Ma meni se čini da je teže naći dobrog gunnera nego pilota. Zato sam i počeo izbjegavati heliće. Samo se živciram kad mi u heli dođe neki biser koji nikad nije ni čuo za AA gun.
Pa,kaj ne zoveš
Ma meni se čini da je teže naći dobrog gunnera nego pilota. Zato sam i počeo izbjegavati heliće. Samo se živciram kad mi u heli dođe neki biser koji nikad nije ni čuo za AA gun.
Pa,kaj ne zoveš
Meni još uvijek neće...
Ekipu AA ne jebe ni 2%. Ne samo to, nego ih ni drugi heli ne jebe ni 2%. Glavna su im meta pješaci i drugo ne vide.
Ekipu AA ne jebe ni 2%. Ne samo to, nego ih ni drugi heli ne jebe ni 2%. Glavna su im meta pješaci i drugo ne vide.
Kad se uglavnom znaju dignut odletit malo i iskočit tj. koriste heliće kao transport.
Sad sam probao,nece mi se jos ulogirati,jel zna netko do kad bu to trajalo?
There will be a maintenance to re-org the BFBC2 PC stats database this Tuesday as follows:
CM 112828@ 08/23/2011 2 AM PST (9AM GMT / 11 AM CET).
The work will take 3hrs and BFBC2 PC will be down for the duration.
moja sućut
moja sućut
Zašto?
zbog server maintancea
zbog server maintancea
Što se mene tiće može biti navečer do 9h,jer tek poslije ja bacim par rundi.
Vau samo jedno pitanje evo igrao sam gdje su moji leveli i unlocksi ?
Vratit će se, kaj ti se to prvi puta desilo sad?
Vau samo jedno pitanje evo igrao sam gdje su moji leveli i unlocksi ?
to se i ja pitam probo sam log out i opet nista ali ja imam sve puske i lvl je osto samo nemam one attachemnte ono 12x za snip magnum ammo toga nema i nemam vise veteran status!!
eo vratilo se !
Bas sad igram bc2 vietnam koji sve tamo budala ima likovi se skamali sam tenkovima srojnicama i lete sa heli-ima po nasoj bazi spawnas se odma mos cekat da se ponvono rodis!
to mi od svega najvise digne zivce bkte najbolji u timu imo score 0/9
Na žalost bolna istina :/
red idiota kad moram reći stoji uvijek oko helia i čeka pilota.
Dođem,poletim i onda moram konstantno prilagođavati let gunneru koji samo gleda u pod i apsolutno ništa više.
Oasis rush mi je savrsen primjer;
prvo,ako se želi uspjet,leti se sa lijeve strane malo van mape da se dobije zaklon od AA kojeg se prvog izroka.
Ako se izvede pravilno,skuze te tek kad si im nad bazom.
Pokupim gunnera,prvo što radi je roka po njihovoj bazi i otkriva nam polozaj,daje svima do znanja da heli stize.
AA ignorira kompletno tako da ja moram ponirati među onim palmama na niskoj visini što je zafrkano i naravno,sruše nas za tren.
Cijela naša ekipa je zbog toga u minusu i efektivno gubimo jer nemamo air support.
U drugu ruku,dvojica (trojica-repair-hind) koja su uigrana i znaju sto rade mogu izazvati teški kaos (ono što bi i trebali).
Poanta;
svi bi uzivali a niko da se pomuči otići na prazan server vježbati koji sat.
Jel ima još koji hrvatski server da radi?
Ajde na BattleBox.de
Opet nista ne radi.
Majku im više.
na kojim serverima igrate?
Ma to je bio neki s 4000 ticketa...
Al zadnje vrijeme igramo na Total|BF OldWarrior.ru community MIX
Ma to je bio neki s 4000 ticketa...
Al zadnje vrijeme igramo na Total|BF OldWarrior.ru community MIX
kod veselih rusa :D
yep,rusi su zakon :)
Da, nitko se ne sjeti letjeti iza onih planina sa lijeve strane, a kada to kao pilot i odradim ekipa ignorira AA. Koja katastrofa.
Ali još mi je smješnija ekipa u heavy metalu kako bez veze baca blackhawkove.
Kažem ekipi samo leti visoko i drži se bočno i nemoj se približavat neprijateljima da ih mogu rokat. (sa blackhawkom zbog bolesnog ROF-a možeš skinuti svaki helić prije nego ti uopće prismrdi) Šta ekipa napravi zaleti se nisko drito na neprijateljski helić... Onda kad ih pitam koji dio "leti visoko" nisi skužio, počnu šprickat.
Svi zanemaruju blackhawkove, a to su u biti najjači helići na heavy-u, samo ih treba znat iskoristit.
Pozz, naručio sam key of bfbc2 preko game hr-a, stigla je slika, sve.. Sada me zanima kako namjestiti igru da radi, jer sam čuo ako staviš key na cracked instalaciju, da ti "propadne" , može pomoć ? btw skinuo sam origin, ali neznam gdje instalaciju...
Pozz, naručio sam key of bfbc2 preko game hr-a, stigla je slika, sve.. Sada me zanima kako namjestiti igru da radi, jer sam čuo ako staviš key na cracked instalaciju, da ti "propadne" , može pomoć ? btw skinuo sam origin, ali neznam gdje instalaciju...
Otvori origin i desno gore imaš reedem key,tamo upiši taj key i skini igru.
Prvi