Server je prazan?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa vidis meni je recimo bfbc2 bolji al mi je cod drazi za igrati 10 puta
jednostavno igre su neusporedive
bfbc2 mi je blize usporedit sa gta 4 nego sa codom
to ti je cod drazi zato jer si nab, a cod je raj za nabove
Cod je raj za cod fanove, kao što se na svaku novu stvar moraš priviknuti, tako se moraš priviknuti i na battlefield.
Nekome bf nikada neće sjesti kao cod, ili obrnuto.
Igrao sam Cod 6 preko 2 k sati sad igram BF BC2 oko 600 sati i u oba slučaja pratim forum oko tih igara. Moram reči da se Cod-ovci ne kače u svakom drugom postu za BF i ne uspoređuju te dvije igre pa bi bilo dobro da se držite teme i pustite Cod, fanovima Cod-a.
Igrao sam Cod 6 preko 2 k sati sad igram BF BC2 oko 600 sati i u oba slučaja pratim forum oko tih igara. Moram reči da se Cod-ovci ne kače u svakom drugom postu za BF i ne uspoređuju te dvije igre pa bi bilo dobro da se držite teme i pustite Cod, fanovima Cod-a.
Sorry ali bar u zadnjem slučaju (bivši) CoD fan je taj koji je došao ovdje i tražio da usporedimo BC2 s CoDom.
Ja i dalje imam problem sa ne freezanjem kompa nakon par minuta igre, skinuo ju nanovo reinstalirao, ništa ne pali. A do prekjučer je radila normalno
Ja i dalje imam problem sa ne freezanjem kompa nakon par minuta igre, skinuo ju nanovo reinstalirao, ništa ne pali. A do prekjučer je radila normalno
Imas mozda ukljucen MSI Afterburner/Sapphire TriXX ?
Imam msi after ali imao sam ga i prekjučer prije formata pa je sve radilo.
Nemam za razliku od prekjučer prije formata SP1 za Win 7, taman mi updatea, nadam se da će to riješit problem.
Imam msi after ali imao sam ga i prekjučer prije formata pa je sve radilo.
Nemam za razliku od prekjučer prije formata SP1 za Win 7, taman mi updatea, nadam se da će to riješit problem.
Ja sam isto formatirao PC jer mi je BC2 isto freezao.I nije pomoglo.I onda sam dobio tip da iskljucim(zbrisem) Sapphire TriXX ili MSI Afterburner.I od tad igra radi bez problema.Igra je radila 300 sati bez problema(freezanja)i onda jedno jutro idem igrat i onda BOOM freez.Mislio sam da mi je memorija u kvaru ali nije bilo do hardware-a nego se Punkbuster i MSI Afterburner/TriXX "svadaju" i onda dolazi do problema s freezanjem.
Probaj zbrisat Afterburner i onda probaj.
Obrisao sam ga, mada nadam se samo privremeno jer se grafa grije malo više nego treba bez njega, 20+ stupnjeva je razlika izmedju custom setupa i defaultnog, stavio sam nove drivere od grafe, stavio sam sp1 na windowse, realtek sam već pokušao disableat do njega nije, bio mi je instaliran nvidia phys-x jer sam imao i nvidiu makao sam i to. Valjda ce upalit sad
Obrisao sam ga, mada nadam se samo privremeno jer se grafa grije malo više nego treba bez njega, 20+ stupnjeva je razlika izmedju custom setupa i defaultnog, stavio sam nove drivere od grafe, stavio sam sp1 na windowse, realtek sam već pokušao disableat do njega nije, bio mi je instaliran nvidia phys-x jer sam imao i nvidiu makao sam i to. Valjda ce upalit sad
Imas karticu kao ja.Znaci pokreni CCC i tamo namjesti Fan speed.Znam da nema profila ali eto bar probaj tako.Siguran sam da ce ti pomoci.
Pošto se malo počelo o usporedbama, Cod mp igram od davne dvojke preko najdražeg MW2 i nedavno uzemem BO i teško se razočaram. Prodao sma ga i prešao na Bbc2+v i oduševljen sam igrom, sve više mi se sviđa, imam 20tak sati igre zasad, vidit cemo kako ce se stvari razvijati ali ako se COD drastično ne poravi sa MW3 bit ce masovna selidba CODaša na battlefield, još ako B3 izaže prije MW3 bit ce potpuni potop. S Codom u duši idem sad tamanit gamad u bc2
Igra konačno radi.
Nakon zadnjeg freeza kompa napravio sam sljedeće:
1. stavio SP1 na win 7
2. makao msi afterburner
3. makao ostatke nvidia phys-x softwarea (vrlo vjerovatno uzrok)
4. makao 11.4 preview 1 stavio preview 2
sad što je ovoga rušilo igru pojma nemam
probam sada vratiti kontrolu venta jer mislim da do toga nije bilo
Igra konačno radi.
Nakon zadnjeg freeza kompa napravio sam sljedeće:
1. stavio SP1 na win 7
2. makao msi afterburner
3. makao ostatke nvidia phys-x softwarea (vrlo vjerovatno uzrok)
4. makao 11.4 preview 1 stavio preview 2
sad što je ovoga rušilo igru pojma nemam
probam sada vratiti kontrolu venta jer mislim da do toga nije bilo
Afterburner pravi probleme kao sto sam i reakao. ;)
Ispravak:
Da igra se rušila radi MSI afterburnera i Tixxa.
Ajmo na server!
Slabo se dolazi na BUG, i onda kada se ukine sve ce se cuditi?!
Ako vam je stalo da imate server, onda se potrudite da ga i napunite!
Pošto se malo počelo o usporedbama, Cod mp igram od davne dvojke preko najdražeg MW2 i nedavno uzemem BO i teško se razočaram. Prodao sma ga i prešao na Bbc2+v i oduševljen sam igrom, sve više mi se sviđa, imam 20tak sati igre zasad, vidit cemo kako ce se stvari razvijati ali ako se COD drastično ne poravi sa MW3 bit ce masovna selidba CODaša na battlefield, još ako B3 izaže prije MW3 bit ce potpuni potop. S Codom u duši idem sad tamanit gamad u bc2
pa cod je gotov 100 %, neznam kaj bi mogli popravit na MW3 kad nemaju novi engine a DICE vec radi par godina na novome
Meni smeta sto je hardcore
Meni smeta sto je hardcore
?
Bug server nije HC.
Ajmo na server!
Slabo se dolazi na BUG, i onda kada se ukine sve ce se cuditi?!
Ako vam je stalo da imate server, onda se potrudite da ga i napunite!
Možda i bolje da ga nema, bar mi je sve u pozitivi i natučem dosta bodova.
Evo jučer kad sam otišao s BUGa
šalim se naravno, svi mrš na server!
Bio sam ljubitelj CoD-a sve dok nisam probao ovu igru :)
Od tada na CoD i ne pomisljam
Bio sam ljubitelj CoD-a sve dok nisam probao ovu igru :)
Od tada na CoD i ne pomisljam
Mi kao da propovjedamo novu religiju
Jel ima koga na serveru?
Imam jedan problem u singleplayer, u drugoji misiji kada te ganjaju ona vozila pa helikopter nakon sto helikopter eksplodira i kamion na kojemu sam ja se prevrne dode mi crni ekran i igra jednostavno neide vise nikud, probao sam proc opet al uvijek isto...
Kako uništi igru, svi znaju da pravi muškarci helije ruše sa AT4