Hahaha...imam ja i hrv osobnu ali sam je nedavno ponistio :/ aj nek onda neko umjesto mene objavi ako ima volje? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš u oglasnik ako imaš oib :)
Mogu mu npr ja biti kao "proxy"? Postaviti oglas pa preusmjeravati upite k njemu, ne?
Mogu mu npr ja biti kao "proxy"? Postaviti oglas pa preusmjeravati upite k njemu, ne?
Možeš,al ako on zajebe i ti odlaziš s njim s foruma... :)
سمندری ڈاکو
Naravno uz proviziju
.
Pa tako nesto sam i mislio
jer Imotski mi je blizu pa sto se tice slanja preko Tiska mogu poslat svakom,nije nikakav problem.
P.s necu zajebat ako treba prilazem kopiju osobne,fb profil sta god vec treba 
Mnoge bi usrećio...
Mnoge bi usrećio...
Sajbera ? 
Sajbera ? 
sajber, zenge, svi moderatori, moja žena...
Sajbera ? 
Kaj bi tvoja Ivancica bez tebe ? 
Kako TEBE zamjeniti .
Sajbera ? 
Kaj bi tvoja Ivancica bez tebe ? 
Kako TEBE zamjeniti .
Ona samo čeka da popušim crnjaka ovdje na forumu... pa da može slavodobitno reći "rekla sam ti!"
Ona samo čeka da popušim crnjaka ovdje na forumu... pa da može slavodobitno reći "rekla sam ti!"
To mi je najdraze
.
E i zaboravio sam,mrski je policajac ovde,on me moze lako provjerit ako zajebem 
LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Nije Mrski policajac, Mrski je James Bond.
Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Nije Mrski policajac, Mrski je James Bond.
Dug mu je 007?
Hehehe di ga nađe.
Moram ga prijaviti DICE-u za kršenje autorskih prava. 
Mislim, ipak su moja muda neprocjeniva. 
EDIT: Moram mu poslati zahtjev za frend listu. 
Pričajte vi šta oćete, na mom prastarom PC-u taj Mantle povuće 12 puta više poziva za iscrtavanje (draw calls) nego DX11.
Dakle, DirectX 12 će barem 11 puta više nego DX11.
No BF4 baš i neće profitirati puno od DX12 jer nije "pisan" za DX12 već DX11 i Mantle.
Ako je netko voljan testirati - novi build Windowsa 10 sadrži punu implementaciju finalnog DX12 a i DX12 driver postoje (barem za AMD, za nVidiju ne znam).
I mene zanima kako se BF4 ponaša na kompu s Win10 i DX12, no ja to ne mogu isprobati - Win10 traži UEFI a ja imam Bios.
Tak ti i treba kad za tipkovnicu iskeširaš soma kuna a imaš tu krampotiju od kompa
A što ako staviš neki OIB tipa... 11111111119? U oglas, jel? To je OIB, samo što nikom nije dodijeljen i potpuno je validan...
A što ako staviš neki OIB tipa... 11111111119? U oglas, jel? To je OIB, samo što nikom nije dodijeljen i potpuno je validan...
Pa provjere se takve stvari.
Ako ime i prezime ne odgovara s oibom to je crni kurton.
سمندری ڈاکو
A ja već mislio da sam hacknuo sistem...
Nisi promislio do kraja, ipak je to Bug-ov forum di je svemocni Pirat moderator!
idi probaj na njuskalo jel tamo prizna binarni oib.
Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Nisi promislio do kraja, ipak je to Bug-ov forum di je svemocni Pirat moderator!
Hvala na komplimentu,takav sam po cijelom tijelu.
سمندری ڈاکو
da, na njuskalu upises bilo sto u oib bez beda, i manje vise u svim oglasnicima..
svoj oib bugu nedam.. da pirat odma digne kredit na moje ime, zato zaobilazim ovaj oglasnik
inace pretpostavljam da bug trazi oib zbog prevaranata na oglasima.. samo me zanima sto onda rade s takvima.. proslijede muriji koju boli kuki za to ili imaju private zatvor? sado mazo ovo ono.. 
da, na njuskalu upises bilo sto u oib bez beda, i manje vise u svim oglasnicima..
svoj oib bugu nedam.. da pirat odma digne kredit na moje ime, zato zaobilazim ovaj oglasnik
inace pretpostavljam da bug trazi oib zbog prevaranata na oglasima.. samo me zanima sto onda rade s takvima.. proslijede muriji koju boli kuki za to ili imaju private zatvor? sado mazo ovo ono.. 
Iliti 50 nijansi pirata.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
jutro i laka noc ;p
jutro i laka noc ;p
Slažem se.
ja neznam dal bi zazelio dobro jutro ili laku noc... oka nisam sklopio a danas posla u 3pm..
i bas zainat odigrao bi si prije sat vremena rundu-dvije bf4 al serveri na kojima igram prazni... nije danas moj dan
al nek vam bude, dobro jutro