- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gle nemoj... oni imaju insta-respawn i ima ih puuno više!
lol, najbolja stvar što sam ikada pročitao na forumu, živa istina
zvjer n1
ZA SVE ZELJNE SCREENOVA
http://www.xfire.com/games/bfbc2/Battlefield_Bad_Company_2/screenshots/?page=1
Evo i ja danas zaigrao sa patchem, i ubrzanja su očita! Nažalost nisam se sjetio upalit fraps, ali po igri sam osjetio kako frami nisu padali ispod 30fps-a sigurno, a vrtim sve na high bez AA. Kasnije budem zaigrao opet pa vidim konkretne brojke
na kojoj rezi stoja
postajem sve bolji i bolji xD
zavolio sam bf totalno jako mi je krivo sto nisam nikad igrao bf2 ili ostale bf-e
da ali ovaj je pravi upgrade od starih dijelova
zavolio sam bf totalno jako mi je krivo sto nisam nikad igrao bf2 ili ostale bf-e
Pa nikad nije kasno da ih zaigraš
Iako je BF2 star čini mi se 4-5 godina, uvijek me zadivi kad F15-icom uništim most..
na kojoj rezi stoja
1280x1024 konfa iz "moj pc"
Baš ste pravilno raspodjeleni.
OVO JE ŽIVOT!!!
Sa novom kantom, išao sam probati BF... Sve na High, rezolucija 1680*1050 i u najvećoj gužvi minimalno 47-48 FPS-a.
Odlično, baš sam presretan. Neopisivo je koja je razlika u odnosu na ono šta sam imao prije!
Meni nikako ne radi ono smeće od tagiranja neprijatelja. Mogu li to uopće? Ne dobivam nikakav menu pritiskom na Q.
Isto i kad tražiš medica, samo pogledaj prema njemu i stisni q.
Isto i kad tražiš medica, samo pogledaj prema njemu i stisni q.
To i prone su mi najveće mane igre.. NEMA ROSE MENIJA!!
Dobro pronea nema ali bi bilo dobro da kad ti pogledaš medica i stisneš q da ti samo napiše "need medic" ili "need ammo", a ne ovako se samo čuje zvuk, a ja nek pišem jer ako ne napišem niko ni ne čuje.
ZA SVE ZELJNE SCREENOVA
http://www.xfire.com/games/bfbc2/Battlefield_Bad_Company_2/screenshots/?page=1
Kako je grafika dobra.
OVO JE ŽIVOT!!!
Sa novom kantom, išao sam probati BF... Sve na High, rezolucija 1680*1050 i u najvećoj gužvi minimalno 47-48 FPS-a.
Odlično, baš sam presretan. Neopisivo je koja je razlika u odnosu na ono šta sam imao prije!
lepo,lepo i ja bih da imam para
kolko si platio to?
a igras sa AA ili ne?
Kupio sam 'samo' ploču, proc, grafičku i memoriju. Mrvu manje od 6000 kn.
A kako se mortar koristi? Ništa se ne događa s dalekozorom...
Drži lijevu tipku stisnutu da počneš ciljati, i onda ćeš vidjet kako ti se meta "puni" do kraja i onda će metu zasipat kiša granata
Drži lijevu tipku stisnutu da počneš ciljati, i onda ćeš vidjet kako ti se meta "puni" do kraja i onda će metu zasipat kiša granata
Je li mortar ona ružni dalekozor? I kad ga ciljaš čuje se neki piiip zvuk?
Ja im jednostavno ne mogu oprostiti izbacivanje pronea, x puta sam u nekom krateru i stiscem C da se sakrijem, a ne mogu. Jednostavno ne razumijem takvu odluku, i nadam se da ce server browser biti sređen, inace igra je skoro pa pun pogodak.
To je to
To je to
U BC1 taj mortar je bio na ruskom, tj. kad zero-inaš na metu čuje se neki Rus da blebeće i onda pada kišica..
U BF2142 ti je toggle, a u BC2 ja mislim da je hold-to-aim način..
Da i meni nekad više paže da je dok držiš, ali su mogli barem opciju stavit, jer primjerice dok snipam mi je lakše da je toggle jer ipak duže koristim scope, ali recimo kod assault klase mi toggle zna bit spor u close combatu, al što je tu je. Jedva čekam punu verziju kad se igra još izbalansira valjda će onda biti veći gušt igrat(prvenstveno mislim na c4-instakill-objective, koji zna iritirat xD)
Al što sam sad izludio u igri to nema nigdje, totalno katastrofa od tima, sve rade naopako. Kad napadamo, ovi svi nisu se niti maknuli od točke di se respawnaju(a nije bilo puno snajpera čudno) i onda sam ja vatrogasnim mjerama(čitaj "c4-instakill-objective
)pokušao probit prvi dio i malo povećat dignut šanse, ali kad ono opet, druga postaja- svi samo stoje i ne idu naprijed...a ja lud sam protiv svih sa sačmom,pištoljem i c4 nemožeš ni da imaš aimbot xD(još na drugoj postaji ovi imaju bradley-a koji su odlično štitili i popravljali). Ali još veći smjeh je bio kad smo se branili, onda su svi išli u napad pred sam borderline, i normalno, likovi sa onim buggyem nakrcanim c4 uništili prve dve postaje u roku 5 minuta, a cijela runda ako je trajala 10 minuta...
*EDIT*: evo zaboravio napisat, mjerio sam sa frapsom, ne pada mi ispod 50 frama a ide do nekih 130 kad gledam u nebo. Kasnije bi mogao malo i AA dignut da se malo rubovi ispeglaju
Je si probo otkljucat tu 4 jezgru, bas me zanima sta bi onda bilo
Nisam još probalo ,mislim da ću je probati otkljućati.