Istina, meni ni hello world nije radija kako triba. Siguran sam da je do glupog programa
Zato mazda radi ko metak 
Istina, meni ni hello world nije radija kako triba. Siguran sam da je do glupog programa
Zato mazda radi ko metak 
Gle! Tek pocinjem i vec ovakvi komentari! Polako... :D
Zato mazda radi ko metak 
Bitno je samo to da ćuna radi kako triba, lako za sve ostalo 
battlelog - Volume_CRO
Bump! 
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
I video kojega smo čekali:
Dakle, community created map.
Ovo isto:
https://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/whats-next-in-battlefield-4/
Nema DLC-a blast from the past.
Nekako mi se to čini nelogičnim. Zašto bi postavljali anketu bez razloga?
Pa nije valjda da namjeravaju izbaciti nekoliko DLCeva? Comunity maps, noćne mape, mape iz prošlih BF-ova?
To nije nimalo nalik EA :)
Kao bit će još dosta toga, ovo je samo prvi veći projekt. Kada, boga pitaj. I wouldn't hold breath. Evo thread na redditu gdje ljudi ostavljaju feedback:
http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/2wfxtd/the_community_map_project/
Plačem dok čitam. Svaki drugi komentar Seine, Bazaar.
Pa nije valjda da namjeravaju izbaciti nekoliko DLCeva? Comunity maps, noćne mape, mape iz prošlih BF-ova?
evo ideja, u slijedećem dlc će izbaciti određeni broj mapa, pardon, staza. Tako da ne gubimo vrijeme i fokusiramo se na one koje valjaju.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Varaždinski noobe,sramota me što sam ti "susjed". 
Noćne mape već rade,ta komuniti mapa će biti besplatna za sve ("projekt 1"),a u "projektu 2" će biti one mape iz starih BFova.(al to će vjerojatno biti samo za premium dečkiće)
Noćne mape već rade,ta komuniti mapa će biti besplatna za sve ("projekt 1"),a u "projektu 2" će biti one mape iz starih BFova.(al to će vjerojatno biti samo za premium dečkiće)
DVA puta ga izvrijedjat u jednom postu
.
A i dobri ste si
.
Kakav si tek prema neprijateljima
.
Kao bit će još dosta toga, ovo je samo prvi veći projekt. Kada, boga pitaj. I wouldn't hold breath. Evo thread na redditu gdje ljudi ostavljaju feedback:
http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/2wfxtd/the_community_map_project/
Plačem dok čitam. Svaki drugi komentar Seine, Bazaar.
, ,
Kakve god da jesu, svidjale se nekima li ne, Seine i Bazaar su zabavnije od pola BF4 staza. Medju najigranijim stazama je Zavod, ta ista mapa na flagu "A" ima nekoliko nivoa na kojima nitko nikada nije bio, a najigranija mapa, toliko o dizajnu mapa. A da ne spominjem druge mape tipa Hangar i sl.
Ne rade, samo su u CTE-u.
I ne znamo dal ce ih pustiti u DLC-u ili ce biti dodane samo u nekom patchu.. i dal ce uopce biti odvojene mape, il ce admin servera moci odabrati dan/noc.
Ove cummunity mape ce biti besplatne i to je jedini potvrdjeni DLC.
Mape iz starih BF-ova nisu sluzbeno potvrdjene.
Ne rade, samo su u CTE-u.
I ne znamo dal ce ih pustiti u DLC-u ili ce biti dodane samo u nekom patchu.. i dal ce uopce biti odvojene mape, il ce admin servera moci odabrati dan/noc.
Ove cummunity mape ce biti besplatne i to je jedini potvrdjeni DLC.
Mape iz starih BF-ova nisu sluzbeno potvrdjene.
Bit će dodane u patchu,admin će odabrati dan/noć.
Komuniti mapa su im prvi projekt i to nije DLC,a lik je rekao da ćemo uskoro zasnati i za drugi projekt (to je vjerojatno dlc s tim mapama).
Kakve god da jesu, svidjale se nekima li ne, Seine i Bazaar su zabavnije od pola BF4 staza.
A kome to?
Medju najigranijim stazama je Zavod, ta ista mapa na flagu "A" ima nekoliko nivoa na kojima nitko nikada nije bio, a najigranija mapa, toliko o dizajnu mapa.

A da ne spominjem druge mape tipa Hangar i sl.
Da,to je loša mapa.
Dupli post. Ponovno si me razočarao, pirate.
A kritiziraš Damu. Lijepo je vidjeti da se konačno malo raspravlja o Battlefieldu. Nekako sumnjam da bi ova community mapa mogla biti loša.
A kritiziraš Damu. Lijepo je vidjeti da se konačno malo raspravlja o Battlefieldu. Nekako sumnjam da bi ova community mapa mogla biti loša.
27min je razlika između postova,tako da nije baš pravi duplić.
Al ajd issprika tebi i svima koje sam razočarao svojim postupcima.
Da li to samo ja imam problem ili je to tako svima,
mape mi se učitaju po 1 min, i više..
Da li je to do HDD-a ili?
Da li to samo ja imam problem ili je to tako svima,
mape mi se učitaju po 1 min, i više..
Da li je to do HDD-a ili?
Ako nemaš SSD, to se može smatrati i brzim učitavanjem.
Kakve god da jesu, svidjale se nekima li ne, Seine i Bazaar su zabavnije od pola BF4 staza.
A kome to?
Medju najigranijim stazama je Zavod, ta ista mapa na flagu "A" ima nekoliko nivoa na kojima nitko nikada nije bio, ak najigranija mapa, toliko o dizajnu mapa.

A da ne spominjem druge mape tipa Hangar i sl.
Da,to je loša mapa.
A gle, moj izbor sigurno nisu Seine i Bazaar, ima daleko bioljih staza koje bih volio viditi u BF4. Zavod mi je odlicna i zabavna mapa bez obzira sto "A" flag prakticki ne postoji. Zavod znam odigrati skoro svaki dan, uvijek je tu negdje u rotaciji. U vise od godinu dana na "A" sam napravio ukupno 3 killa. Na "A" se ne ide ni kad ga imas ni kad ga nemas. Toliko o kreativcu koji je slago mape za BF4. Druge staze bolje da ni ne spominjem. Tako da Seine i Bazaar pjesma za 50% BF4 mapa.
Pitao si kome to!? Pa na ovom forumu mozda njih par. Na ovom forumu je pola godine od izlaska igre recenica "Neznam o cemu pricas, meni igra radi savrseno jos od prvog dana" bila odgovor na bilo koji problem koji je netko spomenuo. Tako da......
27min je razlika između postova,tako da nije baš pravi duplić.
Al ajd issprika tebi i svima koje sam razočarao svojim postupcima.
Duboko sam razočaran.
Paa, u biti super što rade nove mape. Neke stare mape jesu super, al nek se jebu i nek se potrude smisliti nove stvari. Već sam platio Oman 3 puta. Dajte i Bazaar sam da ove plačibabe više ušute.
Dobro jutro
.
Vidim Spelca nema ali Dama pici nocnu smjenu
.
Ivanec - pajki .
Morgen!
Ustao sam malo kasnije jer čekam neke hepovce da mi dođu banderu namontirati u dvorište. Odnosno, čekam ih da im kažem kako mi NEĆE namontirati banderu ako mi ne plate za to (na što po pravu služnosti imam pravo).
morgen
kakvu banderu bolan ! struja ili samo svjetlo ?
morgen
kakvu banderu bolan ! struja ili samo svjetlo ?
Struja!
Ruše se dvije kuće pored mene i MORAJU staviti banderu da bi strujni vod prošao. E pa vidjet ćemo...
ako je struja, pazi da imas security zonu od kuce, dvorista etc !
nedaj im da postave, rebeliraj !
edit: jel vam ide origin ?
ako je struja, pazi da imas security zonu od kuce, dvorista etc !
nedaj im da postave, rebeliraj !
Ma žele ju staviti na sami rub dvorišta, ali zajebavat ću ih do jaja! A radi se o niskonaponskoj mreži koja mi svakako sad prolazi iznad dvorišta.