Kad uđete u platoon promijeni vam tag i amblem u ono što je u tom platonu.
Zato bolje pričekati neko vrijeme da oni to srede ako ne želite da vam se te stavke mijenjaju.
Zato bolje pričekati neko vrijeme da oni to srede ako ne želite da vam se te stavke mijenjaju.
Zašto? Lako ih je ručno promijeniti.
Zašto? Lako ih je ručno promijeniti.
Nisam provjeravao, ali lako moguće da battlelog vrati od platoona nakon što ti ručno promijeniš u svoj.
Zato bolje pričekat da to poprave.
To nije bug, to je feature. Pise u opisu Platoona.
Znaci, tko zeli svoj, nek si ga rucno promjeni prilikom ulaska u platoon.
Tj. u najavi Platoona pise da "se mogu staviti", a kod stvaranja platoona ili kod pristupa je pisalo da ce po defaultu uzima emblem od platoona.
Nisam provjeravao, ali lako moguće da battlelog vrati od platoona nakon što ti ručno promijeniš u svoj.
Zato bolje pričekat da to poprave.
Nemaju što poraviti. Ručno se da promijeniti.
Tj. u najavi Platoona pise da "se mogu staviti", a kod stvaranja platoona ili kod pristupa je pisalo da ce po defaultu uzima emblem od platoona.
Dobar im je fičr... znači netko tko se pridruži 100 platoona svaki put mora ručno vraćati svoje tagove i amblem?
Cool... pametni su ovi Dajsovci u pichku materinu.
Dobar im je fičr... znači netko tko se pridruži 100 platoona svaki put mora ručno vraćati svoje tagove i amblem?
Wtf, pa dogtagovi ostaju :)
Uostalom, baš mi paše ona bubamara sad za emblem, ide uz profile photo, isti je combo boja
Jel te tko tjera da se đoinaš njih 100? Mislim da ih se možeš joinati samo u određeni broj platoona. Nije ti ovo face da likeaš svaku grupicu na koju naiđe
Wtf, pa dogtagovi ostaju :)
Još najbolje da mi promijene setup oružja u Kukyjev ili Piratov (tko li je od njoh dvojice napravio platoon) pa da budem njub par excellence :P
Jel te tko tjera da se đoinaš njih 100? Mislim da ih se možeš joinati samo u određeni broj platoona. Nije ti ovo face da likeaš svaku grupicu na koju naiđe
Evo njega... šatafakapnjub!
Oš 1na1? stinger only, infantry na omanu.
Ne može, 1 na 1 igram isključivo sa ACE 23.
Ne može, 1 na 1 igram isključivo sa ACE 23.
I bojiš se igrati protiv nikoga na serveru s M1911 pištoljem pa pronalaziš izliku da ti neka low-AI skripta neda...
Koji su dodaci najbolji za M240B?
Kemp: bipod+ veci zoom + heavy barel
Run and gun: nekakav standardni sight + dodatni 2x zoom + stubby grip + po zelji (suppressor ak hoces biti nevidljiv na mapi ili heavy barrel ako znas kontrolirat recoil ili compensator ako ne znas kontrolirat recoil)
Ispricavam se, ovo ja koristim, al ja nisam bas normalan. Na run and gun verziju ide laser, a ne 2x zoom.
Sam se ti zajebavaj bacit ce ti stinger u glavu 
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
I bojiš se igrati protiv nikoga na serveru s M1911 pištoljem pa pronalaziš izliku da ti neka low-AI skripta neda...
Ti si uporan... OK, dogovori se sa Kukyjem onda za 1 na 1 jer ja nemam vremena za njubove.
Vježbam za ESL Europe Pr0 Cup 2014. pa moram igrati s podjednakim ili jačim igračima od sebe da mi ne padne skill.
Kad si gladan, nisi pr0, pojedi Snickers. Pr0 igrači skuže druge pr0 igrače u momentu instant, više ni ne želim s tobom igrati jer me instinkt prevario - treba ti kamion Snickersa.
kak si uopće možeš dopustit doć u situaciju da ti padne skill ?
od sada pa nadalje svoju decu ispisujem sa tvojih predavanja.
Ti si uporan... OK, dogovori se sa Kukyjem onda za 1 na 1 jer ja nemam vremena za njubove.
Vježbam za ESL Europe Pr0 Cup 2014. pa moram igrati s podjednakim ili jačim igračima od sebe da mi ne padne skill.
A koji su to jači od tebe???
A koji su to jači od tebe???
Čiteri!
Ali ne svi... ima njubova i među njima.
.....

Ovaj iznad smajlić ti nema smisla u ovoj temi, i sam BF4 je off topic 
Jel netko igrao na optici? U BF3 je cijelo vrijeme link bio kriv, ovdje krive igru (iako se ekipa na našem "LAN" partiju složila da je hitreg isti kao i na parici). Nitko ne psuje mater HT-u, optimi, iskonu... samo DICE psuju!
Jel netko igrao na optici? U BF3 je cijelo vrijeme link bio kriv, ovdje krive igru (iako se ekipa na našem "LAN" partiju složila da je hitreg isti kao i na parici). Nitko ne psuje mater HT-u, optimi, iskonu... samo DICE psuju!
To je zato jer su prije svi gledali jikku koji je svoj skill pravdao francuskom optikom.
Sad i vrapci na grani znaju da je jikka čiter pa su ljudi skužili da je problem u nečem drugom.
Optika pomaže jedino ako na drugom kraju tog kabla me čeka BF4 dedicated server 
To je zato jer su prije svi gledali jikku koji je svoj skill pravdao francuskom optikom.
Sad i vrapci na grani znaju da je jikka čiter pa su ljudi skužili da je problem u nečem drugom.
A to drugo je da neznaju pucati(za razliku od tebe i pirata
) ali je teško priznati pa krive igru. Mi neki smo si priznali da neznamo pucati i pomirili se s time.
Procitao obavijest da se iz naseg dragog nam meksika ne bude moglo vise kupovati u pesosima, pa sam brze bolje piknuo Premium za tih pisljivih 160kn sta nude i eto ga skida se second assult.
RadiatedRat mi je nick na originu pa me dodajte da igramo...
Može.
Procitao obavijest da se iz naseg dragog nam meksika ne bude moglo vise kupovati u pesosima, pa sam brze bolje piknuo Premium za tih pisljivih 160kn sta nude i eto ga skida se second assult.
A ništa, preselit ćemo se u mrvicu skuplji Brazil 
Za koji datum je to vezano otprilike?