budem ja, samo da igricu skinem :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa igro bi kad bi jos i nekoga tamo bilo
Da probaš pričekati par minuta bilo bi.
Ovo se odnosi na sve, server se neće sam napuniti. Uvijek netko mora doći prvi. :)
Ja bio pola sata i nitko nije dosao, a jos sam napisao na forumu (svaka cast sandmanu ili mexicancu... tko se je probao spojiti)
Pa igro bi kad bi jos i nekoga tamo bilo
Da probaš pričekati par minuta bilo bi.
Ovo se odnosi na sve, server se neće sam napuniti. Uvijek netko mora doći prvi. :)
Ja bio pola sata i nitko nije dosao, a jos sam napisao na forumu (svaka cast sandmanu ili mexicancu... tko se je probao spojiti)
Ja bih se rado spojio,al vec tjedan i pol sam bez graficke.Al danas bi trebala stic.
Evo imam isti problem u multyplayeru... U vecini slucajeva ne cujem govor ljudi... Npr. dok pise "We have taken position Alfa" vidim samo taj tekst, ne cujem nikakav govor nakon sto se taj tekst pojavi... Zna li neko razlog ovome??
Edit: Trebaju li mi mozda novi zvucnici sa tim 5.1 surround ili neki drugi?? jer ovi moji su vec dosta stari. moze li to biti problem?
evo ja sam sada ponosni vlasnik bc2 key-a od gospodina null-a...
novi nick : Ray.hr add me :)
novi nick : Ray.hr add me :)
Morat ćeš mijenjat potpis i na onoj listi s nickovima isto...
A ja sam ti lijepo rekao da ne prodaješ...
Evo imam isti problem u multyplayeru... U vecini slucajeva ne cujem govor ljudi... Npr. dok pise "We have taken position Alfa" vidim samo taj tekst, ne cujem nikakav govor nakon sto se taj tekst pojavi... Zna li neko razlog ovome??
Edit: Trebaju li mi mozda novi zvucnici sa tim 5.1 surround ili neki drugi?? jer ovi moji su vec dosta stari. moze li to biti problem?
Ma samo pogledaj u windowsima, da nije možda krivo stavljeno koliko imaš zvučnika
hoceli neko na server??
Vec nas je dvoje
hoceli neko na server??
Vec nas je dvoje
ja ću ali vas nema
nesto je prazan bug server u zadnje vrijeme... od desetak favorite servera jedino je bug stalno prazan... moguci razlozi???
Uh ja skoro zaboravio na ovu igru, nisam je igrao 2 mjeseca, sto je sve novo ??? neznam bili je opet poceo, naravno Multiplayer.
Ma samo pogledaj u windowsima, da nije možda krivo stavljeno koliko imaš zvučnika
A mozes mi reci gdje da to tocno pogledam?? napravim screenshot ako treba... imam Windows XP
malo smo se ganjali 3 vs 3 na par mapa.. nije bilo lose!!
ja nekuzim zasto je kod mene zvuk na battlefield jako tih, mislim sve slabo cujem, svoj hod, pucanje itd. ima tko kakav boost ?
ja nekuzim zasto je kod mene zvuk na battlefield jako tih, mislim sve slabo cujem, svoj hod, pucanje itd. ima tko kakav boost ?
Probaj na postavkama za zvuk u igri stavit na War Tapes.
Uh ja skoro zaboravio na ovu igru, nisam je igrao 2 mjeseca, sto je sve novo ??? neznam bili je opet poceo, naravno Multiplayer.
Ma kako neznaš???
Ima da svi zaigrate igru i vratite se na Bug Server!
Ma kako neznaš???
Ima da svi zaigrate igru i vratite se na Bug Server!
Haha, a moga bi kad ti tako kazes :D
hajmo na server!!!
neznam dal ste vidjeli ali za 8 dana izlazi Bad Company 2 Ultimate Edition
sadržavat će Onslaught mod, BF 1943, sve šta i limited edition itd.
to izlazi za konzole
Hoće li netko s BUG-a kupit ekspanziju(Vietnam) za Bad Company 2?
Jel znate mozda koliko ce doci ta ekspanzija?
Ja osobno najvjerovatnije cu kupiti,ali me zanima u digitalnom obliku. Da li ce biti ista fora sa kupovanjem key
preko neke firme i samo ga skinem sa ea download managerom ili ce biti drugacija shema?
Citao sam malo po netu i govore o 4 nove mape. Da li netko zna vise o tome? Da li ce biti 4 mapa i za rush i za cq???
Hoće li imati i Singleplayer ili je više ko DLC?
Hoće li imati i Singleplayer ili je više ko DLC?
to ce biti expanzija ne dlc
nece sadrzavat sp nego 4 mp mape i oruzje te vozila iz vijetnamskog rata
a koliko sam vidio iz trailera, bit će iste kolibe
Cim nema SP-a nego samo oruzja i mape sigurno nebi trebalo biti preko 200 kuna.
pa sta nisu te ekspanzije oko 15-ak dolara?