Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.682.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
Friday kaže...
ivanec kaže...

Prokleti napuseni Niskozemci. Jenput sam bil tam. Duhan je zabranjen, to je mene (kronicnog duhanskog ovisnika), zatuklo, noge mi odrezalo. Kaos

Duhan zabranjen??? {#}

Mislim, ne pušim ali to mi zvuči totalno idiotski!

Zabranjeno ga je mišati s zelenjavom u coffee shopovima, moraš pušiti čistu trubu. Ali duvan ka duvan nije zabranjen, barem je tako bilo za vrime mog posjeta {#}

Duhan je zabranjen u svim javnim prostorima, restoranima, kaficima itd. A zeleno nije. Bar je tako bilo za vrijeme mog posjeta :)

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...
Volume kaže...

Zabranjeno ga je mišati s zelenjavom u coffee shopovima, moraš pušiti čistu trubu. Ali duvan ka duvan nije zabranjen, barem je tako bilo za vrime mog posjeta {#}

Duhan je zabranjen u svim javnim prostorima, restoranima, kaficima itd. A zeleno nije. Bar je tako bilo za vrijeme mog posjeta :)

Vas dvojica biste trebali ukrstiti mošnje i ovo riješiti kao muškarci!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nemam pojma, kad sam ja bija prije 7-8 godina na štekatima se pušilo. U nekim klubovima se moglo i unutra ali nigdi nije bilo pepeljara koliko se sićam

Špelac Ivanecu je toliko malen da je to naprosto smijurija, tako da nema nikakve šanse protiv mene 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 8:38 (Volume).

2 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Igrao sinoć malo sa G dečkima protiv nekih nesretnika... Odlična zabava {#}

BTW - mrski nije normalan. U zadnjoj partiji je imao 34 kill streak {#}

To nam je gospon Cyber sinoć dogovorio war s nekim hrvatskim nizozemcima koji su na izazvali prije par dana. Drugi put će dobro razmisliti šta rade i koga izazivaju {#}{#}

Znači rokali ste ih sinoć.

Zna sam da ću nešto propustiti. Jbt. {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Ma nemaš brige, uskočio sam ja. Ubio sam njih 5 ukupno u tri partije! {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Neznam šta da ti kažem, nema te u najbitnijim trenutcima.

Nemoj mi sad neka opravdanja triba sam ovo, triba sam ono... Mislim da smo se već dogovorili da je Gerijatrija prva na listi svih prioriteta! 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...

Ma nije to nikakav problem kada me je u jednoj partiji u heliju vozio Jopis i to moram priznat skroz dobro, oprezno i taktički (osim onoga lupinga sa helijem na krovu kojeg smo čak i preživjeli {#}). A u drugoj partiji moram zahvaliti Cyberu koji je nesebično  šarafao  tenk i tom priliko nekoliko puta poginuo.

16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Neznam šta da ti kažem, nema te u najbitnijim trenutcima.

Nemoj mi sad neka opravdanja triba sam ovo, triba sam ono... Mislim da smo se već dogovorili da je Gerijatrija prva na listi svih prioriteta! 

Jbg, priznajme kriv sam.

Evo, večeras skupljam metke umjesto vas.

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Friday kaže...

Ma nije to nikakav problem kada me je u jednoj partiji u heliju vozio Jopis i to moram priznat skroz dobro, oprezno i taktički (osim onoga lupinga sa helijem na krovu kojeg smo čak i preživjeli {#}). A u drugoj partiji moram zahvaliti Cyberu koji je nesebično  šarafao  tenk i tom priliko nekoliko puta poginuo.

Jeste igrali još s njima nakon lokera? 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na Fridayev nagovor sam zaigrao BF4 nakon 4-5 mjeseci izbivanja ...

Majko mila sto su nove mape dobre kao i chainlink ... To je ono sto mi je falilo iz BF3 ... nabijene mape s inf only kao sto je to bilo u Close Quarters u BF3 ...Fore radi upalih i 200% boost kad na kraju partije po 120k ...

Nego, kada trazim chainlink servere, nema ih puno u server browseru. Jel to lose prihvacen mod igre ili sta?

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

Ma je.

U dvanaestak sati sam dogovorio malo fajtanja. Nije bilo vremena da se organizira pravi war, pa je ovo bilo "punjenje servera" :)

Sve je ostalo otvoreno, standardni public server, a admin je prema clan tagu slagao timove. Hurjak, lol :)

Tako da su se i nepozvani mogli spojiti (Spelac, bok).

Al, sad smo vidjeli na kojoj razini je taj klan.

Dobili smo sve runde s 300-600 ticketa razlike.

Volume, Mrski i ja imamo više odigranih sati nego njihov cijeli klan zajedno. Doslovno.

Sad su odustali od pravog wara da se malo pripreme.

Nije bilo tebe, čarapica, Perija...  nekoliko stalnih igrača- Ne znam što bi bilo da ste se i vi pojavili...

Friday kaže...

Ovo?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/531575736154716992/349418125/

A pusti ga, tank noob.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Majko mila sto su nove mape dobre kao i chainlink ... To je ono sto mi je falilo iz BF3 ... nabijene mape s inf only kao sto je to bilo u Close Quarters u BF3 ...Fore radi upalih i 200% boost kad na kraju partije po 120k ...

Nego, kada trazim chainlink servere, nema ih puno u server browseru. Jel to lose prihvacen mod igre ili sta?

Imaš server BattleRoyal na kojem se vrti propaganda sa 4000 tiketa 24/7 i server je konstantno pun u večernjim satima pa baci oko u tražilici

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Imaš server BattleRoyal na kojem se vrti propaganda sa 4000 tiketa 24/7 i server je konstantno pun u večernjim satima pa baci oko u tražilici

4k ticketa? To moraš uzeti godišnji prije nego se spojiš na server majke ti...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Na chainlinku ti se tiketi j*beno brzo tope ako imaš manje linkova. Nekih 20 min u prosjeku traje partija ako ne i manje, ovisno o kvaliteti tima naravno

Igrao sam na serverima s 500 tiketa i neke partije su znale završiti doslovno u 2 min

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Nemoraš. Cl mod bude jako brzo gotov. Ako imaš više od pola zastavica, protivniku padaju tiketi kao što Damin BMW troši benzin. {#}

Runda od 4k tiketa bude gotova za 20-ak min. Max 30min.

14 godina
MRSKI kaže...

A u drugoj partiji moram zahvaliti Cyberu koji je nesebično  šarafao  tenk i tom priliko nekoliko puta poginuo.

Yup.. točno nula puta.

Bastardo kaže...

Da. Al ne znam zašto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Kad ste zadnji put igrali chainlink? Pitam jer su usporili padanje ticketa sa zadnjim updatom i sad padaju malo sporije, isto i na titan modu ili ti carrier assault.{#}

btw probaj si resetirati filtere za pretraživanje servera jer ljudi ne vole igrati 64p na tom modu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 9:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kad ste zadnji put igrali chainlink? Pitam jer su usporili padanje ticketa sa zadnjim updatom i sad padaju malo sporije, isto i na titan modu ili ti carrier assault.{#}

btw probaj si resetirati filtere za pretraživanje servera jer ljudi ne vole igrati 64p na tom modu.

Filteri su mi da je mod chainlink i da ima 1-5 slobodnih mijesta na serveru. Osim toga oznacim normal i hardcore modove i to je to. Svejedno, u vecernjim satima max 5-6 servera koji nude chainlink, od toga 2-3 u mixed modu s drugim DLC-ovima ...

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1c0fdddd-f416-4a22-a734-7df597e6aa0c/Battle-Royal-Chainlink-Propaganda-4000-Tickets/

Meni je predobro ovo. Idealno za otključavanje svega i svačega. Kad su runde blizu, znaju trajati i više od pola sata. Propaganda je za mene novi Strike at Krkland. Nije da je isti layout mape, nego imam taj osjećaj uživancije. U BF3 sam igrao dosta TDM na Krklandu, pa je na tom dijelu layout čak i sličan kao na Propagandi.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
animosity_frenzy kaže...
Volume kaže...
Bastardo kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1c0fdddd-f416-4a22-a734-7df597e6aa0c/Battle-Royal-Chainlink-Propaganda-4000-Tickets/

Meni je predobro ovo. Idealno za otključavanje svega i svačega. Kad su runde blizu, znaju trajati i više od pola sata. Propaganda je za mene novi Strike at Krkland. Nije da je isti layout mape, nego imam taj osjećaj uživancije. U BF3 sam igrao dosta TDM na Krklandu, pa je na tom dijelu layout čak i sličan kao na Propagandi.

Upravo ovo boldano.

Imam isti osjecaj kad sam na toj mapi. Osobno jedna od boljih mapa. 

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

A u drugoj partiji moram zahvaliti Cyberu koji je nesebično  šarafao  tenk i tom priliko nekoliko puta poginuo.

Yup.. točno nula puta.

Bastardo kaže...

Da. Al ne znam zašto.

Nisi ni jednom poginuo?? Koji si ti K/D whore :)  :) 

14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Pusti ti CL, kad ćemo mi opet dogfight baciti {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Bastardo kaže...

Mene onaj chainlink podsjeća na COD. Niko ne zna gdje se ide ni gdje da se puca. Odsvakud dolaze meci i ekipa sa puškama {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
amater_2 kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Nemoraš. Cl mod bude jako brzo gotov. Ako imaš više od pola zastavica, protivniku padaju tiketi kao što Damin BMW troši benzin. {#}

Runda od 4k tiketa bude gotova za 20-ak min. Max 30min.

Ali ja nemam BMW {#}

Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

sad bi ti Nexus rekao:"Koji ti je k**** zar ti nije dosadno letat tako bez prave konkurecije? Sjediš cijeli dan tako." {#}

14 godina
Bastardo kaže...

Filteri su mi da je mod chainlink i da ima 1-5 slobodnih mijesta na serveru. Osim toga oznacim normal i hardcore modove i to je to. Svejedno, u vecernjim satima max 5-6 servera koji nude chainlink, od toga 2-3 u mixed modu s drugim DLC-ovima ...

Probaj postaviti i filter za pun server, te 32 igrača

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nex je definitivno najčudnija pojava u BF temama. Ljudi ga izgleda jako cijene i onda se dogodi da nakon mjesec dana nepisanja upadne u temu i napiše "Dobra partija sinoć na xyz serveru" i dobije 30 HVALA i 55 TU {#}

Nešto ovako:

http://i.imgur.com/DGjnbqa.gif

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Nex je definitivno najčudnija pojava u BF temama. Ljudi ga izgleda jako cijene i onda se dogodi da nakon mjesec dana nepisanja upadne u temu i napiše "Dobra partija sinoć na xyz serveru" i dobije 30 HVALA i 55 TU {#}

Nešto ovako:

http://i.imgur.com/DGjnbqa.gif

To je zato jer ljudi imaju osjećaj da ako bi mu se zamjerio u igri, vrlo brzo bi te našao u RL i upucao kao svinju {#}

16 godina
Battlefield 4

Špelac to je respect koji zaslužiš igranjem BFa, a ne trolanjem po forumu kao "neki". {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Špelac to je respect koji zaslužiš igranjem BFa, a ne trolanjem po forumu kao "neki". {#}

Ma no, to nema veze s time. Ima (ovdje) dosta boljih igrača od njega pa nisu tako popularni.

Uostalom, ne seri. Ja sam dobio miša sa svojim trolanjem {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

sad bi ti Nexus rekao:"Koji ti je k**** zar ti nije dosadno letat tako bez prave konkurecije? Sjediš cijeli dan tako." {#}

Onaj dan sam pretjerao šta je je. Neznam koji me vrag uvatija al jedno 3 ure u komadu nisam izaša iz attacka. Čini mi se da nije bilo onog na serveru koji mi nije spomenija cilu familiju ahahaha

Samo šta je najsmišnije Nexa nisam ubio ni jednom, a on me jedini javno iznapadao{#}

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice