Bok
3 dana kopam i citam sve i taman nisam gledo 1 sat vi podijelili keyove ah bas nemam srece
Ak ima neko slucajno pls
Hvala
Bok
3 dana kopam i citam sve i taman nisam gledo 1 sat vi podijelili keyove ah bas nemam srece
Ak ima neko slucajno pls
Hvala
Evo i moja najbolja runda do sada. Engineer FTW!
a lako ti je preko mojih ledja :))
Ejjj decki evo ja sam skino betu al ne mogu nikako dobit key pa ako neko bude imo koji viska neka mi posalje na mail Frenkyca91@gmail.com ili pm Hvala
uzmi u obzir da je ovo BETA ,kasnije će friends opcija radit pa će bit jednostavno se povezat sa frendovima i zajedno igrat a to što se treba uzet server je prednost: može bit privatni(sa passwordom da nas drugi ne ometaju)kad se želi vježbat, a može bit javni, mogu se stavit kako će nam se vrtit mape/game mode i možeš krcat razne modove ako izađu i custom mape,to na iwnetu nemre i ako je neka ne velika cijena servera sve što se treba platit, onda sam spreman na tu žrtvu za sve ovo plus manju lag/ping
A ako nemaš server, možeš puhati u prazno. Kako će se pet prijatelja spojiti na server gdje igra 27-32 igrača, a pri tome se drugi ljudi sa interneta pokušavaju spojiti na isti server? Danas smo Danny i ja malo igrali, i ja sam prvi ušao u meč, nakon toga se je on spojio preko mene (opcija prijatelji), ali gle čuda završio u suprotnom taboru jer je moj bio pun (znači još se netko priključio, i očigledno brže). Nakon toga sam ja izvršio samoubojstvo da mu se priključim.
Ovo sa BC 2 i prijateljima će jedino funkcionirati ako se ima privatni server, a to znači keširanje love.
Btw, i IW.NET ti omogućava privatne mečeve.
Oba dva sustava imaju prednosti, samo jedan košta, a drugi ne.
Ovo sa BC 2 i prijateljima će jedino funkcionirati ako se ima privatni server, a to znači keširanje love.
Očito nisi igrao Bf2142 :D
Ja sam večeras ginuo ko Kenny. Prvo sam pokušavao doći do helikoptera kao rus. Onda su nas kao amere jako brzo opkolili pa ni to nije bilo baš uspješno. Biće sutra bolje.
E ljudi evo da se i ja pohvalim nabavio key.HVALA TRENTT klanjam se
Očito nisi igrao Bf2142 :D
Ja sam večeras ginuo ko Kenny. Prvo sam pokušavao doći do helikoptera kao rus. Onda su nas kao amere jako brzo opkolili pa ni to nije bilo baš uspješno. Biće sutra bolje.
Ne, ali sam igrao AA2, COD4, TF2 i znam kakvih može biti problema kad sa prijateljima želiš igrati na nekom serveru(neki se ne spoje jer se i drugi ljudi pokušavaju spojiti, neki završe u suprotnom timu jer slotove u našem timu popune drugi ljudi itd...) , a pri tome ne keširati lovu za vlastiti.
Za ozbiljno igranje na serverima se treba istresti lova za vlastiti server, a na IW.NET-u ne.
Disclaimer:
Ovdje se ne radi o blaćenju BC 2 i servera.
E ljudi evo da se i ja pohvalim nabavio key.HVALA TRENTT klanjam se
samo te molim ja se zovem frentt ne trentt tako me prijatelj zajebava a ja njega china
Jooooj ja nikako nabavit, ako mi neko može pomoć molim vas na pm da mi pošalje poruku, unaprijed hvala. Nemogu ni cijelo vrijeme visit na tom twitteru, a mail mi neće poslat.
Pozdrav
Ajme meni tek sad sam lud kad vidim da sam mogo dobit key, ne micem se sa compa nikako ,citam sve forume,registriram svugdje, a na ovom forumu sam svakih 10 minuta i jedan put me nema 1 h nadu se dobre duse i podijele keyove :)
Nisam puno pisa da ne spamam temu, a eto ne znam sta da kazem drago mi je da su ljudi sa foruma dobili key kao npr. top gun, a s druge strane ah bas nemam srece.
Eto to je to doslo mi pa moro kazat
pozz
ps na twitteru bilo veceras 10 komada nema vise bila neka nagradna pitalica i prvi 10 odgovora dobilo
Molio bih neku dobru dušu jedan key za frenda na PM. : )
eh, sad ja s problemima dolazim... :)
zar je moguce da s mojim konfom (pogledaj pod moj pc) jedva mogu pokrenuti na low..??! kad mi je sve na low fps mi se krece od 15 do 30, a kad mi je sve na high onda od 10 do 25... wtf? hvala unaprijed na odgovorima
Pozz
Koliko sam vidio treba iskljucit HBAO i fps se dramaticno povecava,probaj to
ps procitao haha ne vidio
igram kao attacker i dvojica likova u našoj bazi uzimaju naša vvozila koja stavljaju na hrpu tenkovskih mina i c4 te kad neko naš udje oni sve raznesu....zamračio sam.kakvih idiota ima.
part2:Povlačimo se na drugu crtu ,ja postavim mine onako taman na obje ceste i naravno idiot sa bradleyem stane ravno na njih,ja mu kažem da stoji na minama a on ništa.tri puta mu napišem i kabum..ode rođo u zrak.
zar je moguce da s mojim konfom (pogledaj pod moj pc) jedva mogu pokrenuti na low..??! kad mi je sve na low fps mi se krece od 15 do 30, a kad mi je sve na high onda od 10 do 25... wtf? hvala unaprijed na odgovorima
Moralo bi to ići puno bolje..samo neznam koje je rez. monitor..Kod mene na e5200(koji je otprilike kao taj tvoj) i hd4870 sve na full rez.1680x1050..
Koliko će na početku biti mapa u cijeloj igri i jesu li ovo sva vozila pod stats?
Ljudi molim vas ako ima tko key baš bi htio igrati.
Pozz
Koliko sam vidio treba iskljucit HBAO i fps se dramaticno povecava,probaj to
ps procitao haha ne vidio
cou sam za taj hbao i odmah sam ga isključio, ali nema promjene
Moralo bi to ići puno bolje..samo neznam koje je rez. monitor..Kod mene na e5200(koji je otprilike kao taj tvoj) i hd4870 sve na full rez.1680x1050..
koju god rezu stavio gotovo da nema promjene, najveca moguca reza mi je 1440x900
Ne, ali sam igrao AA2, COD4, TF2 i znam kakvih može biti problema kad sa prijateljima želiš igrati na nekom serveru(neki se ne spoje jer se i drugi ljudi pokušavaju spojiti, neki završe u suprotnom timu jer slotove u našem timu popune drugi ljudi itd...) , a pri tome ne keširati lovu za vlastiti.
Za ozbiljno igranje na serverima se treba istresti lova za vlastiti server, a na IW.NET-u ne.
Na bf2142 je to odlična opcija, jednostavno, prvi od ekipe nađe server koji ima mjesta za svu ekipu, ostali se joinaju na njega i to je to. Kad se oslobodi mjesto, prebacimo se svi u istu ekipu (ili ako je auto balance off), mada mi nije bilo bitno da li igram s ekipom ili protiv, često sam ganjao njihove dogtagove. :D
Hoću da kažem da taj buddy sistem super radi, da je to glavni fičr koji mi je falio kad sam kasnije opet zaigrao bf2 (battlefield 2, ne ovo, da ne bude zabune).
Evo jedno kratko pitanje, pa ako moze netko samo ukratko napisat... Gdje mi se najvise isplati kupit igru, i kako idu te fore sa carinom (ako netko zna).. planiram uzeti igru nakon sto mi sad produ rokovi na faksu.. :D
to su ustvari 2 pitanja..
Počeo sam se malo navikavat na BC2... nije tako loše kad je frejmrejt visok... al' k vragu, na GTX280 mora letjeti, a ne vući se onako.
Počeo sam se malo navikavat na BC2... nije tako loše kad je frejmrejt visok... al' k vragu, na GTX280 mora letjeti, a ne vući se onako.
Pa meni ide oko 50fps-a,tu i tam padne na 40-35,a tu i tam ide i do 65.
Meni isto diše bolje nakon patcha, u dimu i akciji padne na 25, ali prosjek je 35-40, što je puno ugodnije nego prije.
igram kao attacker i dvojica likova u našoj bazi uzimaju naša vvozila koja stavljaju na hrpu tenkovskih mina i c4 te kad neko naš udje oni sve raznesu....zamračio sam.kakvih idiota ima.
part2:Povlačimo se na drugu crtu ,ja postavim mine onako taman na obje ceste i naravno idiot sa bradleyem stane ravno na njih,ja mu kažem da stoji na minama a on ništa.tri puta mu napišem i kabum..ode rođo u zrak.
Nije ni to još najgore, kao što je kad vidiš tamo naših oko 5 igrača kako čekaju da se pojavi heli ili kada si moj igrač uzme heli i ne čeka drugog da dođe u heli nego se on sam vozi.
A najgore što sam ikad vidio je budala koja je tamo odma na početku, kad smo bili attackeri. Uzeo je naš tenk odpeljao se tenkom do njihove baze tamo izašao van, i nakraju su ga oni ubili i uzelimu tenk.
Tako da im cijelu rundu nismo mogli uništiti taj tenk, nakraju smo izgubili.
Ništa čudno za bf, jer je trenutno pun njubara i codovaca, ali očistiće se to u konačnoj verziji igre.
A jihad vozila su zabranjena na nekim serverima. Mene je jučer recon na C4 quadu ubio tako što je skočio s njega i digao ga u zrak. Jbg, navikneš nakon nekog vremena :D