Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.221.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC
kad downlodas bf:bc2 client onda ga exstraktas ak je u raru (meni je bil) i upalis setup
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je odvratna.... tolko sam se trudio da dobijem key kad ono shit od igre

potpuno razocarenje

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 8 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Psycho_Roba kaže...

igra je odvratna.... tolko sam se trudio da dobijem key kad ono shit od igre

potpuno razocarenje

Ma to je beta,a kako kažu full verzija če biti bolja(valjda).

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 12:50 (pirat).
15 godina
neaktivan

Meni je oke al mi je mw2 boljiSmijeh

17 godina
neaktivan

Dobil sam beta key prije par dana i igra mi je odlicna, cak je i bolja od ocekivanja.

Na toj jednoj mapi sam imal vise zabave nego s cijelim codom mw i mw 2.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Septah kaže...

Dobil sam beta key prije par dana i igra mi je odlicna, cak je i bolja od ocekivanja.

dobro kad si vec svjetski popljuvo dva dobra naslova, ajde onda barem objasni si si se ti to zabavio i kako na toj mapi. 

Mislim da nebude da kritiziram ali kad ti tim leti ko muha bez glave po terenu i samo se frustriras zbog 5 godišnjeg klinca koji ti je u timu ili više njih. Ja tu nisam vidio zabavu. mozda da imam neki klan od 16 ljudi bi dao drukcije razmisljanje. do onda ništa...

16 godina
neaktivan
Septah kaže...

Daj prestanite pljuvati po MW2 koji je vama k***c prije 3 mjeseca svi ste jedva čekali da izađe igra i kad je igra izašla igrali ste kao ludi sad ste se zasitili MW2 i pljujete po njemu,ok-e ima nedostataka tu ste u pravu ali nije toliko BC2 bolji od MW2 ja sam probao BC2 ne sviđa mi se i ja sam svoju ACC poklonio.

17 godina
neaktivan

Opet isti misterij:  Čemu spominjanje MW2 u ovoj temi uopće??

@ranko091:  Ti nedostatci koje nabrajaš će vrlo vjerojatno svi nestati u full verziji jer je beta besplatna i igraju je svi (slično kao da ocjenjuješ neku drugu igru, a igraš piratsku verziju) dok će original ipak kupiti samo oni koji misle ozbiljnije igrat pa će tako biti i manje loših igrača, klinaca itd.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 13:55 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

... ja sam svoju ACC poklonio.

e ako nekome treba acc dat cu ja. meni igra radi uzasno pa je ni ne igram.

17 godina
moderator
ranko091 kaže...

dobro kad si vec svjetski popljuvo dva dobra naslova, ajde onda barem objasni si si se ti to zabavio i kako na toj mapi. 

Mislim da nebude da kritiziram ali kad ti tim leti ko muha bez glave po terenu i samo se frustriras zbog 5 godišnjeg klinca koji ti je u timu ili više njih. Ja tu nisam vidio zabavu. mozda da imam neki klan od 16 ljudi bi dao drukcije razmisljanje. do onda ništa...

A pitam se otkud su oni zalutali? :D

16 godina
neaktivan

6CL5-ARB4-CDCJ-8PJM

Evo ako kome treba key ako se netko nije snašao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Poklonio je meni u biti posudio jer pokusava nabavit grafu, a kad sam nabavio key sam mu vratio.

Znaci CANABIS  hvala i to je to

xD ( :
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije problem spominjanje MW2, nego je zanimljivo kako neki ljudi reagiraju na necije osobno misljenje o odredjenoj igri. Septah je napisao da se je on vise zabavio u bcbf2, a neki to odamh dozivljavaju kao nekakav napad na njih osobno a ne kao afinitet te ososbe prema jednom ili drugom naslovu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ma nije problem spominjanje MW2, nego je zanimljivo kako neki ljudi reagiraju na necije osobno misljenje o odredjenoj igri. Septah je napisao da se je on vise zabavio u bcbf2, a neki to odamh dozivljavaju kao nekakav napad na njih osobno a ne kao afinitet te ososbe prema jednom ili drugom naslovu.

ok sve to tvoje stoji... samo je to trebao zadržat u okviru bc2 teme, a ne usput popljuvat mw i mw2. nije meni čovjek loš jer mu je bc2 dobra igra, pa i meni je igra ok. malo mi sporije radi na mojoj škatuli ali ajde. ali ja u mw2 temi nikad nisam pljuvao bc2 i obratno. I zato sam ga htio pitat šta je to tako loše u mw2 a njemu je super zabavno u bc2. ništa drugo, mislim kad već pljuje nek argumentira. pa kad vidim da mu je kritika na mjestu, još ću ga i pohvalit ako treba.

17 godina
neaktivan
Dakle, ajde da i ja.

BC2, kao i bilo koji BF mi je desetke puta zabavniji od bilo kojeg COD-a.

Šta sad...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Septah kaže...

sa zuto potcrtanim se slazem

ovo ostalo je neistina i glupost jedino ako mrzis cod to je onda druga stvar

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
neaktivan

Dosta prepucavanja............

btw dali je stigao kakav update za igru???

i dali vama radi opcija friends??koliko mi se cini ne jer od 15 ljudi koga imam dodano pise da su svi offline.a na xfireu vidim da igraju XD

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

Dosta prepucavanja............

btw dali je stigao kakav update za igru???

i dali vama radi opcija friends??koliko mi se cini ne jer od 15 ljudi koga imam dodano pise da su svi offline.a na xfireu vidim da igraju XD

pa stisni u program files onaj exe sa bc2 updater pa vidi, meni je zasad bila samo jedna zakrpa i to ni neznam za šta... nisam pratio...

15 godina

bolje da ostane ovako.... neka sve cuvaju za finale :)

Daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toTheCore kaže...

Apsolutno se slažem.Mislim da bi ove kritike na neku igru bolje podnjeli sami tvorci igre nego neki klinci ovdje.

Takodjer mislim da se cod i bc2 mogu uspoređivati u nečemu naravno,ne u svemu.

Meni takodjer je bilo neobično kretanje ,pucanje,ma skoro sve u bc2 .Nakon igranja ove igre duže vrijeme sam se  malo vratio na mw2 i sve mi je bilo takodjer čudno.Trčanje jadno,kretanje jadno,pucanje jadno...itd sve je stvar navike.

16 godina
moderator
null kaže...

bolje da ostane ovako.... neka sve cuvaju za finale :)

Pa igra je več na kopiranju,sad kolko su uspijeli riješiti bugova i kolko su uspijeli to optimizirat

i izbalansira to čemo tek vidjet.

16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Trčanje jadno,kretanje jadno,pucanje jadno...itd sve je stvar navike.

Tu nisi u pravu cod ima najbolje kretnje lika i interakcija s okolinom je puno bolja na cod-u.

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
toTheCore kaže...

Apsolutno se slažem.Mislim da bi ove kritike na neku igru bolje podnjeli sami tvorci igre nego neki klinci ovdje.

Takodjer mislim da se cod i bc2 mogu uspoređivati u nečemu naravno,ne u svemu.

Meni takodjer je bilo neobično kretanje ,pucanje,ma skoro sve u bc2 .Nakon igranja ove igre duže vrijeme sam se  malo vratio na mw2 i sve mi je bilo takodjer čudno.Trčanje jadno,kretanje jadno,pucanje jadno...itd sve je stvar navike.

da da istina

i ja neki dan nakon 2 tjedna bc2 beta vratio se malo na mw2 nekak sve cudno

al sam imal i bolji score nego dok sam igral svaki dan mw2

bc2 kao da me je naucio da igram opreznije

svejedno dobro sam se zabavio i jos se zabavljam tu i tamo s mw2 a sad cu se i dobro zabaviti sa bc2

ma super sto tako 2 dobre igre postoje na trzistu ja profitiram jer imam kaj igrat prek neta posteno a i naravno izdavaci milijunskim zaradama  ;)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
pirat kaže...

Tu nisi u pravu cod ima najbolje kretnje lika i interakcija s okolinom je puno bolja na cod-u.

Kao da nisi pročitao zadnji dio posta pa si komentirao...stvar navike...kužiš.navika.....

17 godina

LOL čovijek je reako samo da mu se sviđa više BC 2 od mw i mw 2 i to nije nikakvo pljuvanje po cod-u nego samo njegovo mišljenje.

Druga stvar ove se dvije igre nemogu supoređivat veće mape , vozila itd...

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kill Frenzy kaže...

Trčanje jadno,kretanje jadno,pucanje jadno...itd sve je stvar navike.

lol

znam da nisi shvatil kill frenzyev post al svejedno ova tu tvrdnja je totalno kriva

interakcija s okolinom bi znacilo da je nesto unistivo da mozes koristit okolinu u svoju korist

u codu toga nema osim onih explodirajucih bacvi dok u bc2 s okolinom mozes radit sta hoces rusit zidove,cjepat drva,deformirat zemlju ma sve

15 godina
neaktivan

bc2 i mw2 se uopce ne mogu usporedjivati .. jer zna se koji je bolji

;)

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Vrijeme će pokazati......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

sa zuto potcrtanim se slazem

ovo ostalo je neistina i glupost jedino ako mrzis cod to je onda druga stvar

Daj pusti ljude, ne sramoti se izjavama u kojima necije misljenje i pojam zabave nazivas neistinom i gluposcu..pa nije rekao da je zemlja ravna, vec usporedbom naznacio koliko mu je bilo zabavno - ako ja kazem da mi je beta zabavnija nego mjesec dana mw2 sto sam igrao dok ga nisam prodao, hoces i meni reci da lazem? lol

16 godina
neaktivan

jeste li vidjeli killcam na ovoj igri... ja neznam dali tako samo meni ili svima, ali kilcam pokaze samo tipa koji te ubio. Onako u punom profilu. Nisam skužio svrhu toga uopce. Bolje da mi ga ni ne pokazuje... Ajde da vidim di je, od kud je pucao ili tako, ali ništa. Beskorisna funkcija totalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice