Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.746.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo jedan prigodni ...

Napravio Bosanac u Dalmaciji prometni prekršaj i zaustavi ga policajac.
- Znate li da ste prošli kroz crveno? To bi trebalo biti 1000 kuna, oduzeta dozvola i tri boda. I što ćemo sad?
Bosanac, pun love, kaže: - Pa evo ti tisuću kuna, imam ja love kolko hoćeš.
- Dobro, a što ćemo sa dozvolom?
- Ma evo ti i dozvola, imam ja još tri dozvole kod kuće.
A što ćemo s tri boda?
- Ne znam. Daj Hajduku.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
22 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Alien 22 kaže...

Nije bas tako - Voljum kaze da su Crnogorci za koplje gori .

Ako te to tjesi .

A mora biti netko gori od dalmoša.

Vidi ja radim ko crnac. Voljum je taj koji ljenčari.

Lik radi 20dana u godini i vozi Mazdu, ima pun k... apartmana, brodićak od 18m, rolex na ruci itd....

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Alien 22 kaže...

Nije bas tako - Voljum kaze da su Crnogorci za koplje gori .

Ako te to tjesi .

A mora biti netko gori od dalmoša.

Vidi ja radim ko crnac. Voljum je taj koji ljenčari.

Lik radi 20dana u godini i vozi Mazdu, ima pun k... apartmana, brodićak od 18m, rolex na ruci itd....

A stari kaj da ti kazem.

Tako ti je pao grah dok ti ciganka gatala.

Covjek ima srece - dobro se ozenia a vjerojatno jos ima i manji .. od tebe .

Jedino kaj ti preostaje je .

13 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...

A stari kaj da ti kazem.

A šta sa ovim tudumom(LINK)

Plaća mu je preko 5000 eur

Živi u švici

I ima pitona u gaćama.

LIFE is not fair.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...

A stari kaj da ti kazem.

Živi u švici

I ima pitona u gaćama.

LIFE is not fair.

Izgleda da je taj tudum dobro unovcio svog pitona .

17 godina
Battlefield 4

A što je s dalmatincem koji korijene možda vuće iz Crne Gore?

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 16:07 (191x7).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...

A stari kaj da ti kazem.

Živi u švici

I ima pitona u gaćama.

LIFE is not fair.

Placa je veca od navedenoga.

Stojko je dulji od uslikanoga (nisam ga od korijena uhvatio).

Ali ... BF4 igram samo petkom, ako i onda ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da se pohvalim da sam dobio od vrlo dragog frenda ( VIŠE BIH VOLIO DA JE NEKA FRENDICA :)  za roćkas ove tagove i da ću ih nositi na

G -Summitu . Svatko mi ih može probat uzet no neka vas ne zavara moja Frodo visina i težina i dlakavi tabani  ipak sam se bavio

borilačkim sportom nekoliko  decenija a znate da su mi refleski još dobri ;)

Vaš

Mad Dog Nex  

Poklon od squadija :) Poklon od squadija :)
All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

29 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A pazi statistiku servera: najviše killova u minuti - nexus. Vjerojatno nema ni jedan spot ribbon. A evo i zašto:

Freak Show Inc.

7 0 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Ma bilo je 6 Small Zavod-a, jedan Golmud, Shanghai, pa sad opet 2 Small Zavod-a... Treba presložiti skriptu na serveru.

Hmm... Sve je u redu, al mislim da znam sto bi moglo biti... I ne postoji rjesenje osim rucnog.

Za vrijeme igre broj igraca predje 24 i server se prebaci u postavkama na CQ large. I onda na kraju runde izadju ljudi, padne ispod 24, i prebaci se opet na CQ small.... A naravno, prva mapa je: zavod.

Ima smisla? Dama, imas kakvu ideju kak ovo automatski riješiti?

Sorry, nisam bio na kompu. Evo sad ću ja to srediti np. Prebaciti će na CQ large na 46 igrača i neće Zavod biti prva mapa. 

EDIT: Staviti ću CQ small da se vrti stalno bez mijenjanja mapa, pa kada se napuni večeras može se manualno prebaciti kako god koju maplistu.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 18:08 (Soldier977).
14 godina
Soldier977 kaže...

Hmm... Sve je u redu, al mislim da znam sto bi moglo biti... I ne postoji rjesenje osim rucnog.

Za vrijeme igre broj igraca predje 24 i server se prebaci u postavkama na CQ large. I onda na kraju runde izadju ljudi, padne ispod 24, i prebaci se opet na CQ small.... A naravno, prva mapa je: zavod.

Ima smisla? Dama, imas kakvu ideju kak ovo automatski riješiti?

Sorry, nisam bio na kompu. Evo sad ću ja to srediti np. Prebaciti će na CQ large na 46 igrača i neće Zavod biti prva mapa. 

46? Malo puno..

EDIT: KAsnim :D

Ok, jedino bu tak i išlo...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 18:12 (CyberDemonVZ).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

46? Malo puno..

EDIT: KAsnim :D

Ok, jedino bu tak i išlo...

Ma glupost sam napisao, cijeli dan skačem po terenu i tek sjeo pa ne znam uključit mozak.

Znači ne vidim da može automatski prebacivati osim u slučaju empty maplist rasporeda mapa. Fora je bilo staviti 24 igrača i onda da se switch ana CQ large, ali ljudi quitaju i onda nastane problem konstantnog ponavljanja zavoda koji je bio prva mapa na CQ small maplisti (koja radi ispod 24 igrača).

Ako bi se ipak odlučili za automatsko switchanje, možda bi najbolje bilo staviti da se prebaciuje sa CQ small na CQ large negdje na 40 igrača, jer CQ Large nema smisla za manje. Možda su i ljudi quittali radi toga. 

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MatoOO13 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ak prepoznaš ova tri:

od najgornjeg do zadnjeg: neki papak sa previše vremena koji stalno puni server , Cropath, i Mrski ako samo u pravu. ovaj treći i neoznačeni si ti O veliki vođo. Am I right?

Bravo!! Odkud ti to??

Ja sam razmišljao kao i oni iznad tebe :D

Pff, sad moram staviti tablicu...

Jbt jesam loš. Moram počet igrat ko Špelac zadnje vrijeme.

17 godina
Battlefield 4

Novi AMD driver (15.3.1) ne popravlja AMD memory leak u BF4. Mantle i dalje neigriv, čak i puno gore nego prije.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
191x7 kaže...

Novi AMD driver (15.3.1) ne popravlja AMD memory leak u BF4. Mantle i dalje neigriv, čak i puno gore nego prije.

Imam istu grafičku kao i ti i nemam memory leak u BF4, a battlefieldov mantle ti niti nije optimiziran za naše grafičke. Odmah kod izdavanja su to napisali.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
191x7 kaže...

Imam istu grafičku kao i ti i nemam memory leak u BF4, a battlefieldov mantle ti niti nije optimiziran za naše grafičke. Odmah kod izdavanja su to napisali.

Jel ti igrivo s Mantleom? Ili ti prelazi 1024MB potrošnje vRAM-a i igra radi kao slideshow?

16 godina
191x7 kaže...

Jel ti igrivo s Mantleom? Ili ti prelazi 1024MB potrošnje vRAM-a i igra radi kao slideshow?

Ne, ne radi baš najbolje sa mantleom i čisto sumnjam da će ikada raditi na ovoj našoj grafičkoj jer igra nema optimizirani mantle za 7770.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
191x7 kaže...

Ne, ne radi baš najbolje sa mantleom i čisto sumnjam da će ikada raditi na ovoj našoj grafičkoj jer igra nema optimizirani mantle za 7770.

Da, samo što Mantle šljaka bez problema i na R7 250 s 2GB gddr3. Pa čak i na APU grafama.

Mantle u BF4 ima video memory leak i to je do AMD-ove strane te je patch za to davno najavljen, no od tada su izašli dvoji driveri a od patcha ništa.

16 godina
191x7 kaže...

Da, samo što Mantle šljaka bez problema i na R7 250 s 2GB gddr3. Pa čak i na APU grafama.

Mantle u BF4 ima video memory leak i to je do AMD-ove strane te je patch za to davno najavljen, no od tada su izašli dvoji driveri a od patcha ništa.

R7 je novija grafička pa ima bolju podršku. Valjda time misle potaknuti malo prodaju.

Ma daj cijeli mantle je jedna prevara. Povečavao mi je fps na početku, ali je i ima velike fps dropove dok na DirectX-u nešto manji FPS ali se barem održava na istome.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
191x7 kaže...

R7 je novija grafička pa ima bolju podršku. Valjda time misle potaknuti malo prodaju.

Ma daj cijeli mantle je jedna prevara. Povečavao mi je fps na početku, ali je i ima velike fps dropove dok na DirectX-u nešto manji FPS ali se barem održava na istome.

Ma Mantle uopće nije prevara. U Thiefu, Sniper Elite 3 i ostalim igrama koje nisu na FrostShit 3 enđinu Mantle rastura, performance boost ogroman. Čak i na istim detaljima manje vRAM zauzima nego DirectX, a grafika skoro ista.

Maloprije sam očistio user.cfg (ostavio samo drawfps) i sada mi Mantle na Test Range radi puno puno bolje nego prije, samo što i dalje sisa preko 1024 MB vRAM.

Jack, ajd baš probaj očistiti svoj user.cfg i onda Mantle s ovim novim Catalyst 15.3.1 driverom.

Ako bi mi igra radila s Mantleom kako mi sada radi u Test Range, možda i pređem na Mantle. i s DirectX imam framedropove, al s mantleom je u Test Range framerate puno veći.

14 godina
Battlefield 4

BF4.exe stopped working, high ping kick, UDP port, connection lost....

LOL, danas nije moj dan

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Ma Mantle uopće nije prevara. U Thiefu, Sniper Elite 3 i ostalim igrama koje nisu na FrostShit 3 enđinu Mantle rastura, performance boost ogroman. Čak i na istim detaljima manje vRAM zauzima nego DirectX, a grafika skoro ista.

Maloprije sam očistio user.cfg (ostavio samo drawfps) i sada mi Mantle na Test Range radi puno puno bolje nego prije, samo što i dalje sisa preko 1024 MB vRAM.

Jack, ajd baš probaj očistiti svoj user.cfg i onda Mantle s ovim novim Catalyst 15.3.1 driverom.

Ako bi mi igra radila s Mantleom kako mi sada radi u Test Range, možda i pređem na Mantle. i s DirectX imam framedropove, al s mantleom je u Test Range framerate puno veći.

Ma test range nije neko mjerilo jer sa večim brojem ljudi igra je zahtjevnija. 64 igrača je pravi test, a ne test range.

Probat ću sa novim driverima pa ti javim, ali ne danas sigurno.

17 godina
Battlefield 4

@ amd driveri, mantle, bf4.exe stopped, bla bla

Nije mi jasno o cemu pricate, meni igra radi savrseno jos od prvog dana!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Črne slikice :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 20:30 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
Battlefield 4

TEMA 1:

Gerijatrovci(i gosti), datum za okupljanje.

Vikend oko 28.03 ne paše jednom uvaženom članu koji bi se MORAO pojaviti, tako da ništa :(

Vikend poslije (5.4.) je Uskrs

Vikend poslije krstim malog Cyberčića

I tako dobijemo:

18.04. subota, Zagreb.

Negdje na otvorenome? Jarun?

Roštiljčić, priroda, grupno fotkanje, neke nove veze....

Kome paše, kome ne?

Može u poruke, može ovdje, pretpostavljam da je dovoljno on topic :)

P.S. A osim toga sam ja slobodan svakim ponedjeljkom, petkom i vikendima, pa ako nas se skupi 3-4 Varaždinca, možemo malo do naših Zagrepčanci...

TEMA 2:

Emblem (prišivak) i ime.

Visoko oko 10cm.

Nek mi se jave Gerijatrovci koji sa zainteresirani. Cijena vjerojatno oko 20-tak kuna. Možda više, možda manje, ovisno o broju ljudi.

I još si razmišljam napraviti jedan manji oko 6-7cm i jedan invertirani (bijeli).

Pa slobodno nešto i o tome.

I ime, tj. nadimak ako netko želi.

Vjerojatno oko 10-15kn.

I sve ovo vrijedi i za druge klanove (Dama je bio zainteresiran).

Al onda se još uračuna i priprema za šivanje pa je koju kunu skuplje. Nama je to već napravljeno.

I vi mi se javite.

I onda na to još poštarina, valjda sve to ide u kuverticu za 5-10 kuna....

TEMA 3:

Ako ovdje ima netko tko je zainteresiran za pristup Gerijatriji nek mi se javi u privatne poruke.

Mi smo ovi:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2802377222924294494/

I ovi:

Već nas je dosta, al ak ima netko tko je dobro raspoložen, voli zabavu i nije previše nabrijan, nek se javi, o njemu budemo sigurno razmislili :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 21:58 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
14 0 hvala 4
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sajber .

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Alien 22 kaže...

Sajber .

Očeš službeno?

Daj prijavnicu u Gerijatriju pa da i to obavimo.

14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

Sajber .

Očeš službeno?

Daj prijavnicu u Gerijatriju pa da i to obavimo.

Nazalost previse je skila u meni .

16 godina
Battlefield 4

Znam da će vas sve ovo šokirati kao što je i mene danas šokiralo, al da, Cyber stvarno studira, nakon godinu dana sam ga uspio vidjeti na faksu, i to na hodniku čovjek jurio doma, a imao labose iz kolegija Obrada teksta i slika, veli radili su nekaj u Wordu 

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Scrappy kaže...

Znam da će vas sve ovo šokirati kao što je i mene danas šokiralo, al da, Cyber stvarno studira, nakon godinu dana sam ga uspio vidjeti na faksu, i to na hodniku čovjek jurio doma, a imao labose iz kolegija Obrada teksta i slika, veli radili su nekaj u Wordu 

Aj, da sam i tebe upoznao :D

A ti? Stvarno studiras? Nema te vise na BF-u :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice