Dobro,sad ste me razje****.
Nema više offtopica.Svaki post koji nema veze s BF4 brišem a izgrednika kartoniram.
Fake.
& Gay.
Nema više offtopica.Svaki post koji nema veze s BF4 brišem a izgrednika kartoniram.
Fake.
& Gay.
Fake.
& Gay.
Ova tema je za moderatore kao bronx - nitko ne dolazi ako baš ne mora
Pa dokle god je neka donekle normalna rasprava,bez vrijeđanja,psovanja i linkova na lemon party i venus dobro je.
Ergo, sinoć sam pokrenuo BF4 na cca minutu da vidim kako mi se ponaša novi i5. Gledam, nije baš nešto puno bolje - očekivao sam malo veći napredak u performansama. Odem u postavke a ono reza na 1080p, sve postavke na high
Ergo, sinoć sam pokrenuo BF4 na cca minutu da vidim kako mi se ponaša novi i5. Gledam, nije baš nešto puno bolje - očekivao sam malo veći napredak u performansama. Odem u postavke a ono reza na 1080p, sve postavke na high
Koja je poanta? Kako je prije bilo?
A nego sta?
Ja jos na ultra.
Pitaj Fridaya da radis za njega.
Lik ima toliku placu da mu je jeftinije tebi platit da radis njegov posao nego da se on ustane iz kreveta.
Pusti Petka, on radi na BF5.
Vidiš da nema vremena za ništ, đavlije je to kada se sa EA spetljaš !
Koja je poanta? Kako je prije bilo?
Pa sad mi radi na tim postavkama isto kao na puno nižim sa starim procom.
A nego sta?
Ja jos na ultra.
A ti imaš para pa i dobru grafu
Pusti Petka, on radi na BF5.
Vidiš da nema vremena za ništ, đavlije je to kada se sa EA spetljaš !
Pa s obzirom na aljkavost - uklopio bih se tamo savršeno!
Da, Špelca za EA Community Manager-a!
Molim admina da ovu temu preimenuje u XXX BF4
Hvala!
Gledam malo novi flight model attack uvrtnjaka.
Bit ce fun pilotima, ali da li ce nama prasinarima upgradeati flight model SRAWa?
Kako sad skinut to cudo?
Hvala!
S obzirom na Spelca , Damu , Astru ... sve clanove klana iksica netko ce pomislit da je tema njihova : )
Sry i tebe sam zaboravio .
Apsolutno nista , stavise kad su na drugoj strani junacki gibam : )
Samo steta kaj u zadnje vrijeme vas nema previse zajedno.
Lp.
Sry i tebe sam zaboravio .
Najveću gromadu si zaboravio?
Ajd neka netko od vas seronja sa dobrim hardverom danas snimi nekakav gameplay u 1080p 60 fps i posta to na YT (sad podržavaju 60 fps). Baš me zanima kako izgleda i koliko bandwidth-a troši pri gledanju...
Mislim da je Sajber nesto snimo ali mu bas i nije proslo .
Mislim kolko se sjecam .
Mislim kolko se sjecam .
Ne. Samo sam pregledavao dal su stare snimke prebacene u 60 fps-a. Nisu.
Trebam ponovo uploadati. Sve imam u 60 fps-a.
P.S. makar su me svi nagovarali da snimam na 30 :)
Mislim kolko se sjecam .
Ne. Samo sam pregledavao dal su stare snimke prebacene u 60 fps-a. Nisu.
Trebam ponovo uploadati. Sve imam u 60 fps-a.
P.S. makar su me svi nagovarali da snimam na 30 :)
Ajde, uzmi geyburst u ruke i snimaj
Hvala!
S obzirom na Spelca , Damu , Astru ... sve clanove klana iksica netko ce pomislit da je tema njihova : )
Ja to već odavno mislim
Hvala!
Gledam malo novi flight model attack uvrtnjaka.
Bit ce fun pilotima, ali da li ce nama prasinarima upgradeati flight model SRAWa?
Kako sad skinut to cudo?
Probao sam danas na CTE novu fiziku helija, zivahniji i okretniji. Jednu sam partiju bio gunner liku koji je ocito pr0. Inace nije lako biti gunner kada se pilot dosta krece i okrece. Al danas nakon 10 minuta igranja sasila me takva mucnina da se nisam mogao oporaviti pola sata. Lik odlicno vozi, izbjegavao je avione, okreti, lijevo-desno. Gunneru mucnina zagarantirana. Kada ti kao pilot izvodis looping i ides naglo desno-lijevo nije problem, pripremis se jer znas smijer. Al kao gunneru bilo mi je dosta neugodno bar za prvi put.
Di ste ekipa, jel se još igrate? U kakvom je stanju beef?
Di si ti ?
Odustao od Bejefa ili ?
Vidim da pikas po drugim" igricama " al se ipak navratis ovdje .
Di si ti ?
Odustao od Bejefa ili ?
Pikam da, rastavljam svaki dan pištolje i igram se njima.
Simpatično, ali fali mi gaming što je je.
Vidim da slabo ekipa i igra pa ne porpuštam puno...taman dok izađe nešto zanimljivije dotad sam i gotov sa ovom apstinencijom :)
Di si ti ?
Odustao od Bejefa ili ?
Pikam da, rastavljam svaki dan pištolje i igram se njima.
Simpatično, ali fali mi gaming što je je.
Vidim da slabo ekipa i igra pa ne porpuštam puno...taman dok izađe nešto zanimljivije dotad sam i gotov sa ovom apstinencijom :)
Ma sve je to labavo . Nema vise onog haypa ko u trojci . Kad je cijeli klan bio OL i premalo mjesta na serveru . Igra kao igra dosta je popravljena ali nije dokraja - po dobrom starom Dice ovom obicaju . Nesto bolja od trojke i nis vise. Ako se mislis " vratit " sad je dobar trenutak , nesto se ipak porece . G klan je uzeo server pa se domaci znaju okupit . Meni nazalost fali SAMO vremena , volje i strojeva za igru imam . Trzni Velikog vodju - Damu on je ipak mjerodavniji
.
Ma nemrem se vraćati kad me nema, nemam vremena. Za žićbo sam free pa ću malo igrati, pa onda sve do 15.7. ništa aktivnije...ali dobro, dotad guštaona u drugim stvarima :)
Ma nemrem se vraćati kad me nema, nemam vremena. Za žićbo sam free pa ću malo igrati, pa onda sve do 15.7. ništa aktivnije...ali dobro, dotad guštaona u drugim stvarima :)
A nis onda . Gustaj do Bozica ali onda si nas .
Vidim da ti se i (td) simatija vratila .
Sretno i cekamo te
A nis onda . Gustaj do Bozica ali onda si nas .
Vidim da ti se i (td) simatija vratila .
Sretno i cekamo te
Hvala, ma navratim tu i tamo, ne pratim forum nikako i fali mi ta sprdnja, budem sad kad sam laptop osposobio. Bio otišao grafički čip...ipak je dao 1000 sati žarenja i paljenja bf trice, nije mu za zamjerit pa mi frend to rebailao.
Pa ću naletit češće na forume, ali igranje, nemam vremena ni na wc nekad tako da je to premija zasad :)
Hvala!
Mislio sam XXX s obzirom na količinu sadržaja za odrasle... Ali kad malo bolje pogledam samo vi extrimovci spamate temu :)))) :*