P.S. evo i jedna čudna CTE mapa. Nema ikonu Night operation kako su imale sve na kojima su isprobavali noć, nego Final stand, ali je Unknown:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S. evo i jedna čudna CTE mapa. Nema ikonu Night operation kako su imale sve na kojima su isprobavali noć, nego Final stand, ali je Unknown:
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/8e305d45-4eb5-489a-818a-2088ca884a19/ShadowSix-CTE-NL-293947/
A taj ShadowSix radi promocije i filmiće za DICE. Možda neka njegova furka.
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/8e305d45-4eb5-489a-818a-2088ca884a19/ShadowSix-CTE-NL-293947/
Ma ne virujen da će više bit išta od novih mapa... Kad su počeli s tim noćnim na cte-u su se vrtili šangaj, zavod i golmud, na kraju su se odlučili za zavod jer je ima najviše glasova ekipe
Na cte-u je uvik bilo svakakvih gluposti jer su neki ''privatni'' ili ostanu stari koje dice još uvik nije maka sa battleloga. Vidiš da se još uvik vrte noćni zavod i valley, valjda je ista stvar i sa šangajom
Pa neće više ništa ni izbacivati ako se ne varam... Odakle uopće informacije da oće?
Mislio sam da ce bit nesto od tog nocnog shanghaija,al vidim po jutubu da je to leakano prije godinu dana.Svejedno moram rasteretit ssd nemogu prn8t vise.Idem drivere instalirat javlja mi da nema mjesta.Par puta mi je windows javio usred igranja low disk space i crknuo sam (onaj u8rani popup koji spusti igru).Odmah sam sve po spisku iso brisat za vrijeme respawnanja nisam gledao ni sta je ni cemu sluzi usred rejđa
Moras prvo sa antraksom 1 na 1. Ako to prezivis i ne budes jako plakao - smijesi ti se blistava buducnost!
A pa nije istina da ovdje nema average igraca...
Moze i za mene prijedlog nekog servera sa domacim igracima...
A pa nije istina da ovdje nema average igraca...
Moze i za mene prijedlog nekog servera sa domacim igracima...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1c0fdddd-f416-4a22-a734-7df597e6aa0c/Battle-Royal-Chainlink-Propaganda-4000-Tickets/
ima i vise od "average"
Moras prvo sa antraksom 1 na 1. Ako to prezivis i ne budes jako plakao - smijesi ti se blistava buducnost!
Dali je taj antraks najbolji igrac trenutno ili? ako bude htio moze, zeljan sam dokazivanja. Nije mi bed ako izgubim od boljeg, makar cu znati u cemu grijesim. A mogu i snimati 1 vs 1 pa mo zemo zajedno prokomentirati u cemu najcesce grijesim. LP
Dali je taj antraks najbolji igrac trenutno ili? ako bude htio moze, zeljan sam dokazivanja. Nije mi bed ako izgubim od boljeg, makar cu znati u cemu grijesim. A mogu i snimati 1 vs 1 pa mo zemo zajedno prokomentirati u cemu najcesce grijesim. LP
Tako je, antraks je najbolji otkad igrice uopče postoje... I nema tu ako izgubiš, izgubit češ sigurno samo je pitanje očeš ga uopče pogodit metkom koliko je brz
Ć je proed Č na tastaturi!
Tako je, antraks je najbolji otkad igrice uopče postoje... I nema tu ako izgubiš, izgubit češ sigurno samo je pitanje očeš ga uopče pogodit metkom koliko je brz
Drugi najbolji.
Zna se tko je GOAT sa ovih prostora.
Njegovo ime neće biti izgovoreno ni napisano jer i mladi ovo čitaju.
Za mlađe članove ovo ime prestavlja tek imaginaciju o kojoj su culi glasine.
Stariji clanovi su ga i susreli al nakon toga im je KD opao.
Kroz vrijeme njegov opus lagano blijedi al kroz price on zivi u temama.
Na nekim mapama mnogi i dalje svjedoce da su vidjeli njegove obrise i sjene.
On se utkao o ono sto mnogi zovu netcode igre.
On je (bolje nemoj kliknuti na tri točke) ...
Antraks ti je na forumu Jack Sparrow.
Ali nemoj poslije plakat kad te izbuši k'o Willerov goblen.
Da, decki te zezaju. I ne, nisi ozbiljan.
Meni, jesan šta krivo napisa? Pa s razlogom Tom...
Meni, jesan šta krivo napisa? Pa s razlogom Tom...
Znam da je s razlogom, a vjerovao ili ne, "proed" sam tek jutros skužio, pa mi se više nije dalo ispravljati...
No, dotična ribica koju si htio navući, izgleda nije javno istupila.
Antraks ti je na forumu Jack Sparrow.
Ali nemoj poslije plakat kad te izbuši k'o Willerov goblen.
Ne laži! ZeNGe_CRO-mt je Antraks.
A ti si novi kolač i red bi bio da nas sve lijepo pozdraviš i kažeš koju riječ o sebi, jer se mi ovdje manje više svi dobro poznajemo.
Evo za početak kako se zoveš: Jozo, Blaž, Mirko ili Slavko??
Eto sve se slaže...
Eto sve se slaže...
A šta misliš zašto sam naveo ova gore imena? Ne znam jesi li ih bio upratio u grupi?
Nisam samo siguran koji je od njih četvorice otvorio acc
Eto sve se slaže...
Nema on više vrimena za forum.
Priča se da jebe ko hektor....
Na zalost, bas taj i je najcesca osobnost Duje.