Call of Duty 1

poruka: 7
|
čitano: 2.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Call of Duty 1

Jel netko zna gdje bi mogao nabaviti CoD1. Pretražio sam algoritam no nisam ga našao Sramim se

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 1

teško. evo link pa ako hoćeš pošalji im mail.   imaš pokraj link ----info o nabavi----

http://www.crovortex.com/webshop/igra-3326-Call_Of_Duty.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 10:10 (MRK 22).
17 godina
neaktivan
Call of Duty 1

Ako imas flat javi mi se na PM...Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...

teško. evo link pa ako hoćeš pošalji im mail.   imaš pokraj link ----info o nabavi----

http://www.crovortex.com/webshop/igra-3326-Call_Of_Duty.html

Hvala

Lion King kaže...

Ako imas flat javi mi se na PM...Cool

Neću piratski nabavljati jer želim igrati MP nesmetano s orginal key

17 godina
neaktivan
Call of Duty 1

Ovo je igra koju ćeš jako teško naći u dućanu. Međutim, možeš ju kupiti preko Steama, ili ova je varijanta na granici legalnosti ali još nije nelegalna.

Dakle, kupiš cd-key na jednom od webova za trgovinu keyevima, odaberi poznatije. Recimo, trgovina od koje ja kupujem ima fizičke medije, i pošalju ti fotografiju keya. Potpuno legalnog keya s kojim nesmetano igraš.

Nakon toga zatražiš nekoga od prijatelja kopiju igre, i igraš online bez problema... Za COD1 bi mogao naći key za nekakvih 100-ak kuna.

Napominjem, ovo po ničemu nije ilegalno, iako je na granici.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ovo je igra koju ćeš jako teško naći u dućanu. Međutim, možeš ju kupiti preko Steama, ili ova je varijanta na granici legalnosti ali još nije nelegalna.

Dakle, kupiš cd-key na jednom od webova za trgovinu keyevima, odaberi poznatije. Recimo, trgovina od koje ja kupujem ima fizičke medije, i pošalju ti fotografiju keya. Potpuno legalnog keya s kojim nesmetano igraš.

Nakon toga zatražiš nekoga od prijatelja kopiju igre, i igraš online bez problema... Za COD1 bi mogao naći key za nekakvih 100-ak kuna.

Napominjem, ovo po ničemu nije ilegalno, iako je na granici.

Zanimljivo, nikad nisam čuo za takvu trgovinu
Mislim da je ujedno to i najbolje rješenje

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 10:42 (momak).
17 godina
neaktivan
Call of Duty 1

Imaš ih na pretek... Većinom su to trgovci iz vana. Na primjer, trgovina u kojoj ja kupujem nudi i slanje medija poštom, ali, budući da su daleko, to bi izašlo jako skupo. Do sada sam na taj način kupio COD2, COH, BF 2142. Svi rade savršeno i imam legalan key, sa fotkom tog keya na kutiji dvd-a, koji oni nakon što ti prodaju uništavaju ili spremaju, uz garanciju za povrat novca ili zamjenu ako key kojim slučajem nebude zadovoljavajući.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice