Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
CroDipset kaže...

gdje mogu skint Bf bad company  ili 1943

toga ti nema za pc

BUCKETHEAD
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

nemogu se dočekat igre, ak nebum na neki način uletil u betu, neznam kak ću to predurat

filmići pre dobro izgledaju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

nemogu se dočekat igre, ak nebum na neki način uletil u betu, neznam kak ću to predurat

filmići pre dobro izgledaju

jos je uvjek tu famozni BF2  -vrjeme prodje sam tak Smijeh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

znade tko koliko ce slotova podrzavati mp

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate i na steamu sad betu ako preorderate.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...

32 ,a na konzolama mislim da 24

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
neaktivan
ajmo svi na erep ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gamer71 kaže...

hh meni grafa ne prolazi al clokat cu ju pa cemo vidjet 

16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

pozz zna li tko gdje se još može provjeriti system requirements za Battlefield: Bad Company 2 jer ova mi se stranica baš i ne čin pouzdana  za to negdje prije sam bio na jednoj stranici gdje se može provjeriti ali nemogu se sjetit koja je to stranicaNeodlučan

16 godina
moderator
CANABIS kaže...

pozz zna li tko gdje se još može provjeriti system requirements za Battlefield: Bad Company 2 jer ova mi se stranica baš i ne čin pouzdana  za to negdje prije sam bio na jednoj stranici gdje se može provjeriti ali nemogu se sjetit koja je to stranicaNeodlučan

Možda ovo?

16 godina
protjeran

još neko vrijeme neću morat gledat min requirements

baš gledam na steamu, piše preorder, al neka limited edition...

koja će bit razlika između tog limiited editiona i onog normalnog bad companya2 koji će se predavat nakon 28.2.???

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Jim Carrey kaže...

32 ,a na konzolama mislim da 24

malo,

btw battlefield 2142 podrzava do 64, Mršti se

17 godina
pad0branac kaže...

koja će bit razlika između tog limiited editiona i onog normalnog bad companya2 koji će se predavat nakon 28.2.???

Razlika je u tome sto ces s limited odmah po instalacij imati unutar igre neka oruzja i attachmente koje ce ovi s obicnom verzijom otkljucavati kroz igranje.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
pad0branac kaže...

Dobijes mislim 6 unlockova odmah, a sa obicnom ih dobijes tek naknadno kroz napredovanje

16 godina
protjeran

zanimljiva ponuda...

a jel će biti onda kasnije skuplji kad izađe??? vidim da je sad 50€, a MW2 60€... ne sjećam se kakva je bila cijena za preorder MW2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pad0branac kaže...

zanimljiva ponuda...

a jel će biti onda kasnije skuplji kad izađe??? vidim da je sad 50€, a MW2 60€... ne sjećam se kakva je bila cijena za preorder MW2

Ti si lud ako planiraš kupovati preko steama. Cijenu vidi na game.co.uk, i od tamo je naruči. Mislim da je 240kn, tako nešto.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
16 godina
protjeran
Adisuki kaže...
pad0branac kaže...

zanimljiva ponuda...

Ti si lud ako planiraš kupovati preko steama. Cijenu vidi na game.co.uk, i od tamo je naruči. Mislim da je 240kn, tako nešto.

samo cijene uspoređujem, nebi kupio prek steama, al me zanima dal će biti skuplji nakon što izađe

17 godina

Da bit ce skuplji kad izadje i to dosta, preorder je jeftinij 15-20% cini mi se.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi na gameu platite 240kn(ukljucena postarina) i igra vam stigne oko 10-12 ozujka

ili platite preko 300kn pa ju dobite odma na download na steamu ili negdje drugdje

također dobit cete i key za betu al sta ces ja ipak zelim platit 240kn i igrat igru kasnije bez bete nego platit iznad 300kn i dobit betu i dobit igru odma kad izađe

nema se para jedva da kupim hvala bogu

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemogu dočekat izlazak igre 

Neznam di se ide za to .

3 0 hvala 0
16 godina

Ja se samo nadam da će sve biti odlično balansirano.

Da ne bi bilo previše onih n00bova što samo sjede po helićima i tenkovima.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

bar nebuju sjedili i kempali u kući, sam s tenkom rokneš u zid i da vidišCool

wtf, baš sam probo onu stranu šta je pirat stavil ( za sysstem req) i kaže da padamViče

ajmo svi na erep ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 17:13 (Gamer71).
15 godina
luckyluke kaže...

Nije ti to cod ... bit igre je u "helićima i tenkovima"

16 godina

Bit igre je da se kombinira uporaba pušaka i vozila.

Što nije frustrirajuće kada si ti pješak a neki klinac te gađa iz helića i ne želi iz njega izaći?Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

ma ako su postene ekipe da znaju bar malo igrat ako ides sam sa tenkom nemas sanse da vidis kad ti dođe lik od nikud i postavi ti c4 na tenk ili te uniste drugim tenkovima ili sa artiljerijom ili sa rpg-om ima miljon nacina kako unistit tenk ili neko vozilo,e da jos su i mine tu

tak da sam nek oni jure sa tenkovima

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Gledaj ja ne želim s tobom se sada svađati.

Ako neke ljude ne podnosiš(kao što ti mene i ja tebe)imaš opciju "Ignoriraj autora".

Bolje tako nego da potičeš svađu na forumu.

A to da sam ja n00b,neznam odkud si to izvukao...Neodlučan

zasto bi stavio na "ignoriraj autora" ne bi se ima kome smijati 

hrvatskafarkasevec kaže...

ma ako su postene ekipe da znaju bar malo igrat ako ides sam sa tenkom nemas sanse da vidis kad ti dođe lik od nikud i postavi ti c4 na tenk ili te uniste drugim tenkovima ili sa artiljerijom ili sa rpg-om ima miljon nacina kako unistit tenk ili neko vozilo,e da jos su i mine tu

tak da sam nek oni jure sa tenkovima

tak je neki nikako da nauce dva svaki fps nije COD

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina

hehe i to što kažeš. U crysis wars baš nisam bio ljubitelj velikih mapa sa vozila iz razloga jer je nekad bilo relativno teško uništit vozila(ne sva)a problem bi bio da se nema puno RL-a i još je problematično sa njima gađat heliće(raketa ide di ciljaš, vrlo teško za gađat helikoptere i avione iz daljine)i na kraju spušiš 3 rakete, ne skineš helić, i onda on na tebe iskrca 10-ak raketaBelji se Ovdje su očito razmišljali o svemu pa tako valjda vozila ne bi smjela bit nešto što iritira, već više velika meta za pogoditNevinašce

Sad kako sam gledao trailere i to, sve više sam se zapalio za igru, samo nisam pametan, neznam dal da ju uzmem ili ne, kad bi barem postojao demo multiplayer, tipa da možeš igrat multiplayer par sati/dana, tek toliko da vidim da li mi igra paše kao što ima i za singleplayer...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Bit igre je da se kombinira uporaba pušaka i vozila.

Što nije frustrirajuće kada si ti pješak a neki klinac te gađa iz helića i ne želi iz njega izaći?Neodlučan

sve si pobrkao

nije ti to waw gdje su likovi cijelo vrijeme sjedeli u tenkovima i rokali te vecinom vremena im nisi mogao nista

bf je oduvijek imao savršenu simbiozu pješadijske borbe i borbe u vozilima

sve ima svoju težu i protutežu

btw ak je neko u tenku ili u helicu puno je veca meta za ubit a postoje svakojaka protuvozna oruzja tak da se ga unisti u sekundi ak ga tim ne podrzava

bitno je da se onaj koji je u vozilu ili pruza podrsku kad se napada bomba ili ga se stiti kad se brani bomba

sve je balansirano bez brige nije to prvi bf koji dice radi kako mozes uopce to dovoditi u pitanje??

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

hehe i to što kažeš. U crysis wars baš nisam bio ljubitelj velikih mapa sa vozila iz razloga jer je nekad bilo relativno teško uništit vozila(ne sva)a problem bi bio da se nema puno RL-a i još je problematično sa njima gađat heliće(raketa ide di ciljaš, vrlo teško za gađat helikoptere i avione iz daljine)i na kraju spušiš 3 rakete, ne skineš helić, i onda on na tebe iskrca 10-ak raketaBelji se Ovdje su očito razmišljali o svemu pa tako valjda vozila ne bi smjela bit nešto što iritira, već više velika meta za pogoditNevinašce

Sad kako sam gledao trailere i to, sve više sam se zapalio za igru, samo nisam pametan, neznam dal da ju uzmem ili ne, kad bi barem postojao demo multiplayer, tipa da možeš igrat multiplayer par sati/dana, tek toliko da vidim da li mi igra paše kao što ima i za singleplayer...

lol pa di si ti dosad bio

beta ti pocinje 28.1

naravno prvo moras narucit i platit xD

15 godina
neaktivan

ajoj .. pa to ce sad za 4 dana :D jbg necu stic za 4 dana skupit pare pa da probam betu :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice