Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.667.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Is it just me, il je baš lijepo slušati domaće igrače kak zajedno igraju i dogovaraju se o planu napada?

Dujo ovo je kopija streama, ili zasebno snimanje?

Btw Tom, od kad si postao smireniji? Nit vikanja, ni nerviranja, nego normalan razgovor? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Is it just me, il je baš lijepo slušati domaće igrače kak zajedno igraju i dogovaraju se o planu napada?

Btw Tom, od kad si postao smireniji? Nit vikanja, ni nerviranja, nego normalan razgovor? :D

Od kad su legalizirali marihuanu

pero_HR
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ovakav mi stream ostane sprem,ljen na twitchu pa ja mogu napravit higlight i exportat na youtube

EDIT

1.Bravo cyber sve pohvale za uvođenje cama na stream.....

2. KOJI KURAC, KOJA PIČKA MATERINA SE DEŠAVA..... INFARKT ĆE ME UDRIT.

1. 1.
2. 2.
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 21:54 (Du_Jo_Cro).
17 godina
Battlefield 4

Cyber, ne znam kako da ti to kažem bez da se uvrijediš, ali tebi nešto fali. Fali ti green screen dok streamaš. 

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Cyber, ne znam kako da ti to kažem bez da se uvrijediš, ali tebi nešto fali. Fali ti green screen dok streamaš. 

Green screen?

Ti nesto vidis iza mene? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel u Battlefield 4 neki community buff u tijeku ili sam nesto pobrkao? Vidio sam vec par puta zadnjih par dana ''double exp bonus''.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Vjerovatno je vec spomenuto, no uskoro izlazi novi veci patch koji je ujedno i free DLC.

Nisam jos vidio patch note ali kazu da ima puno toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Vjerovatno je vec spomenuto, no uskoro izlazi novi veci patch koji je ujedno i free DLC.

Nadam se da ce nerfati aa, doslovno sam usao u aa i pobio sve na mapi, igrao pola partije, tj 1000tk. Zuni rockets, zoom, 30mm, active protection, mobilna artiljeria, tenk, ifv i aa u jednom.

AA 30mm gun ubija venoma u 3-4sec, gun leti toliko brzo da nemoras ni ciljati ispred ako nije bas jako daleko, a 30mm cannon na attack jetu sa eksplozivnim punjenjem u jendom preletu radi 30-40 dmg, pa mislim, ko to koga, taj gun ne da je jaci, nego jos i puca duplo brze.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/657659653742398464/1690425384/

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 8:28 (alien20).
16 godina
alien20 kaže...
Hades86 kaže...

Nadam se da ce nerfati aa, doslovno sam usao u aa i pobio sve na mapi, igrao pola partije, tj 1000tk. Zuni rockets, zoom, 30mm, active protection, mobilna artiljeria, tenk, ifv i aa u jednom.

AA 30mm gun ubija venoma u 3-4sec, gun leti toliko brzo da nemoras ni ciljati ispred ako nije bas jako daleko, a 30mm cannon na attack jetu sa eksplozivnim punjenjem u jendom preletu radi 30-40 dmg, pa mislim, ko to koga, taj gun ne da je jaci, nego jos i puca duplo brze.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/657659653742398464/1690425384/

Da nerfat će ga na način da radi manje štete na vozilima koja ne lete, te transportnom helikopteru, a možda će nerfati štetu i protiv pješadije.

17 godina
Battlefield 4

Evo malo nubiranja sa DBV-12 na Lockerima od pred neki dan. Put od zastave A do E! 27 kill streak (nisam ni skužio dok nisam vidio sad kasnije)!

Sorry DuJo što te jednom nisam digao, htio sam dati 100... Također, oko 3:15, chat me nije volio! I, da, na E zastavi je lik došao po stepenicama i prošao pored mene 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Evo malo nubiranja sa DBV-12 na Lockerima od pred neki dan. Put od zastave A do E! 27 kill streak (nisam ni skužio dok nisam vidio sad kasnije)!

Sorry DuJo što te jednom nisam digao, htio sam dati 100... Također, oko 3:15, chat me nije volio! I, da, na E zastavi je lik došao po stepenicama i prošao pored mene 

Koji ammo koristiš na šoticama normalni ili dart?

17 godina
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

Koji ammo koristiš na šoticama normalni ili dart?

Buckshot.

Na DBV-12, modifed choke, zeleni laser i preferirano grip za preciznost dok se pomičeš (jedan od dva).

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Green screen?

Točno to i jeste problem. Faca na 1/3 cam ekrana i ostalo mrak, a prekriva dobar dio zaslona igre.

12 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Green screen?

Točno to i jeste problem. Faca na 1/3 cam ekrana i ostalo mrak, a prekriva dobar dio zaslona igre.

a sta bi trebelo bit jos u pozadini... mozda zena kak se presvlaci

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

a sta bi trebelo bit jos u pozadini... mozda zena kak se presvlaci

Fuck it, imaš moj glas!

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Pa, pozadine ne treba biti ili u pozadini treba biti igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

''Sva oružja mu imaju ovakav recoil:''

Probaj stavit FOV ( Field of View ) na max, vidjet ces razliku :)

Battleog - 191silvinjo
13 godina
Igram bf4 cesto pa ako ima neki domaci klan da me regrutira dodajte me na battlelogu da mogu s vama igrat,nisam njub ko sinke,battlelog:LtMoNkK☺
LtMoNk
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
hahhaajaads kaže...

Vidim javio se ekspert za kamuflažu :)

16 godina
hahhaajaads kaže...

Silvinjo's PRO tips.

101 tip: posudi account cousin in dojčland.

14 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...

Kakvu razliku? Fov nema apsolutno nikakve veze s statistikom oružja, odnosno recoil, spread, aim down accuracy itd. su isti neovisno o tome jeli fov na 60 ili 120.

Razlika je u tome šta vizualno taj recoil na visokom fovu izgleda manji šta hakeri u svojim videima koriste ki "optičku varku" pa ih se puno teže skuži da koriste no spread / no recoil hakove. Druga stvar je ta šta sa visokim fovom protivnik izgleda puno udaljenije nego šta u stvarnosti je radi šireg vidnog polja pa samim tim postaješ neprecizniji kod gađanja

Ovaj prkan je jedan običan haker koji će i dalje neometano igrati iz razloga šta su punkbuster i fairfight obična smijurija pa ga nema ko banati

Accuracy kakav on ima je nemoguć u ovoj igri osim ako svakog protivnika ne ubija s metar udaljenosti...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
191x7 kaže...

Green screen?

Pa ne mogu staviti green screen ako nemam rasvjetu. Ovo je svijetlo s monitora i jedna male lampise. Zato je iza mrak. Ništa ne bi osvjetljavalo selenu pozadinu.

Osim ako si htio reći nabavi stalak, zeleno platno, rasvjetu platna, rasvjetu lica, bolju kameru i nabavi dobar softver za green screen. Ako si na to mislio, rado ću prihvatiti nekakav prilog ili hardver za taj setup :)

hahhaajaads kaže...

Sva oružja mu imaju ovakav recoil:

Probao sam, U pravu si, recoil izgleda puno manji.

Ali ovaj lik ima isti recoil i spread sa M416 i sa svim LMG-ima.

Ja bi rekao da nema hack jer bi previše riskirao, ali najvjerojatnije ima jako dobar aim i nekakvu no recoil skriptu.

Jer kako god ja pokušavao, drugi metak iz LMGa leti 2-3 širine vojnika lijevo ili desno od prvog metka. A to je spread na koji ti ne možeš utjecati. Ili sam nešto krivo skužio?

11 godina
protjeran
Battlefield 4

M416 je bas predobro oruzje. Prije mi je favorit bio AEK ali rita se dosta vise nego M416.

Jucer sam dobio title Necromancer. Za 135 ozivljavanja u jednoj rundi xD

Jel nasao netko patch note za ovaj DLC koji izlazi kroz tjedan dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hades86 kaže...

M416 je bas predobro oruzje. Prije mi je favorit bio AEK ali rita se dosta vise nego M416.

Jucer sam dobio title Necromancer. Za 135 ozivljavanja u jednoj rundi xD

Lol :)

Nadam se da oživljavaš na 100 kad možeš!

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Cuo sam vec neke u igri (dok sam bio druga klasa) kako kazu da ne ozivljavaju sa health na 20, ali nisam bas skuzio na kaj misle.

Pretpostavljam da ih se ne ozivljava usred paljbe jer se ne mogu regenerirat ni uz Medic box.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hades86 kaže...

Cuo sam vec neke u igri (dok sam bio druga klasa) kako kazu da ne ozivljavaju sa health na 20, ali nisam bas skuzio na kaj misle.

Pretpostavljam da ih se ne ozivljava usred paljbe jer se ne mogu regenerirat ni uz Medic box.

Ne, nego da ih ne oživljavaš na 20 healtha.

Trebaš napuniti defib do kraja i onda revive, tako ih oživiš sa punim zdravljem....i uzmi onaj perk za brže punjenje defiba btw.

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Granzon kaže...
Hades86 kaže...

Trebaš napuniti defib do kraja i onda revive, tako ih oživiš sa punim zdravljem....i uzmi onaj perk za brže punjenje defiba btw.

Tako je. Ne oživaljva se više klikom na tipku ko u BF3, nego čim dulje držiš, tim se oživi s više healtha.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 19:10 (CyberDemonVZ).
11 godina
protjeran
Granzon kaže...
Hades86 kaže...

Koji perk za defibrilator?

Inace ne okitam revive rapidno nego dok dobim charge. Nekad se zalomi dupli revive ako su dva lesa zajedno.

14 godina
Hades86 kaže...

Koji perk za defibrilator?

Inace ne okitam revive rapidno nego dok dobim charge. Nekad se zalomi dupli revive ako su dva lesa zajedno.

Mislim da ti je to combat medic i trebaš ako se ne varam 3. level tog perka za 100% brže punjenje defiba

Battlelog: [G] pijana_carapa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice