Pa jesi ti danas ugrižen od kobre ili šta?
To što ima 4 klase je poveznica s bf-om? Daj me nemoj j....
Ta igjica nema apsoštrumfno nikakve veze s bf-om, to je cs-tf2-cod.
Jutros poskok za livo jaje.
Brate mili ti moje postove uvik izvrneš kako tebi paše... Napisa sam da imaju iste klase ki u bf-u di medic revivea defibom i baca medpackove, da support baca ammo packove, da inžinjerac popravlja itd.
Da je mod koji sam igra praktički isti rush u kojem ki u bf-u imaš 4 etape u kojima tribaš uništiti/obraniti određeni objective. To su jedine poveznice u kojima ja vidim sličnost s bf-om, a to sam i napisa.
Niti sam reka da je ta igra bf, niti sam kome iša solit pamet. Samo sam pita Damu oće igrat i opisa mu gameplay ukratko.
Meni ni u samom bf-u ništa osim cq-a nema veze s bf-om, ali jbg to sam samo ja
battlelog - Volume_CRO

. Ja osobno oduvijek, dakle od dvojke još, igram samo i isključivo zbog pobjede, na bilo koji način, bmk za sve ostalo.

.
). Volume ne znam zašto ručno ne izbalansiraš timove ako vidiš da ovako ne ide ili uključi taj plugin kako već radi. Neku večer kad si otišao napisao sam ti razlog zbog čega se onda nisam mogao prebaciti. U svim ostalim slučajevima ja se prvi neću ljutiti ako mene prebaciš sa bar još nekim sa kojim mogu napraviti normalan squad. Pa i najbolje partije budu kada se pomiješamo. Znam da nisi ti jedini admin i da ne trebaš samo ti paziti na to, ali ako prvi primjetiš slobodno prebacuj. Glupo je da imamo server a da se mi međusobno ne možemo dogovoriti oko toga kako igrati na njemu. Pa jebo ga nismo djeca da se još svađamo oko toga.