Pozdrav. Imam problem sa CoD 4 MP to mi se skoro pocelo desavati.U pocetku je bilo sve ok ali sada ne mogu da udjem u server,ni jedan nece da otvori. Pocne ucitavati i onda samo izbaci da sam banovan,a uopste nisam nikad igrao na tom serveru. Tako na svakom koji otvorim. Je li zna neko mozda kako da to popravim? U cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Imam problem sa CoD 4 MP to mi se skoro pocelo desavati.U pocetku je bilo sve ok ali sada ne mogu da udjem u server,ni jedan nece da otvori. Pocne ucitavati i onda samo izbaci da sam banovan,a uopste nisam nikad igrao na tom serveru. Tako na svakom koji otvorim. Je li zna neko mozda kako da to popravim? U cemu je problem?
Jesi siguran da imaš nekorišten key (guid)? Da ti nije netko mazno ključ?
Nemam pojma. Ja skinuo s neta,instalirao i poceo igrati. radio 2-3 dana kako treba i danas poceo da zeza.
Nemam pojma. Ja skinuo s neta,instalirao i poceo igrati. radio 2-3 dana kako treba i danas poceo da zeza.
Odakle ti ključ?
Nisam ja ubacivao nikakav kljuc. Samo instalirao i poceo igrati. To je to.
Nisam ja ubacivao nikakav kljuc. Samo instalirao i poceo igrati. To je to.
Tokom instalacije igra traži ključ. Također, da bi mogao igrati online moraš imati ispravan ključ.
Ključ = CD Key.
Ma znam o kojim kljucevim govorite,ali nije trazio kljuc za instalaciju. Bila 2 zipovana fajla otvara se samo prvi. Automatski on otvara drugi i instalira igru. Nije mi trazio nikakav kljuc. A je li mogu sad nekako da to popravim kako bi mogao igrati?
Hoćeš reći nemaš original igru?
preko xfirea se može igrati na 100000 cod 4 servera... bez keya
Pa rekao sam na pocetku skinuo sa neta neku instalaciju 5-6 gb. Nemam original.
Nabavi original = problem riješen.
Pošalji mi PM, imam dosta keyeva, samo da nađem to. Možda se nađe i koji org.
Kako da to napravim?