Za sve postave u Battlefildu 4 koristite bf4 seting editor. (Upravo vidjeh da je kolega vec stavio post
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko koristi msi afterburner i OSD, nova beta radi sa 64bitnim aplikacijama, pa tako i bf4 x64. Može se lockat fps u OSD-u, za svaku igru posebno. Tako da je nepotrebno instalirat dodatne programe ako se koristi MSI AB sa OSD serverom.
tamo gdje ti je bf4.exe napravis file naziva user.cfg i u njega upises naredbe redom kao u konzolu
i meni se cini da je nekako bolje kad se stavi fiksni max fps
u trojci mi je bilo od pocetka podeseno na 60fps lock, a ovdje nisam ni gledao..
Najdraži, moj BF jedini, za sve na svijetu ja dao te nebi - Za ništ !
Tko koristi msi afterburner i OSD, nova beta radi sa 64bitnim aplikacijama, pa tako i bf4 x64. Može se lockat fps u OSD-u, za svaku igru posebno. Tako da je nepotrebno instalirat dodatne programe ako se koristi MSI AB sa OSD serverom.
Logika ti je ispravna direktore, zašto onda i msi instalirati ako to možemo odraditi u samoj igri 
Logika ti je ispravna direktore, zašto onda i msi instalirati ako to možemo odraditi u samoj igri 
Imaš pravo, no jako puno ljudi koristi osd sa msi ab za druge igre, pa zato komentiram. A kako od zadnje bete radi i sa bf4, i ako ga koristi, dovoljno mu je to. tako sam i naglasio, "tko koristi msi ab i osd..."
Evo, lockao sam preko Editora na 75 FPS-a i imam osjecaj da ako vec unaprijed mislim da necu vidjeti razliku... da nje nece ni biti :)
tamo gdje ti je bf4.exe napravis file naziva user.cfg i u njega upises naredbe redom kao u konzolu
u trojci mi je bilo od pocetka podeseno na 60fps lock, a ovdje nisam ni gledao..
meni to ne radi :/ ili neznam napraviti :D
Dva nebitna screenshota.
Prvi je elisa helikoptera koja iako izgleda kao elisa, kasnije sam se zaglavio ispod nje i nisam mogao izaći, ali su me naravno mogli ubiti
Druga je jedna situacija sa protivničkim sniperom. Razlog zašto sam uspio uzeti screen je da se kroz ogradu ne može pucati pa smo se gledali, dok se nisam pomaknuo lijevo i sasuo ga.
Ugl. klasični stari bug sa neprobojnim ogradama je tu, pa se pazite.
Unofficial BF4 bug tracker:
samo desni klik unutar Bf4 fodera pa new text document i umjesto .txt stavi .cfg,znaci user.cfg i unutra upises sta zelis od naredbi,to ti je to.Konkretno za fps ovo upises GameTime.MaxVariableFps 75 a umjesto 75 stavis koliko tebi treba
to znaci da ti je ostao .txt file. podesi u windowsima da ti pokazuje ekstenzije pa promjeni u nazivu fajla, ili u notepadu kod spremanja odaberi all files da ti ne spremi kao .txt
Dva nebitna screenshota.
Prvi je elisa helikoptera koja iako izgleda kao elisa, kasnije sam se zaglavio ispod nje i nisam mogao izaći, ali su me naravno mogli ubiti
Druga je jedna situacija sa protivničkim sniperom. Razlog zašto sam uspio uzeti screen je da se kroz ogradu ne može pucati pa smo se gledali, dok se nisam pomaknuo lijevo i sasuo ga.
Ugl. klasični stari bug sa neprobojnim ogradama je tu, pa se pazite.
Oćeš reč dok on tebe nije sasuo. 
to znaci da ti je ostao .txt file. podesi u windowsima da ti pokazuje ekstenzije pa promjeni u nazivu fajla, ili u notepadu kod spremanja odaberi all files da ti ne spremi kao .txt
Ne želi mi spremiti kao .cfg, ostane kao .txt
EDIT: Uspjelo ipak
Vsync sam isključio jer su me dva dana ubijali s nevjerojatnom lakoćom.
Koliko mi je pomoglo da igram Lockere i Metro toliko mi je odmoglo jer je netcode radio protiv mene.
I to gadno protiv mene.
Dakle, isključio sam Vsync i lockao FPS na 70.
Lockere i Paracel na kojima sam imao soundloop sam odigrao normalno bez ikakvih problema.
Metro još nisam probao, ali ako sam preživio Lockere onda će valjda i Metro biti OK?
Razlika između Vsynca i lockanja FPS-a na 70 je drastična.
Barem što se tiče hitrega, odnosno netcodea.
Vsync ON donosi input lag i bolje je off, ali za Metro to mi je jedino pomoglo.
Za "normalne" mape off je bolje.
Vsync ON donosi input lag i bolje je off, ali za Metro to mi je jedino pomoglo.
Za "normalne" mape off je bolje.
Probaj samo lockat FPS pa vidi.
Lockere sam danas igrao više puta i niti jedan soundloop, a prije lockanja svaku rundu mi je igra pucala.
Otkako napravih ovaj file za lockanje fpsa, sve češće imam onaj sound loop bug :/
Jel vi igrate s Triple Buffering ili bez?
Dok ne ugasim triple buffering ne mogu igrat normalno, nišanim ko pod vodom.
Kažu na Twitteru da Platooni dolaze idući tjedan.
Za Xbox 360 će updejtati Battlelog u utorak (popravak problema prikaza Battleloga na Xboxovom IE11).
Mislim da će tada i novi Battlelog za PC, taj s platoonima.
Nisu loši ovi snajperi, baš me ide...
Skini zadnje drivere ici ce ti bolje
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Jel vi igrate s Triple Buffering ili bez?
Dok ne ugasim triple buffering ne mogu igrat normalno, nišanim ko pod vodom.
Triple Buffering izrokuje input lag.

Ima li tko problem s izbacianjem iz igre nakon zadnjeg patcha:
Vsync ON donosi input lag ...
Triple Buffering izrokuje input lag.
Upravo sam skužio da i igranje pod utjecajem nekolicine piva također uzrokuje input lag.
Ima li tko problem s izbacianjem iz igre nakon zadnjeg patcha:
Da al se jaako rijetko događa zapravo dosad mozda 2-3 puta.