Call of Duty 4 patch problem.

poruka: 5
|
čitano: 1.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako imam problem sa patchanjem igre... Pri instalaciji igre, na samom kraju zbog oštećenog medija zapne na village_defend.ff (tako nešt) i tu restartam komp da prekinem setup bez roll back changes i da ostane na računaru sve... Prije sam tako radio i uspjelo je... Međutim, kada pokrenem instalaciju mega-patcha 1.6 on kaže da je već instaliran (nije, u mp dole piše 1.0) i daje mi da idem Yes ili No. Kada odem yes, on instalira ali mi overwrite cijelu igru, tako da moram ponovno instalirati igru. A kada idem no... ništa se ne dogodi.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj probaj skroz igru reinstall i poslije uninstall-a obavezno ocisti registryje jel tamo pise verzija patcha a i od kud si skido te patcheve btw preporucam gamershell

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 4 patch problem.
Skizzy kaže...

Daj probaj skroz igru reinstall i poslije uninstall-a obavezno ocisti registryje jel tamo pise verzija patcha a i od kud si skido te patcheve btw preporucam gamershell

Sa gamershell sam skinuo, počistio registry nakon uninstalla ali opet isto...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan

Ok može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da probam instalirati igru i patcheve instalirati u custom foldere pa samo overwrite u root igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice