Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.687.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Da. Ista stvar.

Ajde, bacajte ideje.

Gdje su zapisane postavke igre? Obrisem taj fajl?

idi control panel -> sound ... i makni si zvuk koji ide prema tv-u... možda to normalizira i vrati zvuk kamo treba.

16 godina
Battlefield 4

Novi EasterEgg na Hainan Resortu..... GO GO GO GOOOO

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
13 0 hvala 6
13 godina
fila2208 kaže...
ranko091 kaže...
Blade Runner31 kaže...
Perki kaže...

Testirajte se:

Fora stvar,215 mi je iz par puta

ja sam na 250... :D al mi zato predikcije neprijateljskih kretnji puno bolje donose killove... :D

Ja sam uspio ispod 200. 192, ali par puta sam predvidio ekran i kilknuo na blef. Tako i treba ići. Vozači drag utrka imaju već u nogama kad će zeleno na semaforu(spominjem ih jer imaju najbolje reflekse, gledao neki dokumentarac), ali ovdje je syebano jer je svaki put drukčije

Ali fora i jeste ovdje da se vide refleksi, a ne predikcija.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

E ovako ekipa imam pitanje.

Nedavno sam stavio drugu GTX 670 u SLI mod. Sve ide super glatko, ali mi jedna stvar nikako nije jasna. Kada igram BF3 ili BF4, imam isti broj FPS-a na bilo kojim Video settingsima od LOW do Ultra. Ima li iko ideju do čega je to.

Evo tu je video što sam testirao sinoć:

Konfiguracija pod Moj PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

E ovako ekipa imam pitanje.

Nedavno sam stavio drugu GTX 670 u SLI mod. Sve ide super glatko, ali mi jedna stvar nikako nije jasna. Kada igram BF3 ili BF4, imam isti broj FPS-a na bilo kojim Video settingsima od LOW do Ultra. Ima li iko ideju do čega je to.

Evo tu je video što sam testirao sinoć:

Konfiguracija pod Moj PC.

Kako imaš isti fps!?!?!?!?

Ajde lijepo si upali bench kad već koristiš fraps na svakom setupu po par minuta pa ćeš vidjeti razliku.

Po tvom videu, vidljivo je da na ultra imaš avg od cca 88-90fpsa, na high ti je cca 102-103, a na low ti je preko 120fpsa, bar koliko mogu pratit kretanje frejmova od tog tvog znakića gore preko frejmcountera.

A druga stvar, vidim da imaš obični 2600 u mojkomp, proc na 3.4 za sli 670ki je malo oslab....

17 godina
Battlefield 4

Dama, to je zato jer si igrao na serveru koji se zove Noobs only {#}

Realno, TDM mapa je premala da bi dala pravi uvid u razlike u performansama, a i 8vs8 opet neće imati preveliki utjecaj.

Dodatno, stvarno mi ne fali ovaj suppresion iz BF3...

EDIT:

Opet išao veliki banwave (možda vezano uz patch, ili opet greška kao zadnji veliki banwave?)

http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf4-bans-44.html

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 8:50 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Kako imaš isti fps!?!?!?!?

Ajde lijepo si upali bench kad već koristiš fraps na svakom setupu po par minuta pa ćeš vidjeti razliku.

Po tvom videu, vidljivo je da na ultra imaš avg od cca 88-90fpsa, na high ti je cca 102-103, a na low ti je preko 120fpsa, bar koliko mogu pratit kretanje frejmova od tog tvog znakića gore preko frejmcountera.

A druga stvar, vidim da imaš obični 2600 u mojkomp, proc na 3.4 za sli 670ki je malo oslab....

Da, samo 20 FPS avg više na LOW,  ali sama jedna grafa bez SLI-a mi drži lock na 120 na LOW.

Mislim da proc nije slab za ovaj sli.

Napisao sam ovaj post jer mi se desila čudna stvar. Kada sam instalirao grafu i osposobio SLI, Unigine Heaven 4.0 mi je vrtio extreme 1080p 8xMSAA test sa scoreom 1533 uz max FPS cca 140. Sutradan kada sam upalio komp, nije mogao iznad 1000 score imat uz max FPS 85.(?) Dok u 1600x900 Extreme modu (windowed) imam isti score kao i ranije oko 1933.(?)

Reinstalirao sam drivere i stavio stare. Opet mi je Heaven na 1080p bio oko 1500 te se prekjučer ponovo vratilo na 1000. Šta se moglo desiti?

@TomoR: :) ma bezveze ušao u neki server da probam 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 8:54 (Soldier977).
17 godina
Battlefield 4

Stavi si zadnji msi ab pa vidi koliko ti je zauzeće oba gpu-a dok igraš :)

(samo onda ugasi fraps jer se crasha bf4.exe ako su upaljeni i fraps i ab).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 9:01 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Scrappy kaže...

Novi EasterEgg na Hainan Resortu..... GO GO GO GOOOO

Holy fucking shit!

Yebeno izgleda!

13 godina
jopis kaže...

Nije mi fraps upaljen. Ovo je ingame counter FPS-a.

Instalirao sam zadnji Afterburner 300beta18, probat ću neku ne-beta verziju.

Zauzeće oba oko 70-80%, a na benchmarku 99%, CPU-a oko 90-95%%

BTW hvala ti na zanimanju za problem. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 9:11 (Soldier977).
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

EDIT:

Opet išao veliki banwave (možda vezano uz patch, ili opet greška kao zadnji veliki banwave?)

http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf4-bans-44.html

Nije greška. :) A i stiže dobra vijest da će se EA pridružiti SOE-u u napadu na cheat-makere sudski. Planetside 2 je praktički već očišćen od cheatera na taj način. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

Mislim da mora bit zadnja beta ab-a jer je tek s njom došla 64bitna podrška, bez koje nije radio u bf4 i ostalim 64bitnim aplikacijama.

Malo je zauzeće 70%, sve vodi na to da je cpu bottleneck tj tako nizak takt, vidi one fore sa dizanjem bclk-a ili kak je već išlo na tim non k procevima, ispao sam iz toga da ga digneš bar na 4ghz pa da vidiš onda zauzeće grafi.

13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

Mislim da mora bit zadnja beta ab-a jer je tek s njom došla 64bitna podrška, bez koje nije radio u bf4 i ostalim 64bitnim aplikacijama.

Malo je zauzeće 70%, sve vodi na to da je cpu bottleneck tj tako nizak takt, vidi one fore sa dizanjem bclk-a ili kak je već išlo na tim non k procevima, ispao sam iz toga da ga digneš bar na 4ghz pa da vidiš onda zauzeće grafi.

Da, znam za Afterburner.... OK thnx probat ću kopati malo. A evo naletio sam na video gdje tip ima dvije 670 grafe ali slabiji proc, i isto mu kao meni ide na ultra:

edit: Ma da, nije do proca: https://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955064760270103052/

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 9:54 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Kaj za proteine?

Dis' Dadek? Kad kupuješ BF4?

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Soldier977 kaže...

Da, znam za Afterburner.... OK thnx probat ću kopati malo. A evo naletio sam na video gdje tip ima dvije 670 grafe ali slabiji proc, i isto mu kao meni ide na ultra:

Nije 980x slabiji proc od 2600, nego dapače, jači i to dosta, plus što je 6c/12t proc, tu se još i solidno oc-a.

14 godina
ranko091 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da. Ista stvar.

Ajde, bacajte ideje.

idi control panel -> sound ... i makni si zvuk koji ide prema tv-u... možda to normalizira i vrati zvuk kamo treba.

Jesam. Onda nemam vise voip ni na TVu ni na slusalicama.

Za nekog pametnijeg od mene:

Da li VOIP koristi ESN Sonar koji se instalira uz Battlelog plugin, ili se on koristi samo kao komunikacija na Battlelogu kad se napravi grupni chat? A igra ima svoj VOIP?

Ma daj, Nex toliko prica, a ja ga ne cujem {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ako ti je toliko stalo do Nexovog deranja dat ću vam ja dva slota na našem TS-u pa da završimo s tom VOIP pričom više?

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako ti je toliko stalo do Nexovog deranja dat ću vam ja dva slota na našem TS-u pa da završimo s tom VOIP pričom više?

{#} Do Nexovog deranja.

Ma vec 4-5 ljudi koji znaju igrati samnom koriste VOIP, pa bi bilo lijepo da mi taj dio igre radi. A ne da svaki put kad uspijemo upast zajedno idemo na TS.

Uglavnom, hvala, ali pokusat cu gnjaviti dok se netko ne sjeti sto bi moglo biti rjesenje {#}

Za skoro svaki problem s kompom nadjem rjesenje, pa mi stvarno na zivce ide ovo, a pretpostavljam da je nekakvo trivijalno rjesenje!!!

16 godina
Battlefield 4

Jučer mi BF trošio točno rama kolko treba za jednog pro igrača{#}:

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 10:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Dobar bi bio cover kao što je u RO2 ;)

Da

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Uglavnom, hvala, ali pokusat cu gnjaviti dok se netko ne sjeti sto bi moglo biti rjesenje {#}

Za skoro svaki problem s kompom nadjem rjesenje, pa mi stvarno na zivce ide ovo, a pretpostavljam da je nekakvo trivijalno rjesenje!!!

ako zvuk sa kompa( preko hdmi)  koji ti ide na tv nikad ne koristiš... samo stavi u control panel -> sound -> playback tab -> "set as default" na matičnu integriranu ili zvučnu zasebnu ovisi što imaš.

16 godina

?

? ?
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 11:45 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Poznaš možda kojeg studenta informatike? Čuo sam da se oni kuže u te stvari {#}

Freak Show Inc.
16 godina

Ne znam dal bješe, ali možda je ovo neka naznaka ;)

Iako je vjerovatno samo datum da ima neki...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Ne znam dal bješe, ali možda je ovo neka naznaka ;)

Iako je vjerovatno samo datum da ima neki...

na omanu će pješčana oluja bit levolution... lijepo.. :D

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Da. Ista stvar.

Ajde, bacajte ideje.

Si spojio komp u telku HDMIom? Ako jesi disableaj zvuk koji je na grafici!

edit: već rečeno!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 11:55 (mrfloyd).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

?

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da. Ista stvar.

Ajde, bacajte ideje.

Si spojio komp u telku HDMIom? Ako jesi disableaj zvuk koji je na grafici!

edit: već rečeno!

LOLLLLLLLL, pa grafika ti sluzi da prikazuje sliku na ekranu a zvucna za zvuk, dobro pa mu nisi napisao da iskljuci zvuk na mreznoj kartici. GJ mrflojd.

I btw jel se bolje isplati kupiti premium ili pojedinacno sveki dlc, pod tim mislim dali cijene dlc-a padnu nakon izlaska?

17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

LOLLLLLLLL, pa grafika ti sluzi da prikazuje sliku na ekranu a zvucna za zvuk, dobro pa mu nisi napisao da iskljuci zvuk na mreznoj kartici. GJ mrflojd.

Freak Show Inc.
14 godina
ranko091 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ako zvuk sa kompa( preko hdmi)  koji ti ide na tv nikad ne koristiš... samo stavi u control panel -> sound -> playback tab -> "set as default" na matičnu integriranu ili zvučnu zasebnu ovisi što imaš.

Jesam. Al moram vratiti.

Sad sam samo na kratko u dnevnoj sobi, pa mi je komp spojen na TV i odma koristim i njegov zvuk.

... sad si razmisljam dal se problem pojavio kad sam prvi put spojio komp na HDMI izlaz..?

Vidjet cu za dan dva kad se vratim u sobu na monitor, i sve postavke resetiram :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice