Ljudina kakvo je stanje tamo kod vas sa poplavama? Kako čujem od kolege - Orljava je malo podivljala...
vjezbaju sa praznim koritam :)
Ljudina kakvo je stanje tamo kod vas sa poplavama? Kako čujem od kolege - Orljava je malo podivljala...
vjezbaju sa praznim koritam :)
Nisam rekao da je CS najbolji fps, nego sam htio reci da se trebaju ugledati na njih. Jer ovo je bolesno kako igraci CS-a imaju hebeni comunity i kako ih se slusa vezano za igru. Jer ljudi znaju da zaraduju svoj kruh od igraca i stvarno ih postuju sto se vidi kroz napredak igre.
Od BF-a trazim da se odluce u kojem smjeru igra zeli ici i da ostanu na tome a ne da ih stancaju kao COD i da onda tu igru u naredniim godinam anadograduju i popravljaju. E to bi bio pravi kompletni FPS.
Budimo iskreni ovakim poslovanjem se to nemoze ocekivati. izbacivati igru svake godine nije moguce narocito ako ti svaka buduca igra izalzi na novijem enginu sto dovodi do katastrofalnih probelema koji se nemogu otkloniti u kratkom roku.
Kako to onda "napreduje" CS GO? dodali su 2 poligona pa ih sad ima 23 na cijeloj mapi?
Tebi očito fali palčeva kad dolaziš ovdje kakat stalno.. CS go nema veze sa Bf-om i ti to dobro znaš. Ali jednostavno moraš trollati.
Sandman je loše prošao...
سمندری ڈاکو
samo se ti sprdaj. ljudi su nastradali a tebi je do zajebancije. kad tad ce se to vratiti takvima kao ti
strašno.... umjesto prepiranja oko najboljeg fps-a i whogivesafcukaboutbugfielda ajmo se lijepo skupit i pomoć dečku.
s obzirom da je dečko strastveni igrač i član bug foruma i ovog komjunitija ja ću mu poslat miš roccat kova. (nemam ništa drugo od inf opreme)
ako treba i obleke neka netko javi.
ako želite skupite se tamo u bug redakciji i javite di se neke stvari mogu poslat/donjet vrlo radu ću se odazvat.
ali s obzirom da idem na put od 5 dana neka to bude što prije!
drž se sandman i svi ti ljudi koji se nalaze u takvoj situaciji!!
samo se ti sprdaj. ljudi su nastradali a tebi je do zajebancije. kad tad ce se to vratiti takvima kao ti
Koja si ti moruzgva... 
Pitam te najnormalnije kakvo je stanje jer mi je frend iz Pleternice rekao da je loše, a ti odmah skačeš kao da te netko za guzicu ugrizao. Stvarno si asocijalac na kvadrat!
Sutra ujutro ide novi patch za CTE.
Rekao je lik da će sutra opet otvoriti CTE,pa ako do sad niste a želite probati tu verziju igre onda sutra kempajte na ovom linku.
Koja si ti moruzgva... 
Pitam te najnormalnije kakvo je stanje jer mi je frend iz Pleternice rekao da je loše, a ti odmah skačeš kao da te netko za guzicu ugrizao. Stvarno si asocijalac na kvadrat!
Koji ti je pajdo iz Pleternice,..
Također sam iz Pleternice, ali poso je ZG
Gle ovog...
Ja sam baš visio na kanalima ko budala ali 64p je totalna idiotarija!
64 je bio dobar samo kad se rješavao asajment sa C4.
Spawn behon i razbacivanje po mapi = KABOOOOM
Inače, čim manje, tim bolje... 32 max.
64 je bio dobar samo kad se rješavao asajment sa C4.
Spawn behon i razbacivanje po mapi = KABOOOOM
Inače, čim manje, tim bolje... 32 max.
Idealno 1na1 :)
Nisam rekao da je CS najbolji fps, nego sam htio reci da se trebaju ugledati na njih. Jer ovo je bolesno kako igraci CS-a imaju hebeni comunity i kako ih se slusa vezano za igru. Jer ljudi znaju da zaraduju svoj kruh od igraca i stvarno ih postuju sto se vidi kroz napredak igre.
Od BF-a trazim da se odluce u kojem smjeru igra zeli ici i da ostanu na tome a ne da ih stancaju kao COD i da onda tu igru u naredniim godinam anadograduju i popravljaju. E to bi bio pravi kompletni FPS.
Budimo iskreni ovakim poslovanjem se to nemoze ocekivati. izbacivati igru svake godine nije moguce narocito ako ti svaka buduca igra izalzi na novijem enginu sto dovodi do katastrofalnih probelema koji se nemogu otkloniti u kratkom roku.
je jako heben community... zaboravljas napomenuti glavni problem cs, a to je to da svaku drugu rundu u prosjeku igras protiv cheatera sto u bf nije tolki slucaj
Ima tko blizu Stockholma?
je jako heben community... zaboravljas napomenuti glavni problem cs, a to je to da svaku drugu rundu u prosjeku igras protiv cheatera sto u bf nije tolki slucaj
Koji ti to CS igras? U CS:GO gotovo da i nema cheatera. Ja jos nisam nikad naletio na cheatera niti je itko koga poznajem, a ima ih koji imaju preko 600 sati na igri.
Ako igras 1.6 to je vec tvoj problem jer igras prastaru igru koja nije ni kontrolirana ni administrirana kako valja
Koji ti to CS igras? U CS:GO gotovo da i nema cheatera. Ja jos nisam nikad naletio na cheatera niti je itko koga poznajem, a ima ih koji imaju preko 600 sati na igri.
Ako igras 1.6 to je vec tvoj problem jer igras prastaru igru koja nije ni kontrolirana ni administrirana kako valja
Molim vas da ne oftopicite. Ovo je BF4 tema i ovdje se prica iskljucivo o BF4 i goat simulatoru.
Ne igram al koliko čitam temu ima čitera puno,valjda zato jer je igra svako malo na popustu pa dođe 2€.
Da nebi bilo da samo BF ima problema s "netkodom"....
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/counter-strike-global-offensive/111854.aspx?page=89&jumpto=4127694&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/counter-strike-global-offensive/111854.aspx?page=90&jumpto=4130245&sort=asc&view=flat
...a SC ima duplo veći tickrejt i troduplo manje toga za poslati na server i obrnuto...
+1...ali odgođen je zar ne?
negdje sam pročitao.
btw. stiže novi wolf...ajmeeee
negdje sam pročitao.
Da odgođen je za 2015,al i to su napisali da su optimistični.
negdje sam pročitao.
Da odgođen je za 2015,al i to su napisali da su optimistični.
Da je to kojim slucajem EA/Dice igra, vec bi skidali prvi DLC za Division :)
Vjerojatno bude dovršenija od BFa,al već je rečeno da bude dosta DLCova.
Dobit ćemo sredinu grada,ostalo ćemo morati kupiti...valjda će oni bez dlca vidjeti nevidljivi zid,a ovi koji kupe će moć dalje lutat po tom "novom" dijelu grada.
Vjerojatno bude dovršenija od BFa,al već je rečeno da bude dosta DLCova.
Dobit ćemo sredinu grada,ostalo ćemo morati kupiti...valjda će oni bez dlca vidjeti nevidljivi zid,a ovi koji kupe će moć dalje lutat po tom "novom" dijelu grada.
Sa politikom DLC-a se apsolutno slazem. Kao i auto. Neki uzmu osnovni model, neki klimu, neki kozu i klimu - kako kome pase i tko sta voli. Ali fora je da se igra polira. Stvarno se nadam da je bf4 posluzio kao primjer svima ostalima kako se stvari ne bi trebale raditi ...
ljudi na kojoj su stranici oni fixevi za DLCove
tema natrpana pojma nemam gdje su
reainstalirao sistem pa naravno nece DLC mape
Nakon ovih patcheva i fixeva, neam volje igrati full igru, cte mi je puno ugodniji za halat.
Kako sam se iznerviro stoji kreten support kraj mene, ja engineer. I sad ja rokam neki tenk i ponestane mi raketa. Derem mu se u chatu da da municije, idiot nista. Pa hebemu zivot sta igras kad ne znas ni municiju bacit. Popusili onda objective jer nas je tenk naravno raznio u tri lepe
Kako sam se iznerviro stoji kreten support kraj mene, ja engineer. I sad ja rokam neki tenk i ponestane mi raketa. Derem mu se u chatu da da municije, idiot nista. Pa hebemu zivot sta igras kad ne znas ni municiju bacit. Popusili onda objective jer nas je tenk naravno raznio u tri lepe
Welcome to battlefield! 
Dajte decki bez svadje,igrajte jos dok neizađe ut4, pa se vidimo.