Jel netko zna gdje bi mogao nabaviti CoD1. Pretražio sam algoritam no nisam ga našao
Jel netko zna gdje bi mogao nabaviti CoD1. Pretražio sam algoritam no nisam ga našao
teško. evo link pa ako hoćeš pošalji im mail. imaš pokraj link ----info o nabavi----
http://www.crovortex.com/webshop/igra-3326-Call_Of_Duty.html
Ako imas flat javi mi se na PM...
teško. evo link pa ako hoćeš pošalji im mail. imaš pokraj link ----info o nabavi----
http://www.crovortex.com/webshop/igra-3326-Call_Of_Duty.html
Ako imas flat javi mi se na PM...
Ovo je igra koju ćeš jako teško naći u dućanu. Međutim, možeš ju kupiti preko Steama, ili ova je varijanta na granici legalnosti ali još nije nelegalna.
Dakle, kupiš cd-key na jednom od webova za trgovinu keyevima, odaberi poznatije. Recimo, trgovina od koje ja kupujem ima fizičke medije, i pošalju ti fotografiju keya. Potpuno legalnog keya s kojim nesmetano igraš.
Nakon toga zatražiš nekoga od prijatelja kopiju igre, i igraš online bez problema... Za COD1 bi mogao naći key za nekakvih 100-ak kuna.
Napominjem, ovo po ničemu nije ilegalno, iako je na granici.
Ovo je igra koju ćeš jako teško naći u dućanu. Međutim, možeš ju kupiti preko Steama, ili ova je varijanta na granici legalnosti ali još nije nelegalna.
Dakle, kupiš cd-key na jednom od webova za trgovinu keyevima, odaberi poznatije. Recimo, trgovina od koje ja kupujem ima fizičke medije, i pošalju ti fotografiju keya. Potpuno legalnog keya s kojim nesmetano igraš.
Nakon toga zatražiš nekoga od prijatelja kopiju igre, i igraš online bez problema... Za COD1 bi mogao naći key za nekakvih 100-ak kuna.
Napominjem, ovo po ničemu nije ilegalno, iako je na granici.
Imaš ih na pretek... Većinom su to trgovci iz vana. Na primjer, trgovina u kojoj ja kupujem nudi i slanje medija poštom, ali, budući da su daleko, to bi izašlo jako skupo. Do sada sam na taj način kupio COD2, COH, BF 2142. Svi rade savršeno i imam legalan key, sa fotkom tog keya na kutiji dvd-a, koji oni nakon što ti prodaju uništavaju ili spremaju, uz garanciju za povrat novca ili zamjenu ako key kojim slučajem nebude zadovoljavajući.