izgleda da meni onaj problem sa povremenim lagom ide na dusu procesoru... Iako sam ubacio 970 i dalje mi se dogadja. Jedina razlika je da sad procesor radi nekih 86-95% s prijasnjih 60-70%.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da meni onaj problem sa povremenim lagom ide na dusu procesoru... Iako sam ubacio 970 i dalje mi se dogadja. Jedina razlika je da sad procesor radi nekih 86-95% s prijasnjih 60-70%.
Digni đubre na 4 Ghz...
Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh
Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh
Dobar si... 
Koliko ti je vremena trebalo za to?

Ty :D hmm, nekih 4h rada + 15min render.
Spelac bi da znam
. A sam ne volim istrazivat, bio sam ga prije drzao pomocu nekog asusovog programa na 4,2 ali ne podrzava novije windowse od 7 ..
Spelac bi da znam
. A sam ne volim istrazivat, bio sam ga prije drzao pomocu nekog asusovog programa na 4,2 ali ne podrzava novije windowse od 7 ..
Kroz bios u 3 koraka :) Asus ima presete za 4.0, 4.2, 4.4Ghz

Ty :D hmm, nekih 4h rada + 15min render.
I to sad staviš u onaj svoj repozitorij i ljudi kupuju?
Spelac bi da znam
Kroz bios u 3 koraka :) Asus ima presete za 4.0, 4.2, 4.4Ghz
Ti automatski preseti uglavnom nabiju napon do jaja. Ja sam svoj tako digao pa mi temeprature otišle skoro na 90 stupnjeva. Na kraju sam ga ručno digao uz UNDERVOLT (
) i sad mi je na 65-70...
hoce mi di ispisati jel radi na vise od default brzine ? Pitam jer se nisam nikad time zamarao. Sad mi puno bolja opcija malo kloknut proc nego mjenjat MBO I CPU
hoce mi di ispisati jel radi na vise od default brzine ? Pitam jer se nisam nikad time zamarao. Sad mi puno bolja opcija malo kloknut proc nego mjenjat MBO I CPU
Skineš si CPU Z i tamo ti pišu svi parametri...
I to sad staviš u onaj svoj repozitorij i ljudi kupuju?
Not quite :) .. kad bi npr. ovo želio prodavati morao bi exportati taj model/scenu u par formata koje traže prema upload guidelines (recimo za 3d objekte .obj, i npr .max/.fbx/.c4d format), složiti si preview image prema dimenzijama, napraviti par rendera za preview, te thumbnail. Nakon što sve to tako lijepo zapakiraš u arhivu, moraš im poslati na review. Ukoliko te quality assurance odobri - tek onda se item prikaže na stranici i može se kupovati.
Ali ovo je bilo tek tako za razonodu :) dok učim neke pizdar**e. Tamo prodajem samo ciljane stvari koje se prodaju i traže svakodnevno za razne reklame, prezentacije (mobiteli, tableti, tehnika općenito). Praktički držim monopol u After Effects / Element3D kategoriji koju su otvorili na moj prijedlog.
Smith aj molin te napravi sliku Ivanca zvanog tonson kako skače u prvom redu na cecinom koncertu i peva "ja sam omiljena igračka samoće"
battlelog - Volume_CRO
Praktički držim monopol u After Effects / Element3D kategoriji koju su otvorili na moj prijedlog.
Najs, znači ti isto voziš mazdu od 450 KS ko voljum?

I wish :( jos nisam toliko napredovao, tek sam na 200.

I wish :( jos nisam toliko napredovao, tek sam na 200.
Imam frenda koji je freelancer u tom svijetu, ali mislim da se on pretežno bavi modeliranjem ljudi. Vječito proučava neke knjige o anatomiji i šta ja znam...
Imam frenda koji je freelancer u tom svijetu, ali mislim da se on pretežno bavi modeliranjem ljudi. Vječito proučava neke knjige o anatomiji i šta ja znam...
To je najbolje plaćeni dio :) da imam smisla za organic/freehand modeliranje i crtanje ja bi također tim putem. Najlakše je dobiti posao u character design odjelima - tamo se pak u svim velikim studijima uvijek traže kreativci i oni koji imaju talent. Ovo što ja radim je više manje sve tehničko crtanje - prilično dosadno, sve je u efektima i smislu za osvjetljenje i materijale.
prilično dosadno, sve je u efektima i smislu za osvjetljenje i materijale.
Isto kao i moj posao - sve je u tehničkoj specifikaciji i provedbi iste 
Smith aj molin te napravi sliku Ivanca zvanog tonson kako skače u prvom redu na cecinom koncertu i peva "ja sam omiljena igračka samoće"
A lol ja sinoć gledam u chat "Hajte ti i Tonson u squad" i ne kužim ko je tonson
Ispao sam iz fore 
Nego maloprije bacio jednu partiju nečeg i skinuo stubby grip sa AEK-a, a brale što to trza ko mazga na steroidima.
Kupio playclaw 
Bolje da si uzeo Nvidiu i imao bi to sve. 
Da sam ju našao za te novce - uzeo bih 
Da sam ju našao za te novce - uzeo bih 
Nemoj zezat. AMD € + playclaw € = Nvida € 
Javio tšrot da mi kroz sljedeći tjedan stiže optika 200/100
battlelog - Volume_CRO
Idem si odgrist nožni palac! Ja ne mogu ni glupi vdsl dobit...
270kn, očekiva sam da će biti puno više kod njih. Kaže ženska da od sutra imaju u ponudi i 500/100 al da ne zna još konačnu cijenu toga
battlelog - Volume_CRO
270kn, očekiva sam da će biti puno više kod njih. Kaže ženska da od sutra imaju u ponudi i 500/100 al da ne zna još konačnu cijenu toga
Sada mi je lakše. Barem znam da nisam sam. Živio! 
I ti si odgrizao palac?
I ti si odgrizao palac?
Iščupao kosu. Dovoljno blizu?
A znate šta je najveća prednost toga? Sad kad mi bf opet digne tlak samo odem na uninstall i izbrišem ga da smirim živce. Sutradan kad se živce smire opet ga skinem u 10min i igram. Buahahaha njubs
battlelog - Volume_CRO