Gerijatrija zaspamala forum toliko da se više ni ja ne osjećam ugodno
Pa kad se ljudi pitaju gdje smo. Mislim da smo najaktivniji i na BF4 (svaku vecer se skupimo) a pratimo i ovdje dogadjanja.
Kad odluka padne za server biti cemo jos brojniji.
Pa kad se ljudi pitaju gdje smo. Mislim da smo najaktivniji i na BF4 (svaku vecer se skupimo) a pratimo i ovdje dogadjanja.
I tu ti trebaju baterije Perice. Vajerles ili ne Sennheiser su za mene najbolje do sada.
Čuj ja sa svojima mogu i na kenjari slušat Replaya kako vajna, a ti?
Joj, da, sjetio si me :)
Igramo mi, i Pero veli "Idem ja pojesti nešto, brzo se vratim" ili tako nešto, a mi ga počnemo ogovarati i srati po njemu.
I čuješ njega nakon nekog vremena "Pa ja vas i dalje slušam, imam wireless slušalice" :)
A jebo te pederluk na večer na TS-u, pederluk ovdje po danu. Gay is ok ali dajte malo.....i staright nije tako loše....probajte
Perice sretan rođendan i povuci se za uheta jedno tridesetak puta za sve nas. Možeš i za jajca ako ti je draže
I tu ti trebaju baterije Perice. Vajerles ili ne Sennheiser su za mene najbolje do sada.
Čuj ja sa svojima mogu i na kenjari slušat Replaya kako vajna, a ti?
Joj, da, sjetio si me :)
Igramo mi, i Pero veli "Idem ja pojesti nešto, brzo se vratim" ili tako nešto, a mi ga počnemo ogovarati i srati po njemu.
I čuješ njega nakon nekog vremena "Pa ja vas i dalje slušam, imam wireless slušalice" :)
Nisam rekao da ču skinuti slušalice
Ma, Volume mi izmišlja neku priču da čeka novu karticu iz banke, a 100% je otišao u ogromni minus zbog Mazde, pa moramo malo pričekati.
Pa do onda nismo ni znali da imaš WiFi sluške!
Sretan rođendan Pero i sve najbolje!
Sajber.
Dolazis ovaj vikend na Z velesajam ?
Sry tek sad vidim da je od12-16 . 11.
Sajber.
Dolazis ovaj vikend na Z velesajam ?
Sry tek sad vidim da je od12-16 . 11.
Dolazim, vjerojatno u petak ili subotu. Da, onda kad traje sajam :)
O da...
Pijes pivo
Ma, Volume mi izmišlja neku priču da čeka novu karticu iz banke, a 100% je otišao u ogromni minus zbog Mazde, pa moramo malo pričekati.
Problem nije do voluma sigurno, jer da se njega pita onda bi novi server već bio u pogonu odavno. Ali jbg, ja sigurno nemogu niti želim bilo koga tjerati da postane zainteresiran ako to nije. Radim po 12 sati više-manje svaki dan pa sam opet naša volje i vrimena da pogledam cijene, komentare i sve ostalo šta se tiče svi poznatijih hostera jer nisam htio nikog drugog zamarati time. Zaljepim ponudu u platoon, objasnim kako i šta se dobije za tu cijenu, zamolim mišljenje ostalih u vezi svega i dobijem odgovor od 3-4 člana da će dati novce. A ima nas 43 u platoonu... Neki pojedinci su iznosili odlične odgovore i ideje u svakoj raspravi o serveru i za to im hvala.
Ja sam lipo reka da ću ja sa svog paypala uplatiti fragnetu, ali da ćete morati pričekati koji dan a objasnio sam ti i razlog. Ako je to problem onda sigurno postoji barem još jedna osoba u platoonu koja osim mene ima paypal...
Zašto se purgeri ne libe napisati "kaj" a dalmoši ne napišu "ča"? Mislim, pozdravljam da ljudi pišu onako kako govore (osim međimuraca i podravaca jer onda nitko ništa neće skontati)...
Zašto se purgeri ne libe napisati "kaj" a dalmoši ne napišu "ča"? Mislim, pozdravljam da ljudi pišu onako kako govore (osim međimuraca i podravaca jer onda nitko ništa neće skontati)...
Kaj ti imaš protiv nas Međimurci. Dobri smo ljudi, očemo delati i ne teremo zobe semaj okoli.
"Kaj" ti ne vidis kako ja pisem " eeeee " !
dali se BF 3 i 4 mogi igrati u singleplayeru? ne campaign , nego onako multiplayer mapu samo da druge kontrolira AI... kao u battlefieldu 2
dali se BF 3 i 4 mogi igrati u singleplayeru? ne campaign , nego onako multiplayer mapu samo da druge kontrolira AI... kao u battlefieldu 2
Ne.
Problem nije do voluma sigurno, jer da se njega pita onda bi novi server već bio u pogonu odavno. Ali jbg, ja sigurno nemogu niti želim bilo koga tjerati da postane zainteresiran ako to nije. Radim po 12 sati više-manje svaki dan pa sam opet naša volje i vrimena da pogledam cijene, komentare i sve ostalo šta se tiče svi poznatijih hostera jer nisam htio nikog drugog zamarati time. Zaljepim ponudu u platoon, objasnim kako i šta se dobije za tu cijenu, zamolim mišljenje ostalih u vezi svega i dobijem odgovor od 3-4 člana da će dati novce. A ima nas 43 u platoonu... Neki pojedinci su iznosili odlične odgovore i ideje u svakoj raspravi o serveru i za to im hvala.
Ja sam lipo reka da ću ja sa svog paypala uplatiti fragnetu, ali da ćete morati pričekati koji dan a objasnio sam ti i razlog. Ako je to problem onda sigurno postoji barem još jedna osoba u platoonu koja osim mene ima paypal...
Hihi, Volume, sve znamo, ne moras se opravdavati :)
Al potpuno isto iskustvo su imali bas SVI koji su ovdje pisali da imaju svoje servere. Tak da smo vise manje znali kak bude.
A i ne mozes od svih ocekivati da se ukljuce, ipak ih vecina navecer dolazi na pola sata, odigra i ode.
Ja lako ukljucim primanje love na PayPalu, al nekako vise vjerujem tebi nego sebi kaj se tice rentanja, nekak ti to dobro ide :)
Mozemo jos malo pricekati, uopce nije problem. A i tak jos nije stigao novi DLC.
Samo ti budi cool, sad si glavni :D
Nemoj slusati trolanja :)
Sorry glup sam, di je ponuda zaljepljena?
BOL platoon ili ....
Nisam online neko vrijeme viroza/djeca/upale uha/punmikufersvega pa sam ocito nešto mašio.
Hihi, Volume, sve znamo, ne moras se opravdavati :)
Al potpuno isto iskustvo su imali bas SVI koji su ovdje pisali da imaju svoje servere. Tak da smo vise manje znali kak bude.
A i ne mozes od svih ocekivati da se ukljuce, ipak ih vecina navecer dolazi na pola sata, odigra i ode.
Ja lako ukljucim primanje love na PayPalu, al nekako vise vjerujem tebi nego sebi kaj se tice rentanja, nekak ti to dobro ide :)
Mozemo jos malo pricekati, uopce nije problem. A i tak jos nije stigao novi DLC.
Samo ti budi cool, sad si glavni :D
Nemoj slusati trolanja :)
Odgovorio sam ti na viber, ali evo i ode ću pa tko želi neka me ispravi ako sam u krivu...
Ja od nikog ne očekujem, a niti tražim da se u to uključuje na način da za blesavu igru i server odvaja sve svoje slobodno vrijeme koje ima. I sam ja većinom nikad nisam online prije 9-10 navečer tako da znam kako je to.
Čim smo ulazili u ovo znali smo sami šta nas čeka i baš iz tog razloga sam za prvi put dao iz svog džepa dok svi ne vidimo šta to znači imati svoj server, održavati ga, puniti ga itd. Ali sam isto tako odmah naglasio da to ne znači da je server moj i da sam ja glavni kako ti sad navodiš, već da je naš i da bih volio da svi sudjelujemo u njegovom vođenju. Naravno onoliko koliko tko može...
Da sam mislio suprotno onda sigurno ne bih dao tebi, Jopisu i Frenzyu podatke od svega da radite šta hoćete i mijenjate ono šta želite ako mislite da je to dobra ideja.
Bilo kakvu ideju i mišljenje sam podijelio sa svima u platoonu i ništa nisam radio na svoju ruku. Ali nažalost, htjeli mi to priznati ili ne, činjenica je da najveći dio Gerijatrije postao nezainteresiran za ovo. Da bi na kraju velika većina toga pala na mene, od toga da sam svaki dan morao j*bati mater gportalu i riješavati probleme pa do toga da sam pregledao i raspitao se o svim mogućim hosterima, cijenama, hw-u, održavanju, podršci i čemu sve ne. Na kraju, kad sam sve vidio, pitam tko je zainteresiran i kome paše cijena Fragneta javi se 3-4 čovika i to je to
Mislim da i sam znaš koliko sam s tobom poruka razmijenio oko toga u zadnje vrijeme i koliko bi volio da ovo uspije...
Za trolanje lako, dobro i sami znate da sam uvijek za zajebanciju. Ali brate mili pa ako već želimo server onda stanimo i dogovorimo se napokon, pola sata je sasvim dovoljno za sve to. A ne da se ovo već danima rasteže i da nitko ništa ne spominje.
Moji dragi G-ovci, ja sam svoje rekao i moje mišljenje znate. Više za server neću pitati, kad se odlučite i dogovorite želite li ga ili ne javite
Floyd ponuda je zaljepljena u Gerijatriji, ali evo i ode
Moji dragi G-ovci, ja sam svoje rekao i moje mišljenje znate. Više za server neću pitati, kad se odlučite i dogovorite želite li ga ili ne javite
Floyd ponuda je zaljepljena u Gerijatriji, ali evo i ode
Nisam Geovac al reci di treba pare poslati? Imaš Paypal?
Jel to Fragnet?
Petak je : ) _________ budan.
Nisam Geovac al reci di treba pare poslati? Imaš Paypal?
Jel to Fragnet?
Floyd čut ćemo se kad i ako bude tribalo. Hvala ti
Davno smo obavili jutarnju korespondciju....
Laku noć, narode!
Davno smo obavili jutarnju korespondciju....
Laku noć, narode!
Ara - NightMan :D
Danas sam se ustao neobično kasno - u 5. Od sinoć mi internet ne radi dobro pa ni radit nisam mogao, a imam neku frku...
ShoSho je na svojoj Facebook stranici napisao da danas dolazi velika novost vezana uz BF4, al se ne zna o cemu se radi.
Zna mozda netko otkud mu ta informacija?
I o cemu se radi? Stize DLC? Novi patchevi iz CTE-a? Najava za DLC iznenadjenja? Mozda nesto bez veze ko ovaj double XP koji vec traje?
ShoSho je na svojoj Facebook stranici napisao da danas dolazi velika novost vezana uz BF4, al se ne zna o cemu se radi.
Zna mozda netko otkud mu ta informacija?
I o cemu se radi? Stize DLC? Novi patchevi iz CTE-a? Najava za DLC iznenadjenja? Mozda nesto bez veze ko ovaj double XP koji vec traje?
Bez servera ne znači ništa :P :D
Do kad traje 2xp?