E ljudi zanima me isplati li se kupiti bfbc2 od jednog forumaša ovdje :) za 80-90 kn original NE RABLJENI znači key scan i imali ljudi na serverima i imali bugovog servera još uvijek
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi zanima me isplati li se kupiti bfbc2 od jednog forumaša ovdje :) za 80-90 kn original NE RABLJENI znači key scan i imali ljudi na serverima i imali bugovog servera još uvijek
- BF 3 dolazi u naše kuće za 23 dana
- Nema više BUG bc2 servera već par mjeseci
- Previše para je to.
- BF 3 dolazi u naše kuće za 23 dana
- Nema više BUG bc2 servera već par mjeseci
- Previše para je to.
1. znam da dolazi bf3 ali sam jako sumnjičav da će to prije biti call of battlefield nego battlefield(čak i betu igram i nije mi to to kao bfbc2 beta)
3. A kolko bi sad on vrijedio? Mislim za kolko se prodaje?
igra ti je super..i nema bugova...ako zelis ja ti prodam za 85 kuna orginalni razlog jer nemam vremena za igranje..posao i itd
ako zelis javi se na teran654@net.hr

uz sve muke koje imama sa lagom sad me i procesor zeza!1 Naime,zauzeće procesora mi ne pada ispod 50% i nikako otkriti "kvar" . Zadnji catalysti su mi povukli AMD dual core optimizer koji mi nikad nije radio kako treba,maknuo sam ga,skenirao sistem i opet ista stvar. Ima netko možda ideju šta bi moglo biti?
Razlog zašto ovdje pišem je taj jer ne mogu dobiti više od 20FPS u igri :( zbog opterećenosti proca...
Meni je davno takav problem pravio Alcohol 120%, virtual drive manager. Opterećenje nije silazilo ispod 50%.
Haha, taman sam mu reko da mislim da je 9 banki previše pa mi nudi za 75kn. Uzimam ju! Vidimo se na bojištu
Molio bih prijevod boldanog.
Molio bih prijevod boldanog.
Prijevod: Vrlo je moguce da ce BF3 biti onako.. Smeće. Bar iz mog pogleda.Bar dok ne isprave bugove, tj 60% igre.
Ma da bude najveće smeće ne vračam se na BC2.
Prijevod: Vrlo je moguce da ce BF3 biti onako.. Smeće. Bar iz mog pogleda.Bar dok ne isprave bugove, tj 60% igre.
Prokleti bili vi koji možete igrati, prokleti bili. :D
Meni se sviđa bf3, pogotovo ono što sam vidio na CB mapi. Ako je vjerovati navodima da je ovo neki raniji build i da je igra ispoliranija od ovog, biće super.
Ima onaj stari bf štih, hrpa tenkova, autića, helikoptera i aviona u bazi i početni rush prema zastavama. Nakon toga, rat!!! :)
BC2 nikad nije imao to.
Prokleti bili vi koji možete igrati, prokleti bili. :D
Meni se sviđa bf3, pogotovo ono što sam vidio na CB mapi. Ako je vjerovati navodima da je ovo neki raniji build i da je igra ispoliranija od ovog, biće super.
Ima onaj stari bf štih, hrpa tenkova, autića, helikoptera i aviona u bazi i početni rush prema zastavama. Nakon toga, rat!!! :)
BC2 nikad nije imao to.
proklet bio ti , škrtac, koji neda parsto maraka za novi proc/grafu
proklet bio ti , škrtac, koji neda parsto maraka za novi proc/grafu
Ma nabijem te na qrac. Kad ja dođem u Zg, prebiću te ko mačku.
Ja planiram Bulldozer i 7xxx grafu, onda znaš kad će to biti. Vi ćete biti generali :D
Ne dopada mi se bas 3-ka nesto, nesto me "odvlaci" mada nisam ni BC2 kak spada "shvatio".
Ja planiram Bulldozer i 7xxx grafu, onda znaš kad će to biti. Vi ćete biti generali :D
sad bi danny rekao: ali lollik nije u zagrebu,on je u pi*ki materinoj
xD
dodi,dodi..imam ja ekipu...natjerat cemo te da platis cevape ko nikad do sad
Jedan je čovjek probao doći do tamo, bilo je to prije 10-ak dana i još nije stigao. A s helićem ide.
sad bi danny rekao: ali lollik nije u zagrebu,on je u pi*ki materinoj
xD
dodi,dodi..imam ja ekipu...natjerat cemo te da platis cevape ko nikad do sad
Opasne prijetnje...
Ja ću preć na BF3 jer neće bit ekipe na BC2. Bar ne toliko.
Jedan je čovjek probao doći do tamo, bilo je to prije 10-ak dana i još nije stigao. A s helićem ide.
Nestao je skupa sa helićem u sumnjivim okolnostima
Dok sam vidio da spominje ekipu, znam da se mačkica boji :D
Ja evo planiram prodati CPU+MBO+RAM, pa doplatiti i uzeti bolje, zbog bf3, a i bc2 će mi bolje ići zbog procesora.
Ak će BF3 biti smeće onda se rađe vratite na BF2 ili pređite na RO2. Bar nešto malo za promjenu. Dosta više tog BC2, bar ga je meni već pun k.
Ak će BF3 biti smeće onda se rađe vratite na BF2 ili pređite na RO2. Bar nešto malo za promjenu. Dosta više tog BC2, bar ga je meni već pun k.
Ma ja ću igrati BF3, ali će mi BC2 ostati top. Možda i neće. Neznam. Dok ne odigram pravi BF3 bar mjesec dana ostajem pri BC2.
Pa kaj ne mnozes pogledat koji proces ti zdere procesor?
Pa kaj ne mnozes pogledat koji proces ti zdere procesor?
Sve je normalno,bit će da se nekakvo đubre infiltriralo,a ne mogu ga otkriti
jel igra tko BF BC 2 ?
Koji server igrate??
jel igra tko BF BC 2 ?
Koji server igrate??
svi su na BF3 Beti :D
jel igra tko BF BC 2 ?
Koji server igrate??
Vjerojatno neki od ovih:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/
Dok sam vidio da spominje ekipu, znam da se mačkica boji :D
mogu ja sam na tebe..al ljudi gladni, pa reko..da iskoristim priliku
Pozz...
Imam reloaded verziju oko 5 gb ...
Pa kad se logujem dodje mi da ukucam key ja ga ukucam ali pise mi onda unable to log in samo da pitam kada sam pokrenuo battlefield trazio je da se pacuje pa sam pristao poslije nekog vremena prekino sam jer mi je bilo mrsko cekati Kasnije sam skontao daj e patch 2.4gb skino sam sebi crack i pokreno igricu samo da pitam da nije to..
Pozz...
Imam reloaded verziju oko 5 gb ...
Pa kad se logujem dodje mi da ukucam key ja ga ukucam ali pise mi onda unable to log in samo da pitam kada sam pokrenuo battlefield trazio je da se pacuje pa sam pristao poslije nekog vremena prekino sam jer mi je bilo mrsko cekati Kasnije sam skontao daj e patch 2.4gb skino sam sebi crack i pokreno igricu samo da pitam da nije to..
Čekaj malo, ti bi igrao online sa nelegalnim ključem?
Ako nije tako nego je legalni kljulč, onda ga samo ukucaj u Origin pa skini igru od tamo. Ako želiš online igrati, ne možeš bez tog patcha.