Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Game mogu preporuciti stvarno. Meni su uvijek cijenom najprihvatljiviji, jedino je problem sto moras cekati 5 dana. Mislim, nije problem... ako nekome je onda nek da 100 kn vise...

A sto se tice poda, lol, sad sam skuzio, sorry, stvarno sam ćorav...

Nisam imao takav problem. Da ti nije do driver-a ili nesto..? Iznenađen

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 16:59 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

valjda su texture ili sl.

Daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma iman neki vrlo glup problem s ovom igrom, prije sve u redu al bio je cesto spušćao u pozadinu i sad mi je stalno kao nije fullscreen, i nemogu je vratit nikako :D, a glupo mi je igrat tako mutno iako je 1680x1050

Without signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
o markoal kaže...

Ma iman neki vrlo glup problem s ovom igrom, prije sve u redu al bio je cesto spušćao u pozadinu i sad mi je stalno kao nije fullscreen, i nemogu je vratit nikako :D, a glupo mi je igrat tako mutno iako je 1680x1050

De marko odvadi malo,star covjek a laze...cccc

16 godina
markoal kaže...

da probaš alt+enter? Tako meni radi...

17 godina
neaktivan
K1so kaže...
Minoza kaže...
Gauta kaže...

j***** ih ovakva beta zna neko kako ovo popravit?

Sorry ako sam slijep ali sto je tocno problem na slici?

*edit*

Nesto ne stima sa tlom ili?

pa svi je i nema poda.

nego kolko će igra koštati? 220-260 kn? dali vi mislite da će se isplatit dati te novce za nju?

i može li malo ojašnjenje, šta će se to plačati??!

Pa tako mozda i gore je i meni bilo dok nisam stavio nove drivere :)

poslje najnovijih drivera sve savrseno

roby
17 godina

Kotaku  preview BF:BC 2 odigrali su dvije misije  "Up River","Crack the Sky"

15 godina
neaktivan

Znam da je glupo pitanje ali gdje mogu na Bad company 2 pc beti i Battlefieldu 2 narihtati postvake(AA,AF,rezolucija...)?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

BC2 - settings, video postavke na custom, pa riktaj

Bf2 - options - video (ako se dobro sjećam)

15 godina
protjeran

https://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=MLdC_6mP3Gs&v=O9kt9yGFLI8 kao što ste vidjeli u ovom linku igra je kao CoD4 grafika prilično dobra ali ima onaj  Battlefieldovski štih

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

https://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=MLdC_6mP3Gs&v=O9kt9yGFLI8 kao što ste vidjeli u ovom linku igra je kao CoD4 grafika prilično dobra ali ima onaj  Battlefieldovski štih

Ovaj video je netko postao još prije mjesec dana, ako ne i više..

Igra je kao CoD4? Čovječe, to ti je kao da igraš Tetris i Space Invaders.. Pa nisu CoD i BF isti.. Neodlučan

16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

LoL, gdje si ti bio zadnjih 60-tak stranica?

Ne kužim ovaj dio: "...igra je kao CoD4..."

Šta to sad po novom vrijedi za sve FPS igre koje imaju neke slične elemente kao CoD4?

A iskreno, meni osobno, ova igra daje potpuno drugačiji osjećaj od CoD4... Naravno to je subjektivno... Ali su mi i dalje smiješne izjave poput tvojih. (bez uvrede)

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 12:20 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Kotaku  preview BF:BC 2 odigrali su dvije misije  "Up River","Crack the Sky"

stalno govore ljudi "nema veze bc2 sa mw2"... a ovi u ovom tekstu su mw2 spomenuli jedno 20 puta. Pa šta je tim ljudima više. Mw2 je uzeo svoj kolač, a bc2 će mrvice... jer je trebao prije napravit igru pa bi imao šanse.

off topic ... iste se bitke vode između amd i intela, i atija i nvidie... možda malo uveličivam ali konkurencija je konkurencija.

16 godina
neaktivan

Pa mislim da se vise i ne vode tolike bitke izmedu njih... Svakih par mjeseci jedna kompanija izda 20-30% jaci proizvod u odnosu na konkurenciju. Nije to nikakva bitka to je normalno trziste. Bitka bi bila kada bi oboje u isto vrijeme izdali novi hardware pa se onda borili za kupce svojom ponudom.

No ovo je off-topic...

Uglavnom, BC2 nije trebao izici ranije po meni niti ce "pokupiti mrvice". Usporedba sa MW2 je jedno, a tvrditi da su to iste igre je drugo. Nitko nije rekao da se ne moze MW2 spominjati, ali tvrditi "BC2 je kao MW2" je apsurdno...

3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo ovde za bf bc 2 http://www.bf-games.net/readnews/9474/battlefield_bad_company2_bfbc2_configurator_1_0.html

Odgovor:

Znam da je glupo pitanje ali gdje mogu na Bad company 2 pc beti i Battlefieldu 2 narihtati postvake(AA,AF,rezolucija...)?

Ak mu se ne da jednostavno, neka snimi program haha

xD ( :
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 12:48 (Joe Cooker).
16 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...

Evo ovde za bf bc 2 http://www.bf-games.net/readnews/9474/battlefield_bad_company2_bfbc2_configurator_1_0.html

Odgovor:

ma meni to nije nista pomoglo bolje sam si ja slozio preko configa

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
15 godina

Ja igram bf vjetnam i želim igrat ovo novije ali ne mogu zbog grafičke

0 0 hvala 0
17 godina
Joe Cooker kaže...

Neznam zasto, vidio sam 15 ak ljudi pita to pitanje jos me pola frendova to pitalo, da ih to imalo interesira nasli bi odma, odes u OPTIONS pa SETTINGS i tu ti je sve gdje su grafičke opcije imas opciju ADVANCED i pojavi ti se jos jedan s desne strane Prozorčić i tu sve stavis kako želiš, neznam dosta je jednostavno :D.

Without signature
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Uglavnom, BC2 nije trebao izici ranije po meni niti ce "pokupiti mrvice".

Nitko nije rekao da je tržište fer.

Ali zar ne shvaćaš da svaki put kad netko recenzira bc2 i spomene mw2 radi besplatnu reklamu mw2. Kako to nikome nije jasno. To je jednostavno glupost. Ja se ne sjećam da se u mw2 recenzijama spominjao bc2. O tome ja pričam.

Ako se već recenzira, onda nek se bc2 recenzira na svoju temu i na svoje adute, jer ovo besmisleno uspoređivanje sa mw2 nema smisla jer su mi to totalno dvije različite igre.

15 godina
neaktivan

Bad company 1 i 2 su konzolaške igre,nešto između Battlefielda(vozila,mape...)i CoDa(akcija,run and gun...).Zato se BC2 uspoređuje sa

MW2.Tako da možemo se smatrati sretnim da će bad company 2 uopće izaći na PCu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bc2 ce vjerojatno biti uspjeh ali sad nema teorije da se proda ko mw2 jer nema takav hype i ipak vise ljudi voli cod i k tome mw2 se masovno prodao zbgo uspjeha coda 4

al sad opet da ce bc2 pobirat mrvice i to nije istina

bc2 ce biti malo iznad solidno prodavana igra po mom mišljenju

no koga briga za to glavno da nam DICE isporuci kvalitetan naslov na pc-u sa DS-om ofc

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

HCL-ov BetaTe(k)st :)

Battlefield Bad Company 2 BETA

0 0 hvala 0
15 godina

Markoal ja sam samo dao odgovor TheGameru  kako se namjesta i napisao ak ne zna jednostavno(kao sto si i ti napisao)da ima program i dao mu link

aj pozz

Joe Cooker ne kaze

xD ( :
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 17:36 (Joe Cooker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 19:21 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vidim da Technomax daje preorder za 314 kn

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
16 godina
dado_mt kaže...

previše. Čekat će ova igra neke bolje dane :D

16 godina
dado_mt kaže...

Da li preorder se može napravit samo za online kupnju, ili mogu preordat iz dućana direktno, ipak je u igri 10% popusta a to dobro dođe u ovakva vremenaBogataš

17 godina
neaktivan

Da li netko zna kad će demo? Baš me zanima da li će u demu biti multi, i da li će povećati damage i uvesti "normalan" čučanj.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

definitivno uzimam..još samo 20 dana.. :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Da li netko zna kad će demo? Baš me zanima da li će u demu biti multi, i da li će povećati damage i uvesti "normalan" čučanj.

ovo ti je "demo" za pc,

demo za konzole je samo multy i ista mapa ko sa pc bete al manje oruzja

pa ne vjerujem da ce bit bas demo za pc

BUCKETHEAD ///
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice