Jel može netko pomoć ne mogu uzet screenshot na BC2 preko CTRL+ PRINT SCR (u mom slučaju FN+ PRINT SCR) palse help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel može netko pomoć ne mogu uzet screenshot na BC2 preko CTRL+ PRINT SCR (u mom slučaju FN+ PRINT SCR) palse help
Pa lupi samo PrtScr i zalijepi u paint ili instaliraj fraps.
A hvatanje ss-a preko steama?
ili Xfire
Ja bi te platine ali uskoro dobivam platinu za havy vehicle.
al to su vec treb+ca i cetvrta...imam jos i na M24 I GOL sniperima :D
Napokon ostavaren moj "checkpoint". Došao sam do 20. lvl-a. :))
Još samo imam assult i pokupio sam sva oružja koja su tu. I Ostvario sam meni jedan odličan score 29-16. Nabacio bi i ss ali kad sam išo print-screen ispala mi je samo praznina..
I imam nekoliko pitanja..
1. Zašto je onaj sniper SV98 toliko tražen. Pa ja ne vidm ništa po čemu je on bolji od GOL-a ili sličnih snipera.
2. Kako se dobijaju ona special oružja, ona pozlaćena?
Bilo bi mi drago da mi odgovorite na ova pitanja.
Još samo imam assult i pokupio sam sva oružja koja su tu. I Ostvario sam meni jedan odličan score 29-16. Nabacio bi i ss ali kad sam išo print-screen ispala mi je samo praznina..
1. Zašto je onaj sniper SV98 toliko tražen. Pa ja ne vidm ništa po čemu je on bolji od GOL-a ili sličnih snipera.
1. dinamičniji je, ima više metaka. (to su bar moji razlozi)
2. za ta oružja moraš kupiti spectact kit koji ti košta oko 5€ max
Je ti sad drago? :P
1. dinamičniji je, ima više metaka. (to su bar moji razlozi)
2. za ta oružja moraš kupiti spectact kit koji ti košta oko 5€ max
Je ti sad drago? :P
Moram ti reći da mi je drago :)
inače thank's..
Dečki na kojem serveru igrate nisam igra od zime pa nemogu nać dobar server odkad je BUG izgašen.
battlebox ?
battlebox ?
Oćemo.
Kad god.
battlebox ?
to je gay normal il HC kaj pravi muški igraju?
battlebox ?
to je gay normal il HC kaj pravi muški igraju?
Dođi,pa vidi kako muški igraju
Pali serveri... Updatea pun k i gube se oruzja i rankovi
OPET...msl da dns nebum igro onda
OPET...msl da dns nebum igro onda
Grozno i meni je tako,spojim se i odma me izbaci.
Kreteni,hebeni kreteni.. Da nemogu nista napravit oko ovih problema...Sta ne shvacaju da dosta ekipe jos igra taj bc2 pa da srede te tekuce probleme..
Izgubim volju igrat cim nemam rankove niti sva oruzja..
Ja upravo radim reinstall i čekam da mi skine patch. Danas sam napokon stavio ŽICU za igranje i svejedno je lagalo ko' ludo. Valjda će nakon reinstalla biti bolje...
Ja upravo radim reinstall i čekam da mi skine patch. Danas sam napokon stavio ŽICU za igranje i svejedno je lagalo ko' ludo. Valjda će nakon reinstalla biti bolje...
Ma i ja ću,ali cijele Windowse, štekaju ovi. Nadam se da će hitbox bit bolji.
kakav patch?
nema patcha za bc2 više,a i bolje jer ovo govno više ni Bog ne može popraviti bolje nek se usredotoče na bf3
kakav patch?
nema patcha za bc2 više,a i bolje jer ovo govno više ni Bog ne može popraviti bolje nek se usredotoče na bf3
ali zato izlaze patchevi za servere
alo ljudi,reinstall ne radi niš magično.i preko box verzije i preko eadm ista stvar,provjereno 4 puta.isto shanje.
kakav patch?
UH dobri su nema šta.
sa svakim patchem vidim ogromne pomake.
kakav patch?
UH dobri su nema šta.
sa svakim patchem vidim ogromne pomake.
Između mjesta gdje je lik bio kad si u njega pucao i mjesta na kojem se stvori kad bi ga metak trebao pogoditi
:D
zakaj se tak ruzno vide slike kad ih tu uploadam =/
zato kaj si noob i kaj igras na hc serverima