e to je samo meni il su sjene u igri malo u ku**u? se daju sjene ugasit nekak?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam došao do 26 levela i neću više igrati jer mi je igra dosadila...legendarna je ali dosadila mi je više.
Jel igra tko... ja se nemogu spojit nikako...
Nemogu ni ja, imam isti problem.... Mislo sam da sam jedini
Ok, al ajd se probaj spojit da vidim jel do mene ili njih... Tnx...
Gunner11 je probao, do njih je.. tnx
Ni meni sad ne radi, isti problem, valjda kod njih nešto, ajde hoču ubijattttt
Niti ja se ne mogu spojiti, čak me tražio i serial key ?!?!?!
Cekajte da poprave,nije prvi put da se desava.
Pa meni sad nema vojnika kad se logiram, nema ga na onoj listi i traži me da kreiram drugog.
strpljenja, bez panike. čekajte da poprave i sve će vam biti normalno. odite učiti ili pred tv pola sata, sat, dva pa nastavite :D
kaj to je samo meni il su malo sjebane sjene u igri?
ja sad igrao! nisam posebno pratio kakave su sjene ali izgledaju mi u redu.. jedino mi je smijesno sto me lik ubije sacmom sa daljine s koje ja njega ne mogu snipom!!!
kaj to je samo meni il su malo sjebane sjene u igri?
kaj te muči njofra? kakve sjene? neznam o čemu pričaš, daj neku sliku.
ja sad igrao! nisam posebno pratio kakave su sjene ali izgledaju mi u redu.. jedino mi je smijesno sto me lik ubije sacmom sa daljine s koje ja njega ne mogu snipom!!!
ubija na 200 metara a point blank "gut shot" na 2 metra tip preživi i koliko puta da ne vjeruješ.grozno.
ubija na 200 metara a point blank "gut shot" na 2 metra tip preživi i koliko puta da ne vjeruješ.grozno.
Slugs?
Danas svi u 21h na srever :) (petak)!
(put ciku je prosao odlicno, i hvala ekipi na druzenju)
Ajde ja cu doc oko pola 9 danas :)
Ja mozda dodjem oko 10 nesto sitno ako bude mjesta slobodnih.
Dečkovi, znam da nije pre aktivan server al bilo bi nam svima žao da se zgasi.
Ja doniram naravno a bilo bi super da se još neko javi tati servera Dannyu čiteru.
Mi uzimamo mjesec dana a ako se skupi dovoljno kroz donacije na duže ćemo ga produljit.
Vidimo se na serveru, navečer i nadam se opet svaki dan.
Dečkovi, znam da nije pre aktivan server al bilo bi nam svima žao da se zgasi.
Ja doniram naravno a bilo bi super da se još neko javi tati servera Dannyu čiteru.
Mi uzimamo mjesec dana a ako se skupi dovoljno kroz donacije na duže ćemo ga produljit.
Vidimo se na serveru, navečer i nadam se opet svaki dan.
Šta se igralo,igralo se...sad je došlo vrijeme da se nešto poje*be...ako ništa drugo neku jeftinu kurvu.
nema potrebe uzimat za 2 mjeseca unaprijed,ipak se vrijeme proljepsava pa samim time i ekipa slabije dolazi na server...
Šta će ti kurva, kad te na serveru guze?
Šta će ti kurva, kad te na serveru guze?
Zato baš,htio bi i ja malo guzit.
hehe...da li i vama nekad se zamijene tipke Y i Z u chatu a na nekim serverima ne...iritantno zna biti u žaru borbe.
hehe...da li i vama nekad se zamijene tipke Y i Z u chatu a na nekim serverima ne...iritantno zna biti u žaru borbe.
Greškom promijeniš mod rada tipkovnice - stisni ALT+SHIFT.
Pitanjce... Kolko bi trebalo jednom malo bolje skill-anom igracu izmedu mid i high skilled da dode do levela 50 u BC 2 na multyplayeru?
godinu dana :), ili 400 h.
Pitanjce... Kolko bi trebalo jednom malo bolje skill-anom igracu izmedu mid i high skilled da dode do levela 50 u BC 2 na multyplayeru?
never mind, spor sam