Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
null kaže...

*UPDATE*: leader mora staviti steam ili xfire  ili mail ili sto vec ( kontakt za dogovor meča), promijenjena pravila : MAX 2 medica, 1 recon. zabranjen cg i specijalizacije su sve dopuštene s razlogom(osim 4xscope).

pogreške budem poslje ispravil, jer sam idem jest.

max 2 medica ?

hehe...

rekoh da ne izmišljate, jer će se kasnije cijeli match pretvoriti u prepirku jel neki tim krenuo sa dozvoljena 2 medica ili nije,  jel pokupio kit od nekog mrtvog ili je svizac zamotao čokoladu...

no od volje vam...

xfire:rippercro
17 godina
neaktivan
U principu nisam za nikakva ograničenja.

No dobro, vidit ćemo kako će se formirati pravila pa se možda i prijavim sa svojim papcima.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
U principu nisam za nikakva ograničenja.

No dobro, vidit ćemo kako će se formirati pravila pa se možda i prijavim sa svojim papcima.

mislis micekima :)

aj nek ti bude sretno na turniru, da ne naletite na pse pa da vas ne očerupaju

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina

ja bi zabraino XII-ovceima da igraju jer su prejaki

saaaalim seee :P

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

vau vau? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ma "iksici" su trube...

mozda dvojica relativno dobro igraju ostalo nista... 

u rijetkim stvarno rijetkim trenucima kad pobijede toliko se tome obraduju da se pocnu nekontrolisano glasati nekakvim busmanskim povicima jella jella jelle jelle tako nekako...

to sam bas gledao neki dan na discoveryu valjda na ovim vrucinama sa tim kisu prizivaju il tako nesto...

Cool

hmmm...

5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
RipperCro kaže...

nemojte samo puno izmišljati, sve je to izmišljeno davno prije nas...prepišite sa nekih EU laddera pravila malo iskombinirajte i to je to.....a oružja poput M60, CG itd su zabranjena sa razlogom

jasno mi je za CG i GL ali za m60 ne.. sta ja znam, nije nesto cemu se ne moze uspjesno parirati s bilo kojom drugom klasom tj oruzjem. a sto se tice medic squada - tu sam apsolutno protiv. zasto? smatram da nije fer tako zaradjivati tickete. uzmes 3 medica i tako reci si nepobjediv kao squad - ne mozes ti njih pobit koliko se oni medjusobno dizu. da nije tako lako s njima igrati ljudi to nebi radili, jel da? kako bi izgledao taj match da se 2 medic squada fajtaju - izgledalo bi ko govno. to mi ide na quratz i takve taktike su mi lejmerske a vi sad mislite sto hocete. 

e i smatram da posto mi tu organiziramo turnir da nam je dozvoljeno postavljat, mijenjat neka pravila (bar ja tako mislim) naravno ako neko ima nesto protiv nekih odredenih pravila, najbolje bi onda bilo da se odluci na neki demokratski nacin (glasovanje npr.). znaci vecina pobjedjuje!

kad kazem mi mislim na sve forumase i igrace na bugovom serveru jer su svi dobrodosli u postavljanju pravila i sudjelovanju u organiziranju, a i sveg ostalog vezanog uz turnir, ako ga bude

da ne bi bilo njinji njonji

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:39 (skank666).
15 godina

kako su neki protiv a neki ne za medece...

morat cemo neko glasovanje napravit jer druge nema.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:34 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa s cim cu unistavat tenkove? Sa grancicom?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.

0 0 hvala 0
15 godina
Living.Dead kaže...

neam u SR tenkova

17 godina
moderator
Living.Dead kaže...

Pa nađeš inspiraciju u jugoslovenskim partizanskim filmovima, ili na bliskom istoku. Ostalo je lako.

15 godina

meni je logicno da je jedan medic u squadu, jer onda se vidi ako umre medic da ce netko uzet od njega kit pa ozivit (team play),a na sredini meča ima dosta kitova po podu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ograničavanje bilo koje klase je bezvezno jer zašto bi se ukinulo nešto oko čega se može raditi taktika.

Medic postoji s razlogom, da oživljava tim i vraća tickete, tako se to radi.

U svakom slučaju, pazite s ograničenjima jer ćete samo prouzročiti to da se manje ljudi prijavi. Ja sam prvi za samo jedno pravilo, a to je da pravila nema.

Rađe se fokusirajte na organizaciju i definiranje samog funkcioniranja tog "laddera" umijesto na bespotrebna pravila.

U krajnjem slučaju, pogledajte BUG server, nema pravila, i baš su zato ljudi zadovoljni na njemu.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ograničavanje bilo koje klase je bezvezno jer zašto bi se ukinulo nešto oko čega se može raditi taktika.

Medic postoji s razlogom, da oživljava tim i vraća tickete, tako se to radi.

U svakom slučaju, pazite s ograničenjima jer ćete samo prouzročiti to da se manje ljudi prijavi. Ja sam prvi za samo jedno pravilo, a to je da pravila nema.

Rađe se fokusirajte na organizaciju i definiranje samog funkcioniranja tog "laddera" umijesto na bespotrebna pravila.

U krajnjem slučaju, pogledajte BUG server, nema pravila, i baš su zato ljudi zadovoljni na njemu.

tak je, tak je

nema pravila, zabranjeno jedino cheatanje

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
....ali kod takvih squadova nema taktike, pogotovo kad znas da je iza tebe njih 2 ili 3 koja ce te podignut ako padnes. nema bas previse razmisljanja. ali kad je samo jedan medic e onda ce se pazljivije igrat i nece se bas bezumno uletavat u fajteve. s ostalim se slazem ali ako vecina odluci da moze medic squad onda se i je slazem (lazem ne slazem se ali neam izbora)
EVO DA SE PONOVIM
smatram da nije fer tako zaradjivati tickete. uzmes 3 medica i tako reci si nepobjediv kao squad - ne mozes ti njih pobit koliko se oni medjusobno dizu. da nije tako lako s njima igrati ljudi to nebi radili, jel da? kako bi izgledao taj match da se 2 medic squada fajtaju - izgledalo bi ko govno
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:58 (skank666).
15 godina
Danny_HR kaže...

ipak je to samo pub server :)

17 godina
neaktivan
Izgledalo bi najnormalnije. Nitko te ne spriječava da uzmeš medica i dižeš svoje. Ne vidim razlog da se to brani.

Kao što sam rekao, kad definirate pravila vidjeti ćemo kakav će odaziv biti.

To je kao da u nogometu kažeš da nije fer ubaciti taktiku 6-3-1 jer je previše obrambena pa se buksaju. Pa zašto nebi.

U svakom slučaju, ako bude previše ograničenja neću sudjelovati. Daj svakome slobodne ruke da koristi što želi, tada će se vidjeti tko je bolji.

Ili još bolje. Ako već ograničavate, stavi samo jednu klasu, samo jedno oružje i samo jednu specijalizaciju za sve. I ožeži.

Assault, Vintovka, magnum ammo. I pucaj. Svi tako.
16 godina
odjavljen

pa da se sav fajt pretvori u trazenju krepalina po mapi i ozivljavanja istih, a tu i tamo upucat nekog. nitko mi ne brani osim sam sebi.... ma u biti neka bude kao bude... ja i dalje tvrdim da je to lejmerska taktika koju bi ljudi trebali izbjegavat i vise se usredotocit na pucanje a ne na ozivljavanje... sto god odlucite/mo

EDIT: zasto tako zdusno branite medice, tj medic squadove?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 14:20 (skank666).
15 godina
neaktivan

Sto se tice medic squadova ide sljedece:

Bilo koji squad koji zna da igra zajedno moze pobjediti bilo koji medic squad.

Kako bi se reklo nemogu se oni tako brzo dizat koliko ih mozes brzo ubijat :P

Po meni neka bude medica koliko hoce, najbolje primjeniti CB, ESL ili Edom pravila pa tko hoce dobro a tko ne jebiga.

Nazalost nemoze se svima izac u susret, mislim da se timskim radom uvijek moze pobjediti, neovisno o broju pojedinih kit-ova u squadu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

evo zabrana clasa nece, a ova 5 oruzja bit ce zabranjena- opet napominjem m60, a4, cg, gl, mortar

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
null kaže...

evo zabrana clasa nece, a ova 5 oruzja bit ce zabranjena- opet napominjem m60, a4, cg, gl, mortar

a dobro... shit! lejmeri

Plač

17 godina
neaktivan
Lično nisam ni za te zabrane... Zabrane su za lejmere.
17 godina
skank666 kaže...

pa da se sav fajt pretvori u trazenju krepalina po mapi i ozivljavanja istih, a tu i tamo upucat nekog. nitko mi ne brani osim sam sebi.... ma u biti neka bude kao bude... ja i dalje tvrdim da je to lejmerska taktika koju bi ljudi trebali izbjegavat i vise se usredotocit na pucanje a ne na ozivljavanje... sto god odlucite/mo

EDIT: zasto tako zdusno branite medice, tj medic squadove?

Zato što su svi pičk*** kad su solo :)

16 godina
odjavljen

ne mogu skrit razocaranje.... trebali bi si oduzimat tickete a ne kupovat ih....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Lično nisam ni za te zabrane... Zabrane su za lejmere.

Iskreno ne razmisljam dali sam lajmer ili ne dok god nekom prašim tur, mislim da tako večina misli.

17 godina

Mislim da nije posteno zabraniti C4 i CG, a da cijeli tim moze biti medic.

Ako cemo zabrane oda idu zabrane na sve, ako necemo onda necemo nista.

Skank hocemo praviti tim?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
*LN* gogi kaže...

Iskreno ne razmisljam dali sam lajmer ili ne dok god nekom prašim tur, mislim da tako večina misli.

i ovaj post iznad...  sto goodye kaze (naravnodasidobrodosao)

kad gledas na pobjedu pod svaku cijenu takvo razmisljanje me ni ne cudi.... ne dao bog malo samopostovanja ili principa, bar nekih

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 14:59 (skank666).
16 godina

Da velim iskreno, na sviđa mi se ta ideja o turniru. Zašto?

Zato jer sigurnio nečemu skupiti dosta momčadi, a i ne samo to nego mi je mnogo ljepše igrati na serveru kao što je sad. Znači rush/conquest 16vs16 pa da se malo zezamo.

A i opet ćemo zaključat server kroz vikend kad ljudi najviše igraju i to ne na 30minuta, nego na skoro cijelo popodne jer treba odigrati cijeli turnir. Još ako če biti nekakve komplikacije sa izbacivanjem i rušenjem igre kao prošli put moglo bi potrajati.

Treba biti minimalno 8 momčadi jer u suprotnom se ne isplati zaklljučavati server, a 7,6,5 ekipa nemože biti jer će onda jedni morati čekati kolo, a 4 momčadi su premalo.

Znači ako ekipa mora imati 4+1 u rezervi, na 8 momčadi to ispada da se treba prijaviti 40 ljudi. što je dosta teško.

Eto to je moje mišljenje o turniru, te isto tako mislim da bi bilo bolje da idemo na server igrati umjesto da si tu razbijamo glavu sa turnirimaNamigiva.

BC2 ingame nick: Kuky90
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
*LN* gogi kaže...

i ovaj post iznad...  sto goodye kaze (naravnodasidobrodosao)

kad gledas na pobjedu pod svaku cijenu takvo razmisljanje me ni ne cudi.... ne dao bog malo samopostovanja ili principa, bar nekih

Postovanja prema cemu? Igramo na pobjedu ili?

16 godina
odjavljen

ne mora to biti bugov server i ne mora to biti u jednom danu.... tj bilo bi pozeljno da nije u jednom danu svi fajtevi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice