- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nisam igrao par dana i sad upalim battlelog i em nemam pinga i em nemogu niti otvorit pod search for servers da si izaberem mod i mapu.
wtf????
mislim da je vrijeme za update battlelog plugina
Jel kome nestane mapa, dogadja mi se to na Golmud Railway, nemam mapu uopce u donjem lijevom kutu...
Jel kome nestane mapa, dogadja mi se to na Golmud Railway, nemam mapu uopce u donjem lijevom kutu...
Na hardcoreu je nikad nema.
E vidis nisam razmisljo o tome, iako ne vjerujem da je u opisu servera pisalo hardcore, al moze bit...
E vidis nisam razmisljo o tome, iako ne vjerujem da je u opisu servera pisalo hardcore, al moze bit...
Koliko se sjećam, nikad ne vidim to na full HC serverima (igram samo HC). Imaš doduše i mixeve i mislim da je mapa moguća i s nekim HC postavkama i obrnuto.
Čitam temu i jedva čekam ponedjeljak da instaliram BF4 i upalim multi ^^
Ok..Ja imam par pitanja jel sam nov sta se tice ..Kupnje.. igra ! Ja bih kupio Bf4 pa bi molio
da mi preporucite najeftinije opcije!! ( svaki nacin placanja je ukljucen) i može mi neko bolje objasnit
prednosti premiuma i jel dlc-ovi utjecu na multiplayer i kako?? I ako se kupuje samo cd-key il sl. kako se igra
instalira,, downloadom?? Molim razuman odgovor i nadam se da ce netko imati razumjevanja..
Ok..Ja imam par pitanja jel sam nov sta se tice ..Kupnje.. igra ! Ja bih kupio Bf4 pa bi molio
da mi preporucite najeftinije opcije!! ( svaki nacin placanja je ukljucen) i može mi neko bolje objasnit
prednosti premiuma i jel dlc-ovi utjecu na multiplayer i kako?? I ako se kupuje samo cd-key il sl. kako se igra
instalira,, downloadom?? Molim razuman odgovor i nadam se da ce netko imati razumjevanja..
Najjeftinije je kupiti ključ i downloadati preko Origina, čak i ako kupiš kutiju opet moraš skidati nekoliko GB patcheva i slično (i taj ključ s kutije moraš aktivirati na Originu).
U Premiumu unaprijed imaš pristup svim DLC-ovima (koji donose nove mape, nove modove igranja i nova oružja).
Najjeftinije je kupiti ključ i downloadati preko Origina, čak i ako kupiš kutiju opet moraš skidati nekoliko GB patcheva i slično (i taj ključ s kutije moraš aktivirati na Originu).
U Premiumu unaprijed imaš pristup svim DLC-ovima (koji donose nove mape, nove modove igranja i nova oružja).
Stvarno par gb? ..o pa jbt ću im sve po spisku onda :/
u paketu ima 3 dvda, ako to nije dovoljno onda ne zna što će...očekivao sam nekih 100-300 mb patcheva, ali više od toga ne :/
Moze samo link za kupovinu kljuceva..neki koji je vec isproban i da je vjerodostojan i jeftin.. bio bih zahvalan!!
Nema puno servera (u usporedbi sa Conquest) koji su puni, a vrte samo Rush. Ali ono što ima je dovoljno. Možda nemaš dobro posložene filtere.
Koliko gb rama trosi ?
napravio sam si grb za emblem, tko želi može ga skinuti ovdje http://emblemsbf.com/
napravio sam si grb za emblem, tko želi može ga skinuti ovdje http://emblemsbf.com/
imam i ja :D
We were unable to process your order with this payment method. Use a different payment method or try again later. [ref. #9006]
pomoc pliz
Ma ovaj je najjači :D
Definitivno
Danas sam tražio takav emblem dok sam vidio na nekom od videa, i evo ga
Jedan totalno legit bf moment.
nikako da si visim ping na balttlelogu lud sam...servera ko u prici a ja ne mogu vidjeti ping pa skoro uvijek izaberem onaj sa najvecim pingom ko prstom u .......
kako da to rijesim zasto ne vidim ping.....svijezi win7 reinstaliran orgin i nanovo stavljene igre na njega antivirus eset,prosao sa ccleanerom...joooj ludim
e takodjer imam ideju da svi ovi nasi igraci sto rade ove ambleme za bf4 dogtagove i sl.neka se napravi lista svih i tko bude najbolji......njemu piva.....
nikako da si visim ping na balttlelogu lud sam...servera ko u prici a ja ne mogu vidjeti ping pa skoro uvijek izaberem onaj sa najvecim pingom ko prstom u .......
kako da to rijesim zasto ne vidim ping.....svijezi win7 reinstaliran orgin i nanovo stavljene igre na njega antivirus eset,prosao sa ccleanerom...joooj ludim
Ako si isprobao sve na relaciji antivirus, firewall... ostali mrezni softver,
vjerovao ili ne, pomoci ce ti samo promjena routera.
P.S. ugasi sav antivirus i firewall, i pobrini se da je ugasen! Onda idi dalje.

Evo ti ga na Zengac - i kompjuter si uspjel pokvarit .
Pa jesi imao zadnje drivere za grafičku instalirane?

Ponovo dati 300kn servisu da ti to odradi jer sam ne znaš?
Jel imaš šta clockano? Možeš li u bios ući? Inače je delete tipka pa uleti u bios i resetaj ga, ako si imao neke bios promjene nedavno.
Meni se desio jedan rsod kad sam išao 1150/1500 na grafici i to je to, snizio clockove i sad ne crveni ništa.
Ponovo dati 300kn servisu da ti to odradi jer sam ne znaš?
Jel imaš šta clockano? Možeš li u bios ući? Inače je delete tipka pa uleti u bios i resetaj ga, ako si imao neke bios promjene nedavno.
Meni se desio jedan rsod kad sam išao 1150/1500 na grafici i to je to, snizio clockove i sad ne crveni ništa.
da, taman sam clocknuo grafu prije ulaska u igru.
stavio cd od winsa i napravio repair i sve je hvala bogu proradilo.
DMR: RFB + Prisma + Canted Ironsight + Heavy Barrel + Stubby Grip (definitivno najbolji dodatak ovog tipa za bilo koje oruzje osim snajpera) = Zvijer.
DMR: RFB + Prisma + Canted Ironsight + Heavy Barrel + Stubby Grip (definitivno najbolji dodatak ovog tipa za bilo koje oruzje osim snajpera) = Zvijer.
Stubby grip koji povećava preciznost automatske vatre na pušku koja ima semi auto, dakle nije full auto?
Probaj angled, smanjuje recoil prvog metka za 33% a svaki metak je prvi metak na DMR.