hahahaha Domi Zagreb V.S sgt.Enigma LOL koja "mala razlika xd"
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/sgt%252eEnigma/comp/pc/Domi%20Zagreb/#infantry
hahahaha Domi Zagreb V.S sgt.Enigma LOL koja "mala razlika xd"
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/sgt%252eEnigma/comp/pc/Domi%20Zagreb/#infantry
Stalno mi izbacuje losing key packets, updejto sam punkbuster ali i dalje me izbacuje
Ako imas tune up deinstaliraj ga meni pomoglo http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1401154-loosing-key-packets-again.html
ej hvala ti ko bratu
nisam mogao vjerovati da onaj live optimization toliko jebe
nakon sto sam ga u task menageru iskljucio
odigrao sam par parija na CBC i BG i sve radi ko sat
hvala jos jednom
Kupio sam onaj spectat kit i dobio sam oružije uz njega ali nezz kako se mjenjaju uniforme i dali je to uopce moguce! Help!
Kupio sam onaj spectat kit i dobio sam oružije uz njega ali nezz kako se mjenjaju uniforme i dali je to uopce moguce! Help!
Pa pojave ti se na izbor uz stare i 4 nove klase kad biraš oružja. Kad izabereš jednu od novih klasa imaš i novu uniformu.
Igrao sam sa Saigom malo i sa Uzijem. Pre dobre pljuce, još sa pravim specovima ubijaju
Koja je razlika između obične klase i te spectat? Imam to, ali ju nikada nisam odabrao. Dobivam li više bodova s njom ili?
Upravo ugradjujem 6950 frendu,malo ce se iznenaditi kad vidi sve na maxu hehe,sa 8800 na 6950.nova konfa a stara grafa bila.naj rodjendan poklon!
Bf3 blog ima nagradnu igru: može se osvojit Battlefield Bad Company 2 + Vietnam i SPECTACT Kit DLC na Steam. Evo link http://bf3blog.com/
Koja je razlika između obične klase i te spectat? Imam to, ali ju nikada nisam odabrao. Dobivam li više bodova s njom ili?
Razlika je u odjeći. Ničem više.
Evo imašovdje slike za usporedbu. Zapravo jedina dobra stvar je da kao ruski medic dobiš zelenu kapu pa se puno lakše skempati u grmlje. Ona crvena kapa kao da izaziva da ti netko stisne headshot.
Spectat bi uzeo jedino u slucaju da su mozda odlucili recona dati cijelog u bijelom guille suitu kad god se igraju snow mape.
Zapravo,to je trebalo biti i od pocetka tako jer koji be se normalni snajperist u ratnom okruzenju primarno (skoro potpuno) bijele boje obukao u smeđe?
Mada bi vjerovatno onda imali u rushu jedno 32 recona koji se traze okolo po mapi
Koji bug danas. sa VSS u sat vremena dva puta platina.
dobar komentar gore u konzoli hahah
jos malo do 50 ranka xd
O,imaš ti još dosta peglanja ;)
hahaa ma da xd
Još će domi morati puno župe pojesti da postane general.
Još samo 2.240.359 bodova i oko 209 sati igranja.
Da ipak malo manje. Ja sam računao po ovome. Valjda je ta slika kriva, ili su snizili u igri.
5 400 000 ti treba za lvl 50...
Da ipak malo manje. Ja sam računao po ovome. Valjda je ta slika kriva, ili su snizili u igri.
Ideš, trebat će mi 100god da to sve sakupim
Trenutno sam na 5lvl-u, dok mi kosa otpadne valjda ću biti neki general
Pa računaj oko 400h igre.
Pa računaj oko 400h igre.
Da dobrom igraču, ali prije bliže 600 sa K/D 1,0 ili manjim. Ona brojka u gornjem postu je iz Domijevog Stats verse pod progres gdje se vidi koliko još bodova i vremena treba za pojedini rank .
Evo meni je trebalo 408 sati da postanem general.
Da dobrom igraču, ali prije bliže 600 sa K/D 1,0 ili manjim. Ona brojka u gornjem postu je iz Domijevog Stats verse pod progres gdje se vidi koliko još bodova i vremena treba za pojedini rank .
Nije istina. Pogotovo ne ovo za K/D.
Znam par ljudi koji imaju K/D oko 1 (manji od domija) pa su svejedno za cca 400-420h došli do lvl50. K/D je bitan u određenim situacijama, ali daleko od toga da je najvažniji. Ima puno bitnijih stvari koje treba raditi od nabijanja K/Da.
A ovi koje znam su dokaz tome jer igraju timski pa imaju puno viši score per minute. Oko 210-230. A to je po meni jako dobar SPM kad se uzme u obzir da samo največe face imaju SPM oko i iznad 250
Također ja mislim da to računanje vremena nije dobro napravljeno. Meni je isto pokazivalo puno više pa svejedno mislim da ću do max 420h biti na level 50.
ja imam 1.18 K/D u plusu sam tocno 2456 ljudi tak nekaj i imam score per min oko 180 a vecinom sam igram
Znam par ljudi koji imaju K/D oko 1 (manji od domija) pa su svejedno za cca 400-420h došli do lvl50. K/D je bitan u određenim situacijama, ali daleko od toga da je najvažniji. Ima puno bitnijih stvari koje treba raditi od nabijanja K/Da.
A ovi koje znam su dokaz tome jer igraju timski pa imaju puno viši score per minute. Oko 210-230. A to je po meni jako dobar SPM kad se uzme u obzir da samo največe face imaju SPM oko i iznad 250
Također ja mislim da to računanje vremena nije dobro napravljeno. Meni je isto pokazivalo puno više pa svejedno mislim da ću do max 420h biti na level 50.
Hehehe ja sam najvaca faca... SPM 262.07
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Pogledaj kerbera njemu je spm 303
A meni 222
Hehehe ja sam najvaca faca... SPM 262.07
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
hahahaha citeruuuuuuuuuu imas sve platine kao ma daj :D