ja bi bio sretan i sa 960 grafickom 😁
Ove camera coinse necu nikad skupit....
Tako sam i ja mislio kad sam počeo skupljat.
Treba samo biti strpljiv i mapu Everglades igrat.
U par dana to riješiš.
Jedan sam dobio na Riptideu, i jedan na 64 TDM pistol only na hollywoodu. Problem je sto treba partija trajat dovoljno dugo, a da ti nitko ne unisti camere...
Jedan sam dobio na Riptideu, i jedan na 64 TDM pistol only na hollywoodu. Problem je sto treba partija trajat dovoljno dugo, a da ti nitko ne unisti camere...
Da, to je najvažnij, čim više tiketa da ima.
A kamere sam ja stalno stavljao - što god sam igrao, svako malo stavim novu.
Što zbog toga ako su mi neku uništili, što zbog boljeg pozicioniranja ovisno o položaju protivnika.
Nagradna igra za najbolji Hardline video, Nvidia dijeli PC-e!
http://www.geforce.com/shadowplay-share-every-win-contest-battlefield-hardline
Nazalost ne i za Rvate...
za sve one koji nisu ispunili camera coins treba samo kupiti proximity scan za gunnera u heliju i samo se vozas. Samo moras reci pilotu da ne koristi Q .
momci ne znam jel bug ali ako nekoga ispitate za 10 intell assist dobijete jedan camera coin. I sta treba uradit uopce da se odkljuca 300 knockout assignment?
J3bote Ceco , tjedan dana nikog u temi osim tebe .
Izgleda da si ih sve pohapsio .
hahaha jbg nema spelca da spama.
Ha haaa on ti je ko nesreca .
Netrebas ga zvat - sam dodje .
Ajd ti ceco reci koliko si glitch-eva pronašao, te koliko od njih koristiš?
momci ne znam jel bug ali ako nekoga ispitate za 10 intell assist dobijete jedan camera coin. I sta treba uradit uopce da se odkljuca 300 knockout assignment?
Otključat asajmente za snajper - zlatnu zvijezdu za snajper imat i onda otvaraš zadnji professional asajment.
200 killeva snajperom
10 x sva 4 perka otvorit
15 camera coinsa
15 marksman coinsa
Predzanji asajment, da bi otvorio MAC10 isto moraš 5 camera coinsa otvorit.
Sve skupa 20 camera coinsa - pain in the ass :)
I na kraju kad otvoriš knockout odigraš s njim 2-3 runde i više nikad jer koliko god je dobar na blizu, toliko je loš na daleko - a bliske borbe protiv K10 i ostalih brzih puškica ne možeš dobit čak i ako si 1337 kao ja.
camera coins nisi problem tucem barem 5-6 komada na rundi. Nego zelim sve puskice. A @Tom ovo ne znam jel glitch ili dio igre, ali znam da dobijem coins i bez kamere.
camera coins nisi problem tucem barem 5-6 komada na rundi. Nego zelim sve puskice. A @Tom ovo ne znam jel glitch ili dio igre, ali znam da dobijem coins i bez kamere.
kaj to nije nest sa helijem?
Pa napisao ti je gore:
- Camera coins - gunner u heliju sa proximity scan
- Također kada dobiješ intel assist nakon Interrogation-a dodaju se kamera coins napretku
Pa napisao ti je gore:
- Camera coins - gunner u heliju sa proximity scan
- Također kada dobiješ intel assist nakon Interrogation-a dodaju se kamera coins napretku
Pa meni je jasno, mislim da i njemu, al kad je napisao ovo boldano. Iskreno, nemam potrebe otkljucavati druge klase kad je medic najbolja, skoro pa da nema situacija gdje bi mogao duge klase covjek iskoristiti na conquestu, osim u nekim taktičkim trenucima. Zapravo pojavljuju se momenti u rundi kada promjenis klasu, napravis sto treba, i vratis se medicu...cak mi je i bf4 bolje slozen sta se kombiniranja oruzja/klasa tice
vidis kod mene je situa ija da pored mehanic klase ne igram druge. Odlican izbor puskica I opcija da mozes primiti 2xvise stete prije nego Te ubiju
Ja se nekako našo u enforcer klasi. Scar je zvijer i na mapama poput dust bowl ili everglades apsolutno možeš dominirati ekipu.
Ja se nekako našo u enforcer klasi. Scar je zvijer i na mapama poput dust bowl ili everglades apsolutno možeš dominirati ekipu.
I ja isto samo sa enforcerom igram. Al puno bolja mi je sa58 puška. Ima veći rof i puno brži metak. I još kad im povećaju min damage sa ovim patchem što dolazi, uf!
Meni nekako najbolje leži K10 - valjda zato jer sam 1337?
Pobrkao si nickove.
Valjda si mislio da ne posjećujem ovu temu; al ne da ju posjećujem nego imam i ovo i premium za to.
Pobrkao si nickove.
Valjda si mislio da ne posjećujem ovu temu; al ne da ju posjećujem nego imam i ovo i premium za to.
Jedno je nazvati se tako, a drugo je biti takav.
U gornjem slučaju sam govorio o skillu, a ne imenu tako da nisam pobrkao ništa.
Pobrkao si nickove.
Jedno je nazvati se tako, a drugo je biti takav.
U gornjem slučaju sam govorio o skillu, a ne imenu tako da nisam pobrkao ništa.
Skill imaju mnogi, nickname ima samo jedan. :p
Kako digne ekipa tlak na rescue modu....
I ja isto samo sa enforcerom igram. Al puno bolja mi je sa58 puška. Ima veći rof i puno brži metak. I još kad im povećaju min damage sa ovim patchem što dolazi, uf!
Bude OP :)
Igram sa obje spomenute pljuce i da SA je bolji ali mi se Scar nekako draži....uvijek su mi bolje ležale puške koji imaju manji ROF.
Kaj mislite o velikom padu broja igrača...mislim da je sad prosjek nekih 8.000. Mislim da ova igra neće dugo živjeti :/
bude sigurno zivjela bar 2 godine. Na PC nije zazivjela kao na Xbonu i PS4 na kojem se vrti na nekih 40-50000 igraca dnevno. A razlog je i cijena koja je ipak malo paprena, evo kod mene cekaju dvojica da igra padne na nekih 25 eura.
Kaj mislite o velikom padu broja igrača...mislim da je sad prosjek nekih 8.000. Mislim da ova igra neće dugo živjeti :/
I meni se čini da neće dugo živjeti.
Meni je najdraži mode Large Conquest, koji je s obzirom na veličinu mapa najbolje igrati na serveru sa 50-ak igrača.
Samo par takvih servera je aktivno. Šta će biti za mjesec-dva....
Ima ih dosta http://bfhstats.com/servers/pc?start=0 ali preko battleloga se skoro nista ne moze naci. Kad spuste cijenu i kad malo prodje strka oko GTA V i Witchera biti ce ih to nekih 8000-5000 minimalno aktivnih sto je meni sasvim dovoljno. Ja igram jos i MOHW i moh2010 pa uvijek imam servera za igrati.
Bude OP :)
Igram sa obje spomenute pljuce i da SA je bolji ali mi se Scar nekako draži....uvijek su mi bolje ležale puške koji imaju manji ROF.
Vrlo vjerojatno!
- definitivno preskupa
- za vecinu BF igraca ne nudi nista novo
- za vecinu sveto ime Battlefield nije prikladno za ovu igru
Vjerujem da ce cijena pasti nesto prije ili nedugo nakon izlaska prvog DLCa. I mozda dobijemo novi val igraca.
a mozda se nadje u humble bundle 2 kao Extra igra nakon nekog vremena :P
http://www.break.com/video/police-officer-disarms-criminal-by-ramming-him-2846501 jedan hardline DLC :P
Na ps4 ima servera kolko oces. Na pcu nije zazivjela a i sumnjam da oce. Imam 95h igranja i jos jednom kazem bf4 je bog i batina