Bound by flame

poruka: 4
|
čitano: 787
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bound by Flame

Od developera Sherlock Holmes igara dolazi nam fantasy RPG Bound by Flame. U pitanju je akcijski RPG sa combatom koji podsjeća na Dark Souls i klasičnom pričom o spašavanju svijeta.

U toj borbi će nam se tokom igre pridružiti pet likova s kojima ćemo moži graditi odnose. Ono što ovu igru izdvaja od ostatka je demon koji je zaposjeo glavnog junaka, a moći ćemo birati

hoćemo li se boriti protiv njega ili dopustiti da nas u potpunosti obuzme u zamjenu za moć. Developeri nam govore da će različiti izbori pri interakciji s demonom priču odvesti u potpuno 

različitim smjerovima. Uglavnom, igra izlazi sutra, 9. 5., a mogu još samo reći da imam jako dobar osjećaj u vezi ovog naslova.

Evo i launch trailera:

Po meni djeluje prilično obećavajuće i imam dojam kao da je riječ o AAA naslovu premda to on nije.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Bound by Flame

Skinio, isprobao, uživao malo u borbi, kasnije me malo duša počela bolit koliko je igra loše optimizirana i nedorađena (tipične žalbe, lip sync, dijalog, animacije).

Šlag na torti je bilo kad sam odlučio povest onu neku butru sa sobom i onim drskim vilenjakom, da bi ona stajala na mjestu dok se jedno 3-4 onih letećih biljki okomilo na nju, ona ništa ne radi, ja mlatim kao kreten po svim tim nazovi čudovištima da bi na kraju stigao samo jedno to stvorenje ubit jer je damage smiješno loš, a butra naravno poginila, i k tome još vilenjaka tog bezobraznog nigdje nema da pomogne.

Hvala lijepo, alt+f4, add/remove programs, uninstall.

Borba je okej u principu, lijepo radi, no više štete bi napravio tim kosturima sa OVIM nego sa mačem.

13 godina

Combat je najlosiji aspekt igre. Dobro TB kaze,nemos dodgat ak imas 2h equipan i primaš debelo previše dmg dok radis premalo

Takodjer nemos staggerat enemya il interuptat usred napada.

13 godina
neaktivan

a da vi prvo naucite igru igrati pa onda trkeljati ?

kao prvo imas na svakom lvlu da si izaberes unapredjenje (ala mmo igre)skilla

drugo svako oruzje mozes nadograditi da ti ili crita ili stuna ili dps itd

igra je pravo osvjezenje od tih super glupih cinema igara (cod /dark souls2)

u tim igrama jedino cinema dio i valja ostalo copy/paste dosada bla bla

kao lipsync gluma animacija losa ?? jeste vi igrali cod ikada ili dead space ili bf  ?

nakon 15 patcha dobijes 90% zavrsenu igru

kako sam vecinom cuo kazu kombat sux ,pa da si skilom nadogradis aspekt koji zelis igrati

da radis misije ne samo letis ko cod ,onda bi imao dps i igra bi bila zanimljiva kao meni

inace imas opcije blokiranja (to umanji dps pa nije ovo cod/bf) i kao nadogradnju i hilanja/mane

po meni izdavac nije platio review na metacriticu i ljudi samo copy/paste

igra je po meni 90/100

je ima malo glicheva ali uspredbo s bf/cod i drugim top igrama ova igra je 200/100 sto se bugova tice

animacija je u igrama samo da se odmoris (izgleda novo pravilo konta epilepsije/zamora u usa/eu)

od akcije i da ti malo objasne sta ubiti radis

inace igra je stvarno na razini vise razvikanih rpg igara

po igri / po nadogradnji oruzja/kombat zlatna sredina (za 3th person view)

a ni po prici nezaostaje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice