Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Wolf88 kaže...

Od kada sam skinuo sa EADM delux edition imam problema sa grafikom u igrici.

Kada mi je na high i na medium u igrici nema vode i oblaka dok na low sve mi normalno radi.

Dok prije nisam imao nikad problema, jel netko zna u ćemu je problem?

Ja sam imao isti problem,meni su pomogli novi driveri.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina

Driveri su bili problem, ćim sam stavio nove  sve savršeno radi sad

16 godina

Napokon je stigla i zadnja insignia {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok,vuče me želja i opet se vratim na bc2.

I nemogu vjerovat..

MOLIN nekog ko zna sta radi da mi pomogne,

po 45 minuta se moram zaje*avat dok nađem server koji me primi,svi ostali me izbace isti tren nakon spajanja.

Svi statsi su mi od starog obrisanog soldiera i cak i kad uđem u igru,nemam niti jedno oruzje.

Upnp iskljucenigra generalno reinstalirana,recimo u zadnjih 35min --

2x resetiran PC,1x gašen/paljen ruter,PB manual,login-out mali milijun puta šta u EADM šta u ingame..

i apsolutno nista,connection w/game server lost

miš je završio u zid prije 15 minuta,tipkovinca maloprije.

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

i meni je sad počelo,uđem u server i izbaci me nakon 20 ak sekundi.taman još 10k za 48 lev..uffi dem wičera malo...

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

Napokon je stigla i zadnja insignia {#}

pfff. Čak nisi ni prvi{#}

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

jel ima level iliti rank hack za bbc2??

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 19:46 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Jim Carrey kaže...

jel ima level iliti rank hack za bbc2??

ima,fora je u tome da moras otic u program files i onda onaj launcher pokrenut,ali sa desnim klikom i na open.i onda kad to napravis stisnes na tipkovnici HACK ZA BFBC2,i onda moras otic u igru,i igrat jedno 5 minuta i onda si 1 lvl.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 20:00 (lollik91).
14 godina
protjeran

ja sam danas izbriso bc2 pošto sam radi laga strgo cjelu tipkovnicu ja ne razumijem radi čega u zadnje vrijeme tolki lag na serverima znaci igra ogavno šteka a ja imam dosta dobar pc za bc2 tak da ne mislim igrat dok se PB ne sredi ili dok  EA neda neku zakrpu za taj ogavni LAG.. u nekim trenucima se čak moze usporedit sa black ops lagom tak nekaj znaci uzas

Would you kindly STFU?
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 23:53 (Domi Zagreb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Domi Zagreb kaže...

ja sam danas izbriso bc2 pošto sam radi laga strgo cjelu tipkovnicu ja ne razumijem radi čega u zadnje vrijeme tolki lag na serverima znaci igra ogavno šteka a ja imam dosta dobar pc za bc2 tak da ne mislim igrat dok se PB ne sredi ili dok  EA neda neku zakrpu za taj ogavni LAG.. u nekim trenucima se čak moze usporedit sa black ops lagom tak nekaj znaci uzas

Meni nema lagga uopće {#}

17 godina

Meni laga isto makar imam ping 22,samo se možemo nadati da će to ispraviti u BF3

17 godina
odjavljen

Danas nabavio igru i mogu reći da me pomalo razočarala...nije mi baš nešto

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ti si mene.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina

zbog lagga su mi se i bc2 i dice zamjerili. puj

14 godina
protjeran

ja se sam nadam kad kupim zvučnu karticu da ce nestat taj lag o kojem svi pricaju i krive relatek zvucni softver za feezanje i chrashanje igre ovu imam u planu uzet zvučnu 

http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8na+kartica%2C+PCI%2C+ASUS+Xonar+DS+7.1&option=artikl&id_kategorija=05231&id_artikl=052.310.012

http://www.protis.hr/products/details/zvucna-kartica-asus-xonar-ds/32192  

ja mislim da su obadvije isti model sam kaj je u protisu jeftinija 

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

ne znam zašto ali razlika između low i high detalja je samo 10-15 fps-a...nije mi baš igrivo...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

ne znam zašto ali razlika između low i high detalja je samo 10-15 fps-a...nije mi baš igrivo...

kak mislis igrivo a kolku bi ti razliku 50 fps?

e da stavi AA na x8 i HBAO ukljuci pa vidi kolka je razlika

Would you kindly STFU?
15 godina
protjeran

Može pomoć  imam problem, otvorio temu o problemu pa nitko ne odgovara. Kupio prije tjedan dana orginal BF:BC 2 u algoritmu, kad sam instalirao igru spojio sam se na internet i pokrenuo igru, na igri se pokrene neki updater pa sam ga pustio da odradi svoje i dođe do pola i ispiše File not found problem is maybe your internet conection, a ispod piše play old version kada to pretisnem uđe u igru, ulogiram se krenem igrat multiplayer i odem na server browser i učitava se pa ne nađe ništa, upišem u search BUG da nađem BUG-ov server i ništa. Pomagajte kao da sam bezveze bacio novce.

16 godina
Genije kaže...

Može pomoć  imam problem, otvorio temu o problemu pa nitko ne odgovara. Kupio prije tjedan dana orginal BF:BC 2 u algoritmu, kad sam instalirao igru spojio sam se na internet i pokrenuo igru, na igri se pokrene neki updater pa sam ga pustio da odradi svoje i dođe do pola i ispiše File not found problem is maybe your internet conection, a ispod piše play old version kada to pretisnem uđe u igru, ulogiram se krenem igrat multiplayer i odem na server browser i učitava se pa ne nađe ništa, upišem u search BUG da nađem BUG-ov server i ništa. Pomagajte kao da sam bezveze bacio novce.

moras updejtat igru,imas na diabolic's stranici zadnji patch koji je bio.preko launchera nesto zajeb*va pa ti preporucam da manualno skines i updejtas.bug server vise nije u pogonu zbog malog odaziva igraca.

16 godina
moderator
Genije kaže...

Skini i instaliraj ovaj patch.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Ja mislim da s tim procesorom i grafičkom teško možeš očekivati visoki FPS čak i na low detaljima. Pogotovo kad su velike gužve s puno dima, eksplozija i rušenja zidova.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Kordy kaže...

Ja mislim da s tim procesorom i grafičkom teško možeš očekivati visoki FPS čak i na low detaljima. Pogotovo kad su velike gužve s puno dima, eksplozija i rušenja zidova.

točno...

15 godina

na kojem serveru se sad skuplja ekipa?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Travn0Shik kaže...

I mene zanima

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
ZC_Someone kaže...
Kordy kaže...

točno...

Welcome to my world..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 12:23 (NightShadow).
16 godina
Travn0Shik kaže...

co7 i ja znamo otic na Noobs 150 Kills ,sqdm mod 16 igraca,4 squada...dobar je server,nema lagga.

15 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

ja se sam nadam kad kupim zvučnu karticu da ce nestat taj lag o kojem svi pricaju i krive relatek zvucni softver za feezanje i chrashanje igre ovu imam u planu uzet zvučnu 

http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8na+kartica%2C+PCI%2C+ASUS+Xonar+DS+7.1&option=artikl&id_kategorija=05231&id_artikl=052.310.012

evo ti preporuka vrhunske zvučne kartice:

Nemoj uzimat Asus, Creative je glavni za zvučne

http://www.svijet-medija.hr/p/Zvučna-kartica-Creative-Labs-X-Fi-Xtreme-Audio/30920

BC2 nick: maxsisac_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 13:08 (maxsisac_cro).
14 godina
protjeran
maxsisac_cro kaže...
Domi Zagreb kaže...

http://www.svijet-medija.hr/p/Zvučna-kartica-Creative-Labs-X-Fi-Xtreme-Audio/30920

link broken {#} e da nemogu dat vise od 350kn za zvucnu tak da sve iznad otpada

Would you kindly STFU?
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 7:42 (Domi Zagreb).
17 godina
Domi Zagreb kaže...

Ako uzmes bilo sto od creativea bilo novo bilo rabljeno nemozes fulati vjeruj mi. Zvucne su jedan specificni hardware koji sporo stari. Ja imam audigy 2zs vec 3-4god.

jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
red_bull kaže...
Domi Zagreb kaže...

Ako uzmes bilo sto od creativea bilo novo bilo rabljeno nemozes fulati vjeruj mi. Zvucne su jedan specificni hardware koji sporo stari. Ja imam audigy 2zs vec 3-4god.

glavno da ima 3D neki zvuk i 7.1 virtual surround jel tak kaze ekipa ako imam takvu zvucnu da mi se vise nece frrezat bc2

Would you kindly STFU?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice