Uzmi snajper, bilo koji.. odi na doinatiomn i onda se vrati i kaži mi da radi dobro,,, Hvala!
Been there, done that.
Uzmi snajper, bilo koji.. odi na doinatiomn i onda se vrati i kaži mi da radi dobro,,, Hvala!
Been there, done that.
Di je zapelo?
Ekšli,neki moraju i radit Špelac...
Ekšli,neki moraju i radit Špelac...
Vidim, pretrgo si se
Uzasno.
Jos sefice nema danas niti sutra...
Imaju dx error pa se nemogu prijaviti na forum
Uzasno.
I onda su misevi kolovodje : )
Nego ima li kakvih naznaka kakvih " susreta " ?
Na Yt nista novo.
Dama strajka ?
Di je zapelo?
Meni u glavi!
Javio se ljudina s pitanjem kakav je BF4 i pokusavao sam smislit odgovor da ne shvati ko provokaciju ili zajebanciju. Na kraju sam mu trebao linkat tvoj post, "instalirao, probao i deinstalirao"
Da, to ti je normalno i sa GTX 570. Ja imam Gainwardovu tvornički dignu na 800 MHz-a.
Da bi mogao igrat moram je spustit na ispod 750 MHz.
Od ovih zadnjih drivera opet mi se to počelo događati i na tim nižim frekvencijama. Trenutno sam na 736 MHz i radi ok.
S time da se Afterburner i novi driveri ne vole te ako je After upaljen nemogu niti pokrenuti BF4 a SWTOR šteka da je neigrivo.
Da, to ti je normalno i sa GTX 570. Ja imam Gainwardovu tvornički dignu na 800 MHz-a.
Da bi mogao igrat moram je spustit na ispod 750 MHz.
Od ovih zadnjih drivera opet mi se to počelo događati i na tim nižim frekvencijama. Trenutno sam na 736 MHz i radi ok.
S time da se Afterburner i novi driveri ne vole te ako je After upaljen nemogu niti pokrenuti BF4 a SWTOR šteka da je neigrivo.
Koje njesra! AMD ima usrane drivere, nevidija ima usran hardver. Pa se ti igraj...
Koje njesra! AMD ima usrane drivere, nevidija ima usran hardver. Pa se ti igraj...
Ako igraš bez monitora ne treba ti grafička!
Ako igraš bez monitora ne treba ti grafička!
Triba jer će ti izbaciti dx error
Uzasno.
I onda su misevi kolovodje : )
Nego ima li kakvih naznaka kakvih " susreta " ?
Na Yt nista novo.
Dama strajka ?
Dama ima posla preko glave.
Dama ima posla preko glave.
Treba isprobati sve ti silne BMW-e...
Gdje je najjeftinije kupiti Battlefiled 4 i ima li neko da prodaje sa foruma?
Gdje je najjeftinije kupiti Battlefiled 4 i ima li neko da prodaje sa foruma?
Pogledaj temu, ima i oglasa i linkova
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=37
"Imao"?
Onda je vrijeme da updateas Moj PC :)
Jesi li ti updetao novog clana u Gerijatriju?
Jesu ti dosli doma iz rodilista?
Jesi li ti updetao novog clana u Gerijatriju?
Jesu ti dosli doma iz rodilista?
Ne moze jos u Gerijatriju! Cekaj da navrsi mjesec dana :)
Stigli jucer doma, ne spava se bas :D
Daj brzo neku bejbisitericu, server je prazan
Dud tebi je memory clock u oblacima, zbog toga se i rusi ja sam prilicno siguran da ti je prije to problem nego core clock, meni kad sam imao r9 270 se kartica rusala nakon podizanja 100mhz memory clocka, a ti si svoju digao za 250mhz, neznam kako to funkcionira kod tog modela, mozda moze podnjet takav oc na mem. ali vjeruj mi vrati ga na stock 2004 i podesavaj core clock
Naso sam rijesenje u spustanju core clocka na 970 MHz, sa 1100v, i 2150 MHz memory. S tim da sam u video settings umjesto fullscreen stavio borderless.
Jedino sad jos ispipavam kako dise ako dignem na 990 clock.
Za relativno male novce kupovinom rabljenih komponenti da se složiti ok konfiguracija.
Samo ako uspiješ doći do nekih para...ja sam davno kosio ljudima dvorišta za 300-ak kn...prije recesije...probaj se snaći!
Moja konfiguracija je cisto ok. i5 2500K @ 3.3 GHz + 8 GB RAM + navedena grafa, GTX560TI TFII.
Trebala bi drzat jos neko vrijeme, jer ne mislim igrat nista s advanced video settings, jer te gluposti tipa antialiasinga gasim.
Petak
A šta vridi kad je i ova subota radna...
A šta vridi kad je i ova subota radna...
Evo, ako će ti biti lakše - dama će sutra cijeli dan morati isprobavati BMW-e... Šta misliš kako je njemu?
Znam kako mu je Ako bude sve po planu kroz ovaj mjesec bi i meni trebala stići nova ljepotica pa zato i lupam prekovremene kao kreten
Odmah na nju stavi reactiv armor, šteta bi bilo da je neko kucne
I active protection obavezno
Ja sam mislio da vi tovari ne radite ništa kad prođe sezona...
Ja sam mislio da vi tovari ne radite ništa kad prođe sezona...
A e, mi radimo 5 dana liti pa posadimo pare i samo beremo sa stabla