Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Battlefield 4
Zenge ne voli te dice,odustani od ove igre.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam igrao par dana i sad upalim battlelog i em nemam pinga i em nemogu niti otvorit pod search for servers da si izaberem mod i mapu.

wtf????

mislim da je vrijeme za update battlelog plugina{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
Battlefield 4

Jel kome nestane mapa, dogadja mi se to na Golmud Railway, nemam mapu uopce u donjem lijevom kutu...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
disibio kaže...

Jel kome nestane mapa, dogadja mi se to na Golmud Railway, nemam mapu uopce u donjem lijevom kutu...

Na hardcoreu je nikad nema.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina

E vidis nisam razmisljo o tome, iako ne vjerujem da je u opisu servera pisalo hardcore, al moze bit...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
16 godina
odjavljen
disibio kaže...

E vidis nisam razmisljo o tome, iako ne vjerujem da je u opisu servera pisalo hardcore, al moze bit...

Koliko se sjećam, nikad ne vidim to na full HC serverima (igram samo HC). Imaš doduše i mixeve i mislim da je mapa moguća i s nekim HC postavkama i obrnuto.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Čitam temu i jedva čekam ponedjeljak da instaliram BF4 i upalim multi ^^

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Deci skupe votke s primjerenim podmetacem....

21 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok..Ja imam par pitanja jel sam nov sta se tice ..Kupnje.. igra ! Ja bih kupio Bf4 pa bi molio

da mi preporucite najeftinije opcije!! ( svaki nacin placanja je ukljucen) i može mi neko bolje objasnit

prednosti premiuma i jel dlc-ovi utjecu na multiplayer i kako?? I ako se kupuje samo cd-key il sl. kako se igra

instalira,, downloadom?? Molim razuman odgovor i nadam se da ce netko imati razumjevanja..

0 0 hvala 0
17 godina
Iboz kaže...

Ok..Ja imam par pitanja jel sam nov sta se tice ..Kupnje.. igra ! Ja bih kupio Bf4 pa bi molio

da mi preporucite najeftinije opcije!! ( svaki nacin placanja je ukljucen) i može mi neko bolje objasnit

prednosti premiuma i jel dlc-ovi utjecu na multiplayer i kako?? I ako se kupuje samo cd-key il sl. kako se igra

instalira,, downloadom?? Molim razuman odgovor i nadam se da ce netko imati razumjevanja..

Najjeftinije je kupiti ključ i downloadati preko Origina, čak i ako kupiš kutiju opet moraš skidati nekoliko GB patcheva i slično (i taj ključ s kutije moraš aktivirati na Originu).

U Premiumu unaprijed imaš pristup svim DLC-ovima (koji donose nove mape, nove modove igranja i nova oružja).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Iboz kaže...

Najjeftinije je kupiti ključ i downloadati preko Origina, čak i ako kupiš kutiju opet moraš skidati nekoliko GB patcheva i slično (i taj ključ s kutije moraš aktivirati na Originu).

U Premiumu unaprijed imaš pristup svim DLC-ovima (koji donose nove mape, nove modove igranja i nova oružja).

Stvarno par gb? ..o pa jbt ću im sve po spisku onda :/

u paketu ima 3 dvda, ako to nije dovoljno onda ne zna što će...očekivao sam nekih 100-300 mb patcheva, ali više od toga ne :/

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moze samo link za kupovinu kljuceva..neki koji je vec isproban i da je vjerodostojan i jeftin.. bio bih zahvalan!!

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Eto danas sam i ja nabavio igru (black friday Origin), ali me zbunjuje da ima jako malo ljudi koji igra, meni omiljene, rush mape... E sad dal je rush sve manje popularan ili sam ja tuljan koji nezna naci servere?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sova kaže...
... ima jako malo ljudi koji igra, meni omiljene, rush mape... E sad dal je rush sve manje popularan ili sam ja tuljan koji nezna naci servere?

Nema puno servera (u usporedbi sa Conquest) koji su puni, a vrte samo Rush. Ali ono što ima je dovoljno. Možda nemaš dobro posložene filtere.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko gb rama trosi ?

Ako si ubio Jassea Jamesa, neznači da si postao Jasse James
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

napravio sam si grb za emblem, tko želi može ga skinuti ovdje http://emblemsbf.com/

Moj PC  
8 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

napravio sam si grb za emblem, tko želi može ga skinuti ovdje http://emblemsbf.com/

imam i ja :D

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina

Ma ovaj je najjači :D

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

We were unable to process your order with this payment method. Use a different payment method or try again later. [ref. #9006]

pomoc pliz {#}

0 0 hvala 0
16 godina
mrxa1 kaže...

Ma ovaj je najjači :D

Definitivno {#}

Danas sam tražio takav emblem dok sam vidio na nekom od videa, i evo ga {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
Battlefield 4

Jedan totalno legit bf moment.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 17:18 (fila2208).
Moj PC  
19 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

nikako da si visim ping na balttlelogu lud sam...servera ko u prici a ja ne mogu vidjeti ping pa skoro uvijek izaberem onaj sa najvecim pingom ko prstom u .......

kako da to rijesim zasto ne vidim ping.....svijezi win7 reinstaliran orgin i nanovo stavljene igre na njega antivirus eset,prosao sa ccleanerom...joooj ludim

e takodjer imam ideju da svi ovi nasi igraci sto rade ove ambleme za bf4 dogtagove i sl.neka se napravi lista svih i tko bude najbolji......njemu piva.....

t12matijaCRO

1 0 hvala 0
14 godina
t12matija kaže...

nikako da si visim ping na balttlelogu lud sam...servera ko u prici a ja ne mogu vidjeti ping pa skoro uvijek izaberem onaj sa najvecim pingom ko prstom u .......

kako da to rijesim zasto ne vidim ping.....svijezi win7 reinstaliran orgin i nanovo stavljene igre na njega antivirus eset,prosao sa ccleanerom...joooj ludim

Ako si isprobao sve na relaciji antivirus, firewall... ostali mrezni softver,

vjerovao ili ne, pomoci ce ti samo promjena routera.

P.S. ugasi sav antivirus i firewall, i pobrini se da je ugasen! Onda idi dalje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 18:12 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
Igram bf4 i dobijem crveni ekran. Restartam komp i neće dignut wimdowse javlja reboot and select proper boot device...?? Nije valjda da trebam ponovo windowse stavljat?
battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Igram bf4 i dobijem crveni ekran. Restartam komp i neće dignut wimdowse javlja reboot and select proper boot device...?? Nije valjda da trebam ponovo windowse stavljat?

Evo ti ga na Zengac - i kompjuter si uspjel pokvarit {#} .

16 godina
moderator
Battlefield 4
@zenge
Pa jesi imao zadnje drivere za grafičku instalirane?
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ponovo dati 300kn servisu da ti to odradi jer sam ne znaš?{#}

Jel imaš šta clockano? Možeš li u bios ući? Inače je delete tipka pa uleti u bios i resetaj ga, ako si imao neke bios promjene nedavno.

Meni se desio jedan rsod kad sam išao 1150/1500 na grafici i to je to, snizio clockove i sad ne crveni ništa. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ponovo dati 300kn servisu da ti to odradi jer sam ne znaš?{#}

Jel imaš šta clockano? Možeš li u bios ući? Inače je delete tipka pa uleti u bios i resetaj ga, ako si imao neke bios promjene nedavno.

Meni se desio jedan rsod kad sam išao 1150/1500 na grafici i to je to, snizio clockove i sad ne crveni ništa. 

da, taman sam clocknuo grafu prije ulaska u igru.

stavio cd od winsa i napravio repair i sve je hvala bogu proradilo.

battlelog: CRO_ZeNGe
11 godina
Battlefield 4

DMR: RFB + Prisma + Canted Ironsight + Heavy Barrel + Stubby Grip (definitivno najbolji dodatak ovog tipa za bilo koje oruzje osim snajpera) = Zvijer.

0 1 hvala 0
15 godina
Super64 kaže...

DMR: RFB + Prisma + Canted Ironsight + Heavy Barrel + Stubby Grip (definitivno najbolji dodatak ovog tipa za bilo koje oruzje osim snajpera) = Zvijer.

Stubby grip koji povećava preciznost automatske vatre na pušku koja ima semi auto, dakle nije full auto?

Probaj angled, smanjuje recoil prvog metka za 33% a svaki metak je prvi metak na DMR.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice