Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Ljudi ajmo na Battlebox ja čekam ne mogu sam roštiljat bez BUG-ove ekipe{#}

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Triple post,omg,BAN.

Šalim se da nebi bilo.Idem ja malo učit igrat, još uvijek sam noob. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield: Bad Company 2
Tony CRO kaže...
Budem ali imam problem što ja neću moći nikad imati 1st own jer mi kolko sam skužio susjed preko dana igra a preko noći nešto skida{#}

Pa gle možemo te mi preko dana izownat,nađi si gunnera i javi koji server.

Kolko smo jučer vidjeli, ti se digneš i onda stojiš u zraku,eventualno ga malo nagneš lijevo/desno.

Tako da neznam šta se pijeniš s tim pro letenjem.

سمندری ڈاکو
16 godina

dedal dedal
Ovakav screen su ti kvalifikacije, prvo pomogni svom gunneru da ima ovakav nekakav score pa se možemo napucavat s tobom..

Još malo..

ikar ikar

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:30 (DadoZG).

3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Tony CRO kaže...
Budem ali imam problem što ja neću moći nikad imati 1st own jer mi kolko sam skužio susjed preko dana igra a preko noći nešto skida{#}

Pa gle možemo te mi preko dana izownat,nađi si gunnera i javi koji server.

Kolko smo jučer vidjeli, ti se digneš i onda stojiš u zraku,eventualno ga malo nagneš lijevo/desno.

Tako da neznam šta se pijeniš s tim pro letenjem.

Internet je šteko jer sjećaš kad sam prvi put došo na port valdez. Onaj UH-60 to sam bio ja ja sam samog sebe srušio da vam ukradem tenk.

17 godina
neaktivan

Kladim se da je i sad internet štekao. Ili si možda toliki pro da si se koji put uspio sam u nogu upucati. Zbilja više troll, odi pa pa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Kladim se da je i sad internet štekao. Ili si možda toliki pro da si se koji put uspio sam u nogu upucati. Zbilja više troll, odi pa pa.

Onda nije baš štekalo tolko ali šteka jer ljudi me ubijaju igra se zbog interneta zamrzne i sam lutam mapom dok su ostali zamrznuti. Tako da da si na mom mjestu imao bi barem 20 dead i 2 mx killa jer ja sam se uvježbo tako i nekako uspijevam.

14 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...
ZC_Someone kaže...

Onda nije baš štekalo tolko ali šteka jer ljudi me ubijaju igra se zbog interneta zamrzne i sam lutam mapom dok su ostali zamrznuti. Tako da da si na mom mjestu imao bi barem 20 dead i 2 mx killa jer ja sam se uvježbo tako i nekako uspijevam.

Ajde pročitaj koji svoj post prije nego šta ga objaviš, ovako zvučiš pomalo retardirano.

Problemi s internetom mogu uzrokovat 3-4 deatha više, ne 20.

16 godina
Tony CRO kaže...

Daj odi pusti vodu!!

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
15 godina
neaktivan
Somniume kaže...

Ajde pročitaj koji svoj post prije nego šta ga objaviš, ovako zvučišpomalo retardirano.

Meh {#}

Me gusta.
15 godina
neaktivan

na kojem serveru se ekipa trenutno okuplja, opet mi se igra nakon 2 mjeseca pauze :D

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ajde to valjda piše na svakoj stranici nalazimo se na BattleBox.de navečer.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

AJmo igrat izgleda da mi danas neće toliko štekat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pala nova platina,a sa njom i novi rank {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebam pomoć od nekog iskusnog letaća. Inače nisam igrao  bc2 puno (zaglavio na 2142 cca 3 god)

Došao sam ovdje do 30 lvl al sam još noob ko i prije , inače imam igru od kada je izašla i tek sad (nakon puno vremena) mi se svidjela

S puškama se još nekako snalazim ali sa vozilima ko riba na suhom.

Za početak ću probati trenirati na nekim praznim serverima ,ali još neznam ni osnove pa bi molio nekog iskusnog letaća da mi

za sada pomogne da bar postavim opcije za pilota u igri (neka odgovarajuća kombinacija tipki) - možda je glupost al nemojte se smijat bar pokušavam.

U igri sam ulazio u helić jedino da ga putem popravljam.

Thx.

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

Trebam pomoć od nekog iskusnog letaća. Inače nisam igrao  bc2 puno (zaglavio na 2142 cca 3 god)

Došao sam ovdje do 30 lvl al sam još noob ko i prije , inače imam igru od kada je izašla i tek sad (nakon puno vremena) mi se svidjela

S puškama se još nekako snalazim ali sa vozilima ko riba na suhom.

Za početak ću probati trenirati na nekim praznim serverima ,ali još neznam ni osnove pa bi molio nekog iskusnog letaća da mi

za sada pomogne da bar postavim opcije za pilota u igri (neka odgovarajuća kombinacija tipki) - možda je glupost al nemojte se smijat bar pokušavam.

U igri sam ulazio u helić jedino da ga putem popravljam.

Thx.

nije tak tesko ko sta izgleda sa w se digni u zrak i sa laganim pokretima misa idi u kojem smjeru hoces (nemoj nagle pokrete jer nebus dugo letio

Danijel Crkvenac
17 godina
neaktivan
toshak kaže...

Nisam baš Top Gun ali mislim da nema baš neke prevelike mudrosti.

WASD+strelice ili WASD+miš (ja preferiram gamepad ili joystick) i vježbaj dok se ne privikneš na ponašanje helića. Primary i seconday (tj. specialization) fire si podesi kamo ti paše, na mišu znaš kako to funkcionira. Kad se navikneš na letenje i ciljanje pogledaj si još malo free look, snap view i ostale kontrole.

Također eventualno počni s AH-64, s njim mi se čini nekako najlakše letjeti. I obavezno na svakoj mapi zapamti gdje se nalaze AA gunovi. Oni su uvijek prva meta, da baš i nema nikoga na njima.

Ima tu još boljih pilota od mene, pa nek dodaju ak imaju nešto. :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 19:22 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi {#}

Me gusta.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
ZC_Someone kaže...

0:22...pa meni stalno laga i kad mi se ljudi teleportiraju uspijem nekoga ubiti {#}

17 godina
neaktivan
Battlebox...
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina

Daj vise provuci tu zicu!!!! {#}

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
14 godina
protjeran

Šteta šta ja ne mogu igrat sa vama na BattleBox-u jer su me kickali zbog jednog slučajnog teamkilla. Na panama chanel slučajno sam zgnječio tipa sa quad-om{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Maxxy kaže...

Daj vise provuci tu zicu!!!! {#}

Provučena je...

15 godina

Počeo i ja igrati danas ovo čudo. Definitivno jedna od najboljih pucačina, ako ne i najbolja. Igram je na low/med ali meni ne smeta.{#}

Nego, koliko traje SP kampanja? Je li kratka ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Taj battlebox je prazan svaki put kad naletim, bit će da u krivo vrijeme naljećem :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Šteta šta ja ne mogu igrat sa vama na BattleBox-u jer su me kickali zbog jednog slučajnog teamkilla. Na panama chanel slučajno sam zgnječio tipa sa quad-om{#}

Joooj, kako ti se vec da kenjat toliko !?!?!

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
14 godina
protjeran
dv14 kaže...

Počeo i ja igrati danas ovo čudo. Definitivno jedna od najboljih pucačina, ako ne i najbolja. Igram je na low/med ali meni ne smeta.{#}

Nego, koliko traje SP kampanja? Je li kratka ili?

To short man to short. Kampanja je kratka ja je pređem u jednom danu ali je napeta.

15 godina
neaktivan

ja kampanju nisam ni pola završio, odma sam krenuo na multy (iako mi je to bila prva BF igra)

dosadna je za moj ukus, valjda će na BF3 biti bolja da guštamo kad serveri budu down {#}

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netko za Battlebox?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Danny_HR kaže...
Netko za Battlebox?

Da.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice