Viče Tekno da i njega zezaju dropovi od novog patcha... evo upravo mu je toner ispao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ugasi origin ingame....
Meni je to govno ugašeno od prvog dana pa se već mjesecima borim sa framedropovima.
Mada, od zadnjeg patcha mi se čini da imam manje.
Al ne igram puno tako da ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je bolje nego prije.
Fora u tom s.anju je što se nakon skoro svakog patcha ponovno upali kod dosta ekipe
Meni igjica zadnja dva dana radi super. 
Nikad bolji acc nisam ima. 
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/606580002746905600/232530920/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/606580002746905600/232530920/
Pa kako ne bi imao visok acc kad je mcjohnidiot ležao s bipodom cijelu rundu, bilo ti je teško ne pogodit ga svaki put
DObar dan deckovi. dal se meni cini ili su community missions retroaktivni?
Viče Tekno da i njega zezaju dropovi od novog patcha... evo upravo mu je toner ispao.
Ne priznamo mu ništa dok pero ne potvrdi da je punio server...
Pa kako ne bi imao visok acc kad je mcjohnidiot ležao s bipodom cijelu rundu, bilo ti je teško ne pogodit ga svaki put
E jeba on sebe. Lik je cilu rundu prileža ili je bija sagnut kraj neke kutije. Zbog ovakvih kretena mi je ža što su UCAV sjebali.
A sad za ozbiljno. Igjica mi zadnja dva dana radi super.
Možda sam ima jednu sumljivu situaciju sa netštikodom.
L85 rula..
A ti kemperu ne kempaj na lokerima na onom brdašcu. 
Nego, evo da i ja jedan tematski post ostavim - treba mi jedan quick savjet:
Kako bi opet volio igrati recona kao i u prijasnjim nastavcima (ali medium range, nije me volja campati na long range), zanima me isplati li se igrati s DMR-ovima ili mi je bolje uzeti SCAR u ruke i okačiti IRNV na njega? Pokusavam se prilagoditi nekom DMR-u ali izgledaju mi ekstra slabi naspram assaulta. Ima li netko iskustva s time?
E jeba on sebe. Lik je cilu rundu prileža ili je bija sagnut kraj neke kutije. Zbog ovakvih kretena mi je ža što su UCAV sjebali.
UCAV se ne isplati koristiti ako server nije barem 3200 ticketa jer se ne stigne reloadati. Totalno su ga usrali. TOTALNO!!! Jučer na zavodu lebdim sa scoutom točno iznad svoje baze. AA iz njihove baze me skida bez problema. Ali bitno da je UCAV bio problem...
Kako bi opet volio igrati recona kao i u prijasnjim nastavcima (ali medium range, nije me volja campati na long range), zanima me isplati li se igrati s DMR-ovima ili mi je bolje uzeti SCAR u ruke i okačiti IRNV na njega? Pokusavam se prilagoditi nekom DMR-u ali izgledaju mi ekstra slabi naspram assaulta. Ima li netko iskustva s time?
Ja sam malo probao SKS i ne čini se loš. Ali zašto bi igrao recon bez snajpera???
Ja sam malo probao SKS i ne čini se loš. Ali zašto bi igrao recon bez snajpera???
Ma nebi bez snajpera, nego gledam koje bi mi najefektivnije/najstabilnije oružje bilo za medium range (bilo za 4x scope ili 1/2x za small mape kao na CRO serveru). U to sitno vrijeme koliko igram četvorku, imam dojam da bi bilo bolje koristiti SCAR nego prtljati s DMR-ovima.
A što se tiče long range-a, M98B mi je majka svih snajpera od kad postoji u BF-u.
Ma nebi bez snajpera, nego gledam koje bi mi najefektivnije/najstabilnije oružje bilo za medium range (bilo za 4x scope ili 1/2x za small mape kao na CRO serveru). U to sitno vrijeme koliko igram četvorku, imam dojam da bi bilo bolje koristiti SCAR nego prtljati s DMR-ovima.
A što se tiče long range-a, M98B mi je majka svih snajpera od kad postoji u BF-u.
SRR sa ACOG-om, i pištolj koji ti leži. Učinkovit si na close i medium bez greške!
Ne priznamo mu ništa dok pero ne potvrdi da je punio server...
Samo se vi zaj***vajte..... ja moram tonere nosit! I jos kad mi padne moram udisat kancerogeni prah!!!
Fora u tom s.anju je što se nakon skoro svakog patcha ponovno upali kod dosta ekipe
Panjevima se možda pali samo od sebe.
Meni nikad!
Samo se vi zaj***vajte..... ja moram tonere nosit! I jos kad mi padne moram udisat kancerogeni prah!!!
Vidi, dok ne objasniš šta radiš - držimo se priče da nosiš tonere...
Mislim, nije sramota. Astra je tajnica i nikom ništa. Voljum je žigolo, njegov odabir!
SRR sa ACOG-om, i pištolj koji ti leži. Učinkovit si na close i medium bez greške!
SRR mi je super za long range jer ima jako maleni bullet drop ali u medium mi je koma njegov reload time ako pogriješiš (3sec?) - no, ipak u 90% situacija uzmem M98 jer sam se privikao na njegov bullet drop. Pištolj bi koristio deagle ali ga nisam otkljucao jos uvijek (nisam ni pokusavao tj., znam da ide nekakav achievement). Isprobati cu SCAR danas.
SRR mi je super za long range jer ima jako maleni bullet drop ali u medium mi je koma njegov reload time ako pogriješiš (3sec?) - no, ipak u 90% situacija uzmem M98 jer sam se privikao na njegov bullet drop. Pištolj bi koristio deagle ali ga nisam otkljucao jos uvijek (nisam ni pokusavao tj., znam da ide nekakav achievement). Isprobati cu SCAR danas.
Ma kakve 3 sekunde. Sa SPB se reloada dok kažeš keks.
Za dealge trebaš prvo unlockati unicu (5 killova dok plivaš, aktivirati floodgate na sunken dragonu). Onda moraš sa unicom 20 HS napraviti i dobiješ deagle... Odličan je pištolj i ima 9 metaka što mu je velika prednost!
Vidi, dok ne objasniš šta radiš - držimo se priče da nosiš tonere...
Mislim, nije sramota. Astra je tajnica i nikom ništa. Voljum je žigolo, njegov odabir!
Pa rekao vam je Mrsmith....
Ja sam "Hardware man".
Koristim se alatkom i punim :P
Ja sam "Hardware man".
Sistemaš/hardveraš? Imamo takvih ovdje nekoliko...
Ja sam "Hardware man".
Kaj puniš? Tonere?
E da i meni se origin in game upalio sam od sebe.
ako zelis gold deagl nije tesko samo trebas imati cilj.. Evo ova je odkljucala odmah. http://instagram.com/p/0wBkaCltI4/
Najprije pripremim teren, zatim uglancam alatku i onda punim.
Sve to spada po hardware.
Pokušavam ne utjecat na software.
Bilo je par slučajeva ali i to se riješilo preporukom drugog hardware man-a s ralicitom veličinom alatke.
Ja sam "Hardware man".
Samo jedan je Tekno, nema ga Njemačka.
Panjevima se možda pali samo od sebe.
Meni nikad!
E da i meni se origin in game upalio sam od sebe.
Čitaj između redaka 
Evo za mene je bf4 od danas neigriv.
Stalni fps dropovi, sa 80 na 7fps-a, stavio sve na low ali opet isto.
Reinstaliravo sam Directx, cc+, staljno nove 15.5 beta drivere, ali opet sve isto...
Sve je pocelo kada je dosao ovaj Spring patch, pa imali netko nekakav fix za to ?
Igraš preko DX-a ili mantle-a? Kakve su ti temperature?
Ja u zadnje vrijeme igram preko Mentla!
Moram reć da radi ko suludo brzo, preko 20FPS dobijem na Šangaju. Na onim mjestima gdje pada na 60-70 du zna biti 90tak FPSa.
Na novim mapama bude 140-150.
Doduše nisam često igrao pa ne znam da li će me izbaciti možda nakon duljeg igranja.
To sam namjerno napisao da ga prijavim, pa da mu Drago zakelji jednog na 2 tjedna.
Ja u zadnje vrijeme igram preko Mentla!
Moram reć da radi ko suludo brzo, preko 20FPS dobijem na Šangaju. Na onim mjestima gdje pada na 60-70 du zna biti 90tak FPSa.
Na novim mapama bude 140-150.
Doduše nisam često igrao pa ne znam da li će me izbaciti možda nakon duljeg igranja.
Ne smeta ti lošija kvaliteta slike?
To sam namjerno napisao da ga prijavim, pa da mu Drago zakelji jednog na 2 tjedna.
Drago dolazi ovdje???
Ne smeta ti lošija kvaliteta slike?
Roknem pivu dvije, pa to sredi sharpness, boju, gamut i ostale điđabaje! 
Probat ću i ja danas, iako mi se čini da je taj mantle mazanje očiju...
Probat ću i ja danas, iako mi se čini da je taj mantle mazanje očiju...
Nakon pola litre rakije svi ružni frejmovi odu doma.