Dobro jutro.
Nemam nešto BF4 filmića u zadnje vrijeme (jer igram BF3 na novom accountu), pa ako nekog zanima vidjeti par impresija:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/4414906.aspx
Dobro jutro.
Nemam nešto BF4 filmića u zadnje vrijeme (jer igram BF3 na novom accountu), pa ako nekog zanima vidjeti par impresija:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/4414906.aspx
Ako netko treba
U oglasnik s tim,na forumu je zabranjeno.
Šta sve ljudima pada na pamet pisati u ovoj temi...
Offtopicari sa oglasima..
Cccc...
Nego,jel probao tko Cod novi? Jesu ko i ovi nasi iz Bf,svaku 3cu igru naprave kak spada?
Cccc...
Nego,jel probao tko Cod novi? Jesu ko i ovi nasi iz Bf,svaku 3cu igru naprave kak spada?
Eno dama uzeo godišnji i igra ko sumanut!
Cccc...
Eno dama uzeo godišnji i igra ko sumanut!
Pa vidim da šamara ko lud.. Ne odgovara mi na upit FB..Vjerovatno igra jos uvijek,od sinoc..
Pa vidim da šamara ko lud.. Ne odgovara mi na upit FB..Vjerovatno igra jos uvijek,od sinoc..
Nije koristio shitbucket još od BF3
Svi ste vi pederi :P
Nemoj tako! Kod njih u bosni je to normalno - nešto kao naše ličko rukovanje
Nego, TV raketa sa attack boat-a još uvijek nije u stanju srušiti heli?
Općenito TV raketa (attack boat, heli na heli, i ona iz attack jeta) rade 80 damage chopperima i drugim jetovima (transportnom heliju ako se ne varam 53).
Sa tih 80 damage ne napraviš ni disable, pa moraš koristiti i druge "izvore štete" za dokrajčiti.
Bez problema!
... ako mu je health ispod 10.
Ne, jedan TV ne rusi heli.
Cyber, jel ti voziš motor u stvarnom životu?
Sanjao noćas nešto gadno u vezi tebe....
Ono, jedan od 3 - 4 sna koja se sjećam kroz godinu mi ode na tebe... wtf??!
Općenito TV raketa (attack boat, heli na heli, i ona iz attack jeta) rade 80 damage chopperima i drugim jetovima (transportnom heliju ako se ne varam 53).
Sa tih 80 damage ne napraviš ni disable, pa moraš koristiti i druge "izvore štete" za dokrajčiti.
Bez problema!
... ako mu je health ispod 10.
Ne, jedan TV ne rusi heli.
Bezveze...
Ne slušaj ta dva, nemaju oni pojma. Sve ti ovisi s kakvom televizijom gađaš. Ako bacaš neki lcd sigurno ga nećeš srušiti iz prve, ali zato ga rokneš crt-om ili još bolje nekim prastarim lampašem i pada u trenu
Dama, molim te da se uključiš u raspravu na COD AW temi.
Ako te je sram tamo pisat, javi mi dojmove na PM :P
Molim da se kartonira ekipa koja piše o COD-u. COD valja a lemon party ne valja, ha?
Ne slušaj ta dva, nemaju oni pojma. Sve ti ovisi s kakvom televizijom gađaš. Ako bacaš neki lcd sigurno ga nećeš srušiti iz prve, ali zato ga rokneš crt-om ili još bolje nekim prastarim lampašem i pada u trenu
E ti, jesi skinuo njuf?
Nije me bilo na TS-u par dana pa nisam u toku.
E ti, jesi skinuo njuf?
Kaže da mu je preuzak auspuh, ipak je on Voluman čovjek.
E ti, jesi skinuo njuf?
Ma biži, tek sam je jutros skupija. Triba sam u petak al se malo odužilo...
Nema ni meni ovaj tjedan ts-a, došla sestra i zet iz purgerije s malom bebom na koji dan pa ništa od priče navečer. Sinoć se gamad rugala kako mi žena neda da pisnem, a ja nemogu komentirati. Jbt nema goreg osjećaja nego kad moraš primučati takva podjebavanja
Dama nemoj oftopičariti. Svi ste vi BF4 homitji
Zatuko sam se na motoru? Hehehe :)
Ne, vozim samo auto. Makar ni njega ne vozim u zadnje vrijeme... nemam kamo. Sve je na 2-3 min. pjesice od mene.
Zatuko sam se na motoru? Hehehe :)
Ne, vozim samo auto. Makar ni njega ne vozim u zadnje vrijeme... nemam kamo. Sve je na 2-3 min. pjesice od mene.
Okay, samo tako nastavi i makni se do daljnjega od motora!
kako si se zaljepio, stari moj....
E ti, jesi skinuo njuf?
Ma biži, tek sam je jutros skupija. Triba sam u petak al se malo odužilo...
Nema ni meni ovaj tjedan ts-a, došla sestra i zet iz purgerije s malom bebom na koji dan pa ništa od priče navečer. Sinoć se gamad rugala kako mi žena neda da pisnem, a ja nemogu komentirati. Jbt nema goreg osjećaja nego kad moraš primučati takva podjebavanja
I, onako na prvu. Jeli auspuh dovoljnog promjera?
A jbg, znam ja kako je to kad dođu gosti.
Sad zeta uhvati da ti donosi pive dok igraš.
BTW - ne znam šta radiš, ali na mom leaderboardu si prvi u skoro svim kategorijama. Koji qurac?
BTW - ne znam šta radiš, ali na mom leaderboardu si prvi u skoro svim kategorijama. Koji qurac?
Pa on ti samo priča na ts-u. Junior roka i diže mu k/d.
Potvrdjujem! Mali rastura ali nije ni stari tako los.
Mudo gdje si ti zadnjih par dana?
Potvrdjujem! Mali rastura ali nije ni stari tako los.
Mudo gdje si ti zadnjih par dana?
Zanemario sam ženu na tjedan dana i sad se moram odužiti.
Jbg. sad mi pati BF4 mudasti vojnik.