Call of Duty 4 frag movie

poruka: 10
|
čitano: 2.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok ljudi, zanima me zna li tko kako napraviti frag movie za Call of Duty 4 Moder Warfare, ako zna nek napise ovdje.HVALA...{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako imas xfire , onda snimaj video igranja sa xfireom , ako imas slab komp , onda snimaj sa /record , pa plejaj record i onda ga snimi sa frapsom , xfireom ili cime vec . 
uzmes sve te videe i u win movie maker , ako si na win7 skini sony vegas , jednostavan je :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4 frag movie

Ja kad pocnem sa frapsom snimat sve mi steka..help?

17 godina
RupsY kaže...

Ja kad pocnem sa frapsom snimat sve mi steka..help?

Jaci PC mozda?

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan

prijatelju onda ti mi nemozemo pomoc ako igras na mikrovalnoj od kompa , nema veze sto lagga , 20 fpsa je dosta za fragmovie :)

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

nema to veze dok snimis mora lagati,dok video stavis u sony vegas sve ti bude normalno smo onda ubacis cfg za video i nee efekte i eto ti FRAG MOUVIE.  ja vec radim godinu dana.tak skoro sve znam :))dok si snimio laga ti svima ali nakraju noramlno je!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 18:11 (TinO15cb).

0 0 hvala 0
12 godina
pozdrav, dali netko ima prijedlog šta staviti na početak videa, kakv uvod narpaviti za frag movie... pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
pozdrav, dali netko ima prijedlog šta staviti na početak videa, kakv uvod narpaviti za frag movie... pozdrav

uči od najboljeg frag movia :)

12 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

pa stavis nesto, gledas po drugim movijima, mozda neki cinematic do mjesta gdje ti je prvi frag ili tako nesto, to se najcesce radi :) i neka bude jednostavno, ne prekomplicirano :D osim ako znas 3d edit i to kao npr. mazarini i dosta danasnjih moviemakera, onda imas puno toga za radit :D

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
13 godina
neaktivan

Ako neko zna editat neka me doda na xf: ninozds
treba mi hitnoo 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice