Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.723.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...
...

Ljudina kakvo je stanje tamo kod vas sa poplavama? Kako čujem od kolege - Orljava je malo podivljala...

vjezbaju sa praznim koritam :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
3.0 TDI kaže...

Nisam rekao da je CS najbolji fps, nego sam htio reci da se trebaju ugledati na njih. Jer ovo je bolesno kako igraci CS-a imaju hebeni comunity i kako ih se slusa vezano za igru. Jer ljudi znaju da zaraduju svoj kruh od igraca i stvarno ih postuju sto se vidi kroz napredak igre.

Od BF-a trazim da se odluce u kojem smjeru igra zeli ici i da ostanu na tome a ne da ih stancaju kao COD i da onda tu igru u naredniim godinam anadograduju i popravljaju. E to bi bio pravi kompletni FPS.

Budimo iskreni ovakim poslovanjem se to nemoze ocekivati. izbacivati igru svake godine nije moguce narocito ako ti svaka buduca igra izalzi na novijem enginu sto dovodi do katastrofalnih probelema koji se nemogu otkloniti u kratkom roku. 

Kako to onda "napreduje" CS GO? dodali su 2 poligona pa ih sad ima 23 na cijeloj mapi?

Tebi očito fali palčeva kad dolaziš ovdje kakat stalno.. CS go nema veze sa Bf-om i ti to dobro znaš. Ali jednostavno moraš trollati.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
moderator
Friday kaže...

Ljudina kakvo je stanje tamo kod vas sa poplavama? Kako čujem od kolege - Orljava je malo podivljala...

Sandman je loše prošao...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/poplave-nabujale-rijeke/208988.aspx?page=2&jumpto=4214587&sort=asc&view=flat

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...
...

samo  se  ti  sprdaj.  ljudi  su  nastradali  a  tebi  je  do  zajebancije.  kad  tad  ce  se  to  vratiti  takvima  kao  ti

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

strašno.... umjesto prepiranja oko najboljeg fps-a i whogivesafcukaboutbugfielda ajmo se lijepo skupit i pomoć dečku.

s obzirom da je dečko strastveni igrač i član bug foruma i ovog komjunitija ja ću mu poslat miš roccat kova. (nemam ništa drugo od inf opreme)

ako treba i obleke neka netko javi.

ako želite skupite se tamo u bug redakciji i javite di se neke stvari mogu poslat/donjet vrlo radu ću se odazvat.

ali s obzirom da idem na put od 5 dana neka to bude što prije!

drž se sandman i svi ti ljudi koji se nalaze u takvoj situaciji!!

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
15 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...
...

samo  se  ti  sprdaj.  ljudi  su  nastradali  a  tebi  je  do  zajebancije.  kad  tad  ce  se  to  vratiti  takvima  kao  ti

Koja si ti moruzgva... {#}

Pitam te najnormalnije kakvo je stanje jer mi je frend iz Pleternice rekao da je loše, a ti odmah skačeš kao da te netko za guzicu ugrizao. Stvarno si asocijalac na kvadrat!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 4

Sutra ujutro ide novi patch za CTE.

Rekao je lik da će sutra opet otvoriti CTE,pa ako do sad niste a želite probati tu verziju igre onda sutra kempajte na ovom linku.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 1 hvala 4
16 godina
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...
Friday kaže...
3.0 TDI kaže...
...

Koja si ti moruzgva... {#}

Pitam te najnormalnije kakvo je stanje jer mi je frend iz Pleternice rekao da je loše, a ti odmah skačeš kao da te netko za guzicu ugrizao. Stvarno si asocijalac na kvadrat!

Koji ti je pajdo iz Pleternice,..

Također sam iz Pleternice, ali poso je ZG

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
moderator
Battlefield 4

Gle ovog...{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Gle ovog...{#}

Ja sam baš visio na kanalima ko budala ali 64p je totalna idiotarija!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

64 je bio dobar samo kad se rješavao asajment sa C4.

Spawn behon i razbacivanje po mapi = KABOOOOM

Inače, čim manje, tim bolje... 32 max.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

64 je bio dobar samo kad se rješavao asajment sa C4.

Spawn behon i razbacivanje po mapi = KABOOOOM

Inače, čim manje, tim bolje... 32 max.

Idealno 1na1 :)

battlelog: b4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
3.0 TDI kaže...

Nisam rekao da je CS najbolji fps, nego sam htio reci da se trebaju ugledati na njih. Jer ovo je bolesno kako igraci CS-a imaju hebeni comunity i kako ih se slusa vezano za igru. Jer ljudi znaju da zaraduju svoj kruh od igraca i stvarno ih postuju sto se vidi kroz napredak igre.

Od BF-a trazim da se odluce u kojem smjeru igra zeli ici i da ostanu na tome a ne da ih stancaju kao COD i da onda tu igru u naredniim godinam anadograduju i popravljaju. E to bi bio pravi kompletni FPS.

Budimo iskreni ovakim poslovanjem se to nemoze ocekivati. izbacivati igru svake godine nije moguce narocito ako ti svaka buduca igra izalzi na novijem enginu sto dovodi do katastrofalnih probelema koji se nemogu otkloniti u kratkom roku. 

je jako heben community... zaboravljas napomenuti glavni problem cs, a to je to da svaku drugu rundu u prosjeku igras protiv cheatera sto u bf nije tolki slucaj

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ima tko blizu Stockholma?{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
3.0 TDI kaže...

je jako heben community... zaboravljas napomenuti glavni problem cs, a to je to da svaku drugu rundu u prosjeku igras protiv cheatera sto u bf nije tolki slucaj

Koji ti to CS igras? U CS:GO gotovo da i nema cheatera. Ja jos nisam nikad naletio na cheatera niti je itko koga poznajem, a ima ih koji imaju preko 600 sati na igri. 

Ako igras 1.6 to je vec tvoj problem jer igras prastaru igru koja nije ni kontrolirana ni administrirana kako valja 

1971- ∞
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
LeftY_CRO kaže...
3.0 TDI kaže...

Koji ti to CS igras? U CS:GO gotovo da i nema cheatera. Ja jos nisam nikad naletio na cheatera niti je itko koga poznajem, a ima ih koji imaju preko 600 sati na igri. 

Ako igras 1.6 to je vec tvoj problem jer igras prastaru igru koja nije ni kontrolirana ni administrirana kako valja 

Molim vas da ne oftopicite. Ovo je BF4 tema i ovdje se prica iskljucivo o BF4 i goat simulatoru.

16 godina
moderator
Battlefield 4

Ne igram al koliko čitam temu ima čitera puno,valjda zato jer je igra svako malo na popustu pa dođe 2€.

Da nebi bilo da samo BF ima problema s "netkodom"....{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/counter-strike-global-offensive/111854.aspx?page=89&jumpto=4127694&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/counter-strike-global-offensive/111854.aspx?page=90&jumpto=4130245&sort=asc&view=flat

...a SC ima duplo veći tickrejt i troduplo manje toga za poslati na server i obrnuto...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Malo Off topic

Dobra reklama za igru Watch Dogs

Thank you, come again,...

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
LuX_CRO kaže...

Malo Off topic

Stavio Ceco stranicu prije.

Ne djeluje loše taj Watch Dogs,a ja više čekam Division...

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
LuX_CRO kaže...

Malo Off topic

Stavio Ceco stranicu prije.

Ne djeluje loše taj Watch Dogs,a ja više čekam Division...

+1...ali odgođen je zar ne?

negdje sam pročitao.

btw. stiže novi wolf...ajmeeee{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 15:15 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

negdje sam pročitao.

Da odgođen je za 2015,al i to su napisali da su optimistični.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
fila2208 kaže...

negdje sam pročitao.

Da odgođen je za 2015,al i to su napisali da su optimistični.

Da je to kojim slucajem EA/Dice igra, vec bi skidali prvi DLC za Division :)

16 godina
moderator
Bastardo kaže...

Vjerojatno bude dovršenija od BFa,al već je rečeno da bude dosta DLCova.

Dobit ćemo sredinu grada,ostalo ćemo morati kupiti...valjda će oni bez dlca vidjeti nevidljivi zid,a ovi koji kupe će moć dalje lutat po tom "novom" dijelu grada.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Bastardo kaže...

Vjerojatno bude dovršenija od BFa,al već je rečeno da bude dosta DLCova.

Dobit ćemo sredinu grada,ostalo ćemo morati kupiti...valjda će oni bez dlca vidjeti nevidljivi zid,a ovi koji kupe će moć dalje lutat po tom "novom" dijelu grada.

Sa politikom DLC-a se apsolutno slazem. Kao i auto. Neki uzmu osnovni model, neki klimu, neki kozu i klimu - kako kome pase i tko sta voli. Ali fora je da se igra polira. Stvarno se nadam da je bf4 posluzio kao primjer svima ostalima kako se stvari ne bi trebale raditi ...

17 godina
Battlefield 4
Evo što su napravili s Battlelogom...
20/05/2014 10:37 , edited 20/05/2014 10:52 by TheBikingViking
ANNOUNCEMENTS- Since only Rented Server owners can edit the server's banner, server admins will no longer be able to see servers in the Rented Servers list on Battlelog 

FEATURES & IMPROVEMENTS- Added SPM and KPM to the Stats -> Details page 
- The "Away" status is now displayed in the Chat windows 
- Added a few more BB Code buttons to Forums: Headline, Quote and Center 

FIXES- Fix for the Premium icon not showing properly on the Soldier and Profile pages for Premium players 
- Fixed an issue with inviting friends to a game, which resulted in only the first invitee to receive invitations 
- Fixed an issue where the text for stats in Unlocks -> Kits wasn't shown 
- Fixed an issue with few weapons in Unlocks -> Weapons to show an infinite loading icon in the Accessories area 
- Turning off invisible mode will now properly show your presence afterwards, without having to re-login 
- Fixed an issue in Battle Reports, where the pie chart for players in the scoreboard wasn't shown 
- Fixed an issue with server images not being shown for rented Xbox 360 servers 
- Fixed an issue with K/D ratio not being correctly displayed in the Share Battle Report view or in the feed 
- Added missing texts for some emblem shapes 
- Various minor fixes
Battlelog Producer
Drago mi je što su popravili ono podebljano, bilo je iritantno.
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi na kojoj su stranici oni fixevi za DLCove

tema natrpana pojma nemam gdje su

reainstalirao sistem pa naravno nece DLC mape 

BiH__Snowflake BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Nakon ovih patcheva i fixeva, neam volje igrati full igru, cte mi je puno ugodniji za halat.{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako sam se iznerviro stoji kreten support kraj mene, ja engineer. I sad ja rokam neki tenk i ponestane mi raketa. Derem mu se u chatu da da municije, idiot nista. Pa hebemu zivot sta igras kad ne znas ni municiju bacit. Popusili onda objective jer nas je tenk naravno raznio u tri lepe

1971- ∞

2 0 hvala 0
15 godina
Roko567 kaže...

Kako sam se iznerviro stoji kreten support kraj mene, ja engineer. I sad ja rokam neki tenk i ponestane mi raketa. Derem mu se u chatu da da municije, idiot nista. Pa hebemu zivot sta igras kad ne znas ni municiju bacit. Popusili onda objective jer nas je tenk naravno raznio u tri lepe

Welcome to battlefield!  {#}

11 godina
Battlefield 4

Dajte decki bez svadje,igrajte jos dok neizađe ut4, pa se vidimo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice