Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.462.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Gmailovac kaže...

Zna li tko kako da dobijem M1 pušku?

gdje da se u veterane prijavim?

Odigraj par rundi Battlefield Heroesa koji su besplatni i onda odi na EA live support i traži veteran status u BC2. Dobiti ćeš M1 nakon toga.

Hacking is not a crime - - - - - - - Android rulz!!
15 godina
lzgr kaže...
Gmailovac kaže...

Odigraj par rundi Battlefield Heroesa koji su besplatni i onda odi na EA live support i traži veteran status u BC2. Dobiti ćeš M1 nakon toga.

Kad se vec cavrlja o tome,ja sam do 15lv. imao M1 Garand i nakon toga je nestao.Zasto?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
18 godina

M1 mi je vjerovatno najdraza platina do sada. Od saving private ryan, do band of brothers i pacifica :) I sto je najbolje, na assaultu mozes imati C4 uz nju, i pravo dobar iron sight.

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma meni je Gewehr 43 puno bolja puška od Garanda ako ćemo već o poluatomaticima (praktičniji šaržer - ''en bloc'' je bezveze skroz), samo eto nije američka pa im nije ni na kraj pameti staviti je u igru.

Gott mit uns!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

Piše ti sve na prethodne 2 stranice.

Imaš i link.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 15:54 (DadoZG).
15 godina
lzgr kaže...
Gmailovac kaže...

a mozes i sam otic na live chet i sje*at ih tak sam ja napravio i vjerojatno još neki

Danijel Crkvenac
18 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ma meni je Gewehr 43 puno bolja puška od Garanda ako ćemo već o poluatomaticima (praktičniji šaržer - ''en bloc'' je bezveze skroz), samo eto nije američka pa im nije ni na kraj pameti staviti je u igru.

Meni ne, Garand ima veći damage i veću preciznost. Za šaržer se slažem,ali u nekim igrama (CoD 5 npr.) možeš reloadati da sačuvaš prethodne metke.

16 godina
protjeran
lzgr kaže...
Silence1488 kaže...

Meni ne, Garand ima veći damage i veću preciznost. Za šaržer se slažem,ali u nekim igrama (CoD 5 npr.) možeš reloadati da sačuvaš prethodne metke.

Ma i ja kažem da je u igrama Garand totalno overpowered i bolji od Gewehra, a i od SVT-40, ali u stvarnosti je .30-06 kalibar je daleko inferiorniji po snazi (razvija veću kinetičku energiju zbog bolje aerodinamike) naspram 8X57 mm. Jedino je osjetljiviji mehanizam na prašinu, blato itd.

Gott mit uns!
16 godina
neaktivan

Nakon live supporta dobijem veteran status 8.

Nemam ni jednu prijasnju igru.

Garand je cool ali su me ass kickali svejedno jer sam navikao na 4x optiku a C4 rjetko uspijem iskoristit jer cak i kad ga strateski postavim,roknu me prije nego uspijem napravit stete.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
forzzuk kaže...

Nakon live supporta dobijem veteran status 8.

Nemam ni jednu prijasnju igru.

Garand je cool ali su me ass kickali svejedno jer sam navikao na 4x optiku a C4 rjetko uspijem iskoristit jer cak i kad ga strateski postavim,roknu me prije nego uspijem napravit stete.

Poslije nakon što te ubiju i ponovno se spawnaš, samo prebaci na C4 i klikni za aktivaciju, ja sam tako uspio jednom, išao čisto iz fore provjeriti dal radi i ubio 2 lika :D. Ubio me tenk prije nego sam aktivirao C4.

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 17:19 (Dodinho).
16 godina
neaktivan

Ma daj,ostaje plantan?

Da li neko zna,ista stvar,baciš recimo ammo box i roknu te,da li ostaje na mapi dok ne baciš iduću ili dok stara ne nestane?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
forzzuk kaže...

Ma daj,ostaje plantan?

Da li neko zna,ista stvar,baciš recimo ammo box i roknu te,da li ostaje na mapi dok ne baciš iduću ili dok stara ne nestane?

Primjetio sam da mi je C4 ostao na Panama Canalu (Conquest), ali neki dan mi nije na Port Valdez (Rush), možda ima neke veze oko game moda.

Ammo box i medic box ostaju dok ne baciš drugi ili dok se ne potroše, isto vrijedi za Anti tank mine, biti će tamo sve dok se ne unište ili kreneš bacati novu "turu".

I'm just sayin'
16 godina
neaktivan

Jos jedno pitanje sto se tice AT mina,spottanje.

Nikad mi nije uhvatilo sa default 'spot' komandom.

Inace,spotting je cudna stvar,na nekim udaljenostima sa određenim ganovima jednostavno ne radi,cak i sa 12x sniperima.

Spottam jednog a trojicu kraj njega nista,mogu klikat koliko me volja.Isto tako mi nije jasan sniper 'spot' kit.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
forzzuk kaže...

Jos jedno pitanje sto se tice AT mina,spottanje.

Nikad mi nije uhvatilo sa default 'spot' komandom.

Inace,spotting je cudna stvar,na nekim udaljenostima sa određenim ganovima jednostavno ne radi,cak i sa 12x sniperima.

Spottam jednog a trojicu kraj njega nista,mogu klikat koliko me volja.Isto tako mi nije jasan sniper 'spot' kit.

Ima nekih sitnih bugova, ali također moraš znati da se Spotting može "pregrijati", neko je ranije u ovoj temi rekao da se može otprilike 1 spot u 3 sekunde kako nebi došlo do pregrijavanja. Što se tiće Spot kita za sniper, ne koristim ga je i ovako mi dobro hvata spotanje.

I'm just sayin'
16 godina

evo,kako sam i rekao...all hail new general {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
18 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Pff... pi*kica.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
18 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Svaka čast,evo ruka!

Ajmo na server suck..ovaj generali!

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

stavi na 11 sekundi

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
15 godina

Jel jos nekog diskonektalo sa servera?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina

Bolje na 58 sekundu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
protjeran

Trebam pomoc,imam problem sa jednim nervirajucim lagom u igri...naime lag je sljedeci..nebitno na kojem sam serveru (nebitno jel mi ping 50 ili 1000) taj lag se desava..to ide ovako sve se desi u neke 3-4 sekunde -stane,krene,stane,krene- i ti zastoji su oko 1sec...ne vjerujem da je to tdo grafe ili drivera ejr nemam frame dropova..do cega bi to moglo biti ???

EDIT: Nije to bas cesto ali vec me pocinje uzasno nervirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 22:09 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SpyGi kaže...

Trebam pomoc,imam problem sa jednim nervirajucim lagom u igri...naime lag je sljedeci..nebitno na kojem sam serveru (nebitno jel mi ping 50 ili 1000) taj lag se desava..to ide ovako sve se desi u neke 3-4 sekunde -stane,krene,stane,krene- i ti zastoji su oko 1sec...ne vjerujem da je to tdo grafe ili drivera ejr nemam frame dropova..do cega bi to moglo biti ???

EDIT: Nije to bas cesto ali vec me pocinje uzasno nervirati.

to je do drivera

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan

pff danas me pirat na atacami vozikao sa heliem za nevjerovat, zvijeri....!

If Microsoft ever does applications for Linux it means I've won. - Linus Torvalds
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CRT kaže...

On i Dado su poznati po helikopterskim masakrima...jednom su na Bugu njih dvojica sa helicem doslovno razguzili defendere obadvojica su imali score ja msm 40:0 (K-D)...tipovi su ludi !!!

Tenutno 19 lvl na BFBC2
16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
CRT kaže...

On i Dado su poznati po helikopterskim masakrima...jednom su na Bugu njih dvojica sa helicem doslovno razguzili defendere obadvojica su imali score ja msm 40:0 (K-D)...tipovi su ludi !!!

Bolje oni nego Sandman i Tihi. Tihi je bio gunner i imao je 65-1 (nisam siguran je li bilo bas tako).

BBC2 nick: reader562
15 godina
Bilo je dobro veceras na BUG-u :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
CRT kaže...

pa jucer me dado (koji je bio gunner) hebao u mozak dok sam ih pokusavao pogodit sa cgom (oasis)

If Microsoft ever does applications for Linux it means I've won. - Linus Torvalds
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Kak to misliš, jednom?

:)

16 godina
protjeran
DadoZG kaže...
SpyGi kaže...

Kak to misliš, jednom?

:)

Pa jednom ste imali 40:0...a inace vi to radite po 30:5 ili tako nesto..uglavnom vi ste monstrumi {#}

Tenutno 19 lvl na BFBC2
17 godina
neaktivan

Ne, pješćani je monstrum, mi smo dobri al thx.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice