Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Budući da je bf timska igra:

- sve što je usmjereno na protivnika, odnosno sve čim se može tući protivnik (ovo uključuje i penise, ako je neko sposoban) treba biti dozvoljeno

- sve što je usmjereno protiv vlastitog tima sankcionirati (uključujući i penise), tako da su mi TK kickovi opravdani (jedino je sporan broj prije kicka, ali meni osobno ne smeta)

0 0 hvala 0
16 godina

Ajmo mi na server!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
RipperCro kaže...

ja mislim da si ti fulao cijelu igru....od srca ti preporučujem CoD serijale, jer ovo oko medica bi ti moglo nanjeti trajna oštećenja želudca ( čitaj čir)

btw. imaš "brdo" servera na kojima su ograničeni broj recon i CG kitova, ali bašni na jednom nije ograničen broj medica..lol..što bi ti jasno trebao biti dokaz da briješ totalnu krivu spiku, a samim time dokazujem da nisam ja izmislio ograničenja koje sam napisao nego da to smeta i druge igrače Smijeh

COD me ne zanima ali ni bilo koja druga online pucacina... lazem, posto sam si uboo orange box prekjucer mislim da cu i TF2  malo odigrat...

ni najmanje me ne dira ova igrica u REAL LIFE-u... cir ili nesto tako - jok prijatelju.. eventualno neka venericna bolescina. ako bude ogranicavanja - a ne bude - onda neka bude i s ovim medicima.... to bi bila moja poanta

ali je zanimljivo da ta "praksa" medic squadova uopce nije toliko rasirena.... ali dosta o tome vec sam i sam sebi dosadan... 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan

u srijedu imate priliku priklati demize-a i osvetiti se za njegove optimizacije naoružanja

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/07/26/wednesday-frag-night-with-dice.aspx##

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
RipperCro kaže...
agent_00klc kaže...

Nije recon tako loš i samo za kempanje. Skužio sam da je SVU zakon puska s kojom možes rushat a ne samo kempat (m95).

PS Ripper voli kad ga se ubije sa repair toolom Nevinašce

Ma Ripper voli kad ga ubiješ metkom, bombom, UAVom, nožem, sačmaricom, heliem, tenkom, smrdljivom čarapom, usranim gaćama, trulim paradajzom....ali Ripper mrzi HEBENI CG ARGHGGHGHGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

sad svi na cg-ove :D

a kaj ak te teko pobere rpgom ili tak nes?:P

ja sam na svom cg-u uzeo platinastu i mir,i onda sam uzeo snajpera da si prikupim marksman headshotove i vec su se neki bili bunili da kak bas njega uvijek pogodim u glavu,cak i dok trci...sto mi nejde bas u glavu sta ljudi imaju tolko protiv bilo koje klase,pogotovo protiv snajpera?

ako npr,ja koji rijetko kad kempam(osim zadnjih par dana jer sam trebao bit na velikoj udaljenosti kako bi dobio insigniu),pocnem kempat ali obavim posao,znaci spotam,bacam one senzore i na kraju krajeva ubijam sa snipom i mortarom.sta nije to onda dobro?isto tako i medic kad ozivljava svoje?zar nebi on to i trebao radit?i sve ostalo,tu mislim na cg koji je extra koristan kad naletis na skupinu protivnika i nemozes na njih samo s puskom i pistoljem,zato uzmes cg,ranis ih/ubijes,uletis medju njih i sve ih dovrsis...to je bila primarna funkcija mog cg-a.

da developeri nisu htjeli da se koriste te stvari u igri onda ih nebi ni stavili,a svima kojima nes tak smeta nek odu na server di je zabranjeno i nek si budu happy kaj ne mogu umrijet od cg-a ili m60 ili nekog snajpera.

nfh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
RipperCro kaže...
agent_00klc kaže...

Nije recon tako loš i samo za kempanje. Skužio sam da je SVU zakon puska s kojom možes rushat a ne samo kempat (m95).

PS Ripper voli kad ga se ubije sa repair toolom Nevinašce

Ma Ripper voli kad ga ubiješ metkom, bombom, UAVom, nožem, sačmaricom, heliem, tenkom, smrdljivom čarapom, usranim gaćama, trulim paradajzom....ali Ripper mrzi HEBENI CG ARGHGGHGHGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

sad svi na cg-ove :D

a kaj ak te teko pobere rpgom ili tak nes?:P

ja sam na svom cg-u uzeo platinastu i mir,i onda sam uzeo snajpera da si prikupim marksman headshotove i vec su se neki bili bunili da kak bas njega uvijek pogodim u glavu,cak i dok trci...sto mi nejde bas u glavu sta ljudi imaju tolko protiv bilo koje klase,pogotovo protiv snajpera?

ako npr,ja koji rijetko kad kempam(osim zadnjih par dana jer sam trebao bit na velikoj udaljenosti kako bi dobio insigniu),pocnem kempat ali obavim posao,znaci spotam,bacam one senzore i na kraju krajeva ubijam sa snipom i mortarom.sta nije to onda dobro?isto tako i medic kad ozivljava svoje?zar nebi on to i trebao radit?i sve ostalo,tu mislim na cg koji je extra koristan kad naletis na skupinu protivnika i nemozes na njih samo s puskom i pistoljem,zato uzmes cg,ranis ih/ubijes,uletis medju njih i sve ih dovrsis...to je bila primarna funkcija mog cg-a.

da developeri nisu htjeli da se koriste te stvari u igri onda ih nebi ni stavili,a svima kojima nes tak smeta nek odu na server di je zabranjeno i nek si budu happy kaj ne mogu umrijet od cg-a ili m60 ili nekog snajpera.

nfh

ništa nisi napisao što već nije napisano + što si sebe nahvalio :P

CG je AT weapon....kraj

xfire:rippercro
17 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

CG je AT weapon....kraj

Zapravo...

Multi-role (anti-armor, anti-fortification, anti-personnel, illumination)

CG se koristi i protiv pješadije, za razliku od RPG-a npr.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
RipperCro kaže...

ništa nisi napisao što već nije napisano ..

CG je AT weapon....kraj

kad stalno netko mora napominjati jer ocito ne ulazi bas svima u glavu

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 12:39 (lollik91).
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
RipperCro kaže...

ništa nisi napisao što već nije napisano ..

CG je AT weapon....kraj

kad stalno netko mora napominjati jer ocito ne ulazi bas svima u glavu

drž se ti svoje glaveNamigiva

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

CG se koristi i protiv pješadije,

To RipperCro najbolje zna Namigiva

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

CG se koristi i protiv pješadije,

To RipperCro najbolje zna Namigiva

Poleti ako smiješ :)

samo si mi ti još falio..hehe

17 godina
moderator

Description A shoulder-fired, air jumpable, and swimmable system. An 84mm non-developmental item (NDI) recoilless rifle system consisting of:

• M3 Carl Gustav reusable launcher compatible with current standard optical devices.
  • High explosive anti-tank (HEAT) round.
  • High explosive dual purpose (HEDP) round.
  • High explosive (HE) round for anti-personnel use.
  • Smoke round.
  • Illumination round.
  • Full and subcaliber training systems.

Status

• System fielded with U.S. Army Special Operations Command since 1990.
  • Test and evaluation ongoing to support Naval Special Warfare Command’s fielding.
  • Joint integrated product team managing all efforts.

Pravi mali ''kill 'em all'' gadget Smijeh

1 0 hvala 0
17 godina

Više iz stana ne izlazim bez CG na ramenu. Tko zna šta se može dogoditi, napad golubova, drvo koje neće da se makne s puta... Smijeh

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Više iz stana ne izlazim bez CG na ramenu. Tko zna šta se može dogoditi, napad golubova, drvo koje neće da se makne s puta... Smijeh

hehe

Mad pigeon's :)

15 godina
neaktivan

Danas nam se pojavio na serveru jedan lik, 42Andrew

kad sam pogledao u ProCon, vidim svi se počeli žaliti na njega, tip je imao 72-16 i još mu je brojalo killove. On i prijatelj su igrali, ovaj drugi lik je imao normalan score. Ja kicknem ovog van i on se opet vrati unutra, nisam ga htjeo opet odmah izbacit nego sam cekao malo da vidim šta će, i tip je nakon 3 minute imao 26-4 score, u istoj toj rundi. Da ga nisam kicknuo imao sve skupa 100-20. Ljudi su se opet počeli žaliti i ja mu puknem ban, rađe da izbacim njega nego da mi ode 15 ljudi sa servera.

Odem na njegove statistike da vidim sta ima http://bfbcs.com/stats_pc/42andrew, 50-ti lvl, 2.56 KDR, impresivan score, al tip je prelako i prebrzo ubijao. Nakon toga odem malo na google i nađem istog tipa na jednom ruskom forumu za hackove -LINK-, piše o nekom injectionu / kodu koje je negdje ubacio za neki proces bla bla očito se tip kuži u te stvari i sigurno ima nešto, a Punkbuster je i dalje bespomoćan

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 13:50 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Ak te živcira umiranje od CGa i sl. napravi peticiji da zamjene sve rocket launcere s FGM-148 Javelinom (s obaveznim LOCK-ONom prije ispaljivanja). Garant više nitko ne će gađat pješadiju s raketama. Ali onda su nahebali oni koji se vole vozikati u tenkovima i helićima. No koga briga za njih.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ak te živcira umiranje od CGa i sl. napravi peticiji da zamjene sve rocket launcere s FGM-148 Javelinom (s obaveznim LOCK-ONom prije ispaljivanja). Garant više nitko ne će gađat pješadiju s raketama. Ali onda su nahebali oni koji se vole vozikati u tenkovima i helićima. No koga briga za njih.

Javelin rules još od JointOps :)

16 godina

Kratki

napravljen iz BC2.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
10 0 hvala 9
17 godina
ZC_Someone kaže...

Ako to prođe, pješadiju će sada početi gađati tracerima, a nakon toga te ni Bog neće spasiti.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
ZC_Someone kaže...

Ako to prođe, pješadiju će sada početi gađati tracerima, a nakon toga te ni Bog neće spasiti.

Pa sigurno bi se našlo bisera. Vjerojatno bi i ja bio među njima Smijeh.

Ja to nekad kad mi je dosadno radim i sad. Pogotovo kad vidim nekog skempanog snajpera. Kakav je užita gledati nekoga kad zagleda kako raketa ide prema njemu i pokuša pobjeći, i onda onaj zbunjeni WTF kad skuži da ga raketa prati. Još radi boljeg efekta uzmeš RPG-7 jer rakete sporije putuju pa užitak traje duže.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 20:57 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Zna li iko kako da igram Battlefield: Bad Company 2 kao skirmish odnosno kao u proslim battlefield-ovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sad me ovaj filmic podsjetio... uglavnom, jel se da nekako otkljucat mapa, tj. da cijela mapa bude dostupna?

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kratki

napravljen iz BC2.

svaka cast likovima nadam se da ce napravit nastavak

puno hvala sto si stavio ovo

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kratki

napravljen iz BC2.

Ha?

Cool

"Antom oush mikhabi estatia!" - Good work squad :D

Nostalgija me hvata :)

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
15 godina
neaktivan

dal ima neki cheat s c4?

naime frajer me dizao u zrak s c4 di god je stigao, ubijem ga frajer se spawna i okine me s c4 a nije mogao biti ni blizu da ga postavi... c4 ne ostaje nakon kaj te ubiju pa mi nije bilo jasno kak to radi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakav je ovo sad problem oko traženja servera ne nađe mi ni jedan server LoL, dali se i to vama događa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 11:56 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jesi apdejto igru, navodno buju uskoro "nove" mape mozda ti je to...

15 godina
neaktivan

ea ima održavanje trenutno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Map Pack" #5 bi trebao izaci sutra, 28.07.2010

Nelson Bay Conquest (po danu)

White Pass Rush

http://planetbattlefield.gamespy.com/fms/Image.php?image=http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/bfbc2-mp5.jpg

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Zakon! :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice