gdje mogu skint Bf bad company ili 1943
toga ti nema za pc
gdje mogu skint Bf bad company ili 1943
toga ti nema za pc
nemogu se dočekat igre, ak nebum na neki način uletil u betu, neznam kak ću to predurat
filmići pre dobro izgledaju
nemogu se dočekat igre, ak nebum na neki način uletil u betu, neznam kak ću to predurat
filmići pre dobro izgledaju
jos je uvjek tu famozni BF2 -vrjeme prodje sam tak
znade tko koliko ce slotova podrzavati mp
32 ,a na konzolama mislim da 24
too, prolazi jedva
too, prolazi jedva
pozz zna li tko gdje se još može provjeriti system requirements za Battlefield: Bad Company 2 jer ova mi se stranica baš i ne čin pouzdana za to negdje prije sam bio na jednoj stranici gdje se može provjeriti ali nemogu se sjetit koja je to stranica
pozz zna li tko gdje se još može provjeriti system requirements za Battlefield: Bad Company 2 jer ova mi se stranica baš i ne čin pouzdana za to negdje prije sam bio na jednoj stranici gdje se može provjeriti ali nemogu se sjetit koja je to stranica
Možda ovo?
još neko vrijeme neću morat gledat min requirements
baš gledam na steamu, piše preorder, al neka limited edition...
koja će bit razlika između tog limiited editiona i onog normalnog bad companya2 koji će se predavat nakon 28.2.???
32 ,a na konzolama mislim da 24
malo,
btw battlefield 2142 podrzava do 64,
koja će bit razlika između tog limiited editiona i onog normalnog bad companya2 koji će se predavat nakon 28.2.???
Razlika je u tome sto ces s limited odmah po instalacij imati unutar igre neka oruzja i attachmente koje ce ovi s obicnom verzijom otkljucavati kroz igranje.
Dobijes mislim 6 unlockova odmah, a sa obicnom ih dobijes tek naknadno kroz napredovanje
zanimljiva ponuda...
a jel će biti onda kasnije skuplji kad izađe??? vidim da je sad 50€, a MW2 60€... ne sjećam se kakva je bila cijena za preorder MW2
zanimljiva ponuda...
a jel će biti onda kasnije skuplji kad izađe??? vidim da je sad 50€, a MW2 60€... ne sjećam se kakva je bila cijena za preorder MW2
Ti si lud ako planiraš kupovati preko steama. Cijenu vidi na game.co.uk, i od tamo je naruči. Mislim da je 240kn, tako nešto.
zanimljiva ponuda...
Ti si lud ako planiraš kupovati preko steama. Cijenu vidi na game.co.uk, i od tamo je naruči. Mislim da je 240kn, tako nešto.
samo cijene uspoređujem, nebi kupio prek steama, al me zanima dal će biti skuplji nakon što izađe
Da bit ce skuplji kad izadje i to dosta, preorder je jeftinij 15-20% cini mi se.
ljudi na gameu platite 240kn(ukljucena postarina) i igra vam stigne oko 10-12 ozujka
ili platite preko 300kn pa ju dobite odma na download na steamu ili negdje drugdje
također dobit cete i key za betu al sta ces ja ipak zelim platit 240kn i igrat igru kasnije bez bete nego platit iznad 300kn i dobit betu i dobit igru odma kad izađe
nema se para jedva da kupim hvala bogu
nemogu dočekat izlazak igre
Ja se samo nadam da će sve biti odlično balansirano.
Da ne bi bilo previše onih n00bova što samo sjede po helićima i tenkovima.
bar nebuju sjedili i kempali u kući, sam s tenkom rokneš u zid i da vidiš
wtf, baš sam probo onu stranu šta je pirat stavil ( za sysstem req) i kaže da padam
Nije ti to cod ... bit igre je u "helićima i tenkovima"
Bit igre je da se kombinira uporaba pušaka i vozila.
Što nije frustrirajuće kada si ti pješak a neki klinac te gađa iz helića i ne želi iz njega izaći?
ma ako su postene ekipe da znaju bar malo igrat ako ides sam sa tenkom nemas sanse da vidis kad ti dođe lik od nikud i postavi ti c4 na tenk ili te uniste drugim tenkovima ili sa artiljerijom ili sa rpg-om ima miljon nacina kako unistit tenk ili neko vozilo,e da jos su i mine tu
tak da sam nek oni jure sa tenkovima
Gledaj ja ne želim s tobom se sada svađati.
Ako neke ljude ne podnosiš(kao što ti mene i ja tebe)imaš opciju "Ignoriraj autora".
Bolje tako nego da potičeš svađu na forumu.
A to da sam ja n00b,neznam odkud si to izvukao...
zasto bi stavio na "ignoriraj autora" ne bi se ima kome smijati
ma ako su postene ekipe da znaju bar malo igrat ako ides sam sa tenkom nemas sanse da vidis kad ti dođe lik od nikud i postavi ti c4 na tenk ili te uniste drugim tenkovima ili sa artiljerijom ili sa rpg-om ima miljon nacina kako unistit tenk ili neko vozilo,e da jos su i mine tu
tak da sam nek oni jure sa tenkovima
tak je neki nikako da nauce dva svaki fps nije COD
hehe i to što kažeš. U crysis wars baš nisam bio ljubitelj velikih mapa sa vozila iz razloga jer je nekad bilo relativno teško uništit vozila(ne sva)a problem bi bio da se nema puno RL-a i još je problematično sa njima gađat heliće(raketa ide di ciljaš, vrlo teško za gađat helikoptere i avione iz daljine)i na kraju spušiš 3 rakete, ne skineš helić, i onda on na tebe iskrca 10-ak raketa Ovdje su očito razmišljali o svemu pa tako valjda vozila ne bi smjela bit nešto što iritira, već više velika meta za pogodit
Sad kako sam gledao trailere i to, sve više sam se zapalio za igru, samo nisam pametan, neznam dal da ju uzmem ili ne, kad bi barem postojao demo multiplayer, tipa da možeš igrat multiplayer par sati/dana, tek toliko da vidim da li mi igra paše kao što ima i za singleplayer...
Bit igre je da se kombinira uporaba pušaka i vozila.
Što nije frustrirajuće kada si ti pješak a neki klinac te gađa iz helića i ne želi iz njega izaći?
sve si pobrkao
nije ti to waw gdje su likovi cijelo vrijeme sjedeli u tenkovima i rokali te vecinom vremena im nisi mogao nista
bf je oduvijek imao savršenu simbiozu pješadijske borbe i borbe u vozilima
sve ima svoju težu i protutežu
btw ak je neko u tenku ili u helicu puno je veca meta za ubit a postoje svakojaka protuvozna oruzja tak da se ga unisti u sekundi ak ga tim ne podrzava
bitno je da se onaj koji je u vozilu ili pruza podrsku kad se napada bomba ili ga se stiti kad se brani bomba
sve je balansirano bez brige nije to prvi bf koji dice radi kako mozes uopce to dovoditi u pitanje??
hehe i to što kažeš. U crysis wars baš nisam bio ljubitelj velikih mapa sa vozila iz razloga jer je nekad bilo relativno teško uništit vozila(ne sva)a problem bi bio da se nema puno RL-a i još je problematično sa njima gađat heliće(raketa ide di ciljaš, vrlo teško za gađat helikoptere i avione iz daljine)i na kraju spušiš 3 rakete, ne skineš helić, i onda on na tebe iskrca 10-ak raketa Ovdje su očito razmišljali o svemu pa tako valjda vozila ne bi smjela bit nešto što iritira, već više velika meta za pogodit
Sad kako sam gledao trailere i to, sve više sam se zapalio za igru, samo nisam pametan, neznam dal da ju uzmem ili ne, kad bi barem postojao demo multiplayer, tipa da možeš igrat multiplayer par sati/dana, tek toliko da vidim da li mi igra paše kao što ima i za singleplayer...
lol pa di si ti dosad bio
beta ti pocinje 28.1
naravno prvo moras narucit i platit xD
ajoj .. pa to ce sad za 4 dana :D jbg necu stic za 4 dana skupit pare pa da probam betu :D