Čestitam Cyber!
Udri puško rodilo se muško!
Čestitam Cyber!
Udri puško rodilo se muško!
Pridružujem se čestitkama za novorođenog Cybera juniora.
Želim mu puno zdravlja i razumne roditelje
P.S. Javi nam kad te prvi put popiša. Moja dva su bili jako vješti u tome, čak me i nećak "podario" ovo ljeto.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/zlikovnik/ - lik je očiti WH i aimbot user.Pripazite ga se.Naše gore list.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/518854500561845952/364032800/ mu je klasična partija.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/zlikovnik/ - lik je očiti WH i aimbot user.Pripazite ga se.Naše gore list.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/518854500561845952/364032800/ mu je klasična partija.
Ne vidim ništa neobično.
Ne vidim ništa neobično.
Lik igra sa famasom, latencija 45-150 varira, nikad mu ne vidiš bok niti leđa, samo ti skoči/izleti u facu.
Kako je Tekno rekao po statsima je sve ok, da ima aimbot acc bi mu bio veći. Ali nisam se susreo s njim tako da...
I ajmo neradnici, buđenje!
Kako je Tekno rekao po statsima je sve ok, da ima aimbot acc bi mu bio veći. Ali nisam se susreo s njim tako da...
Ček, da kavu popijem.
I, ko što reče lik po statistikama djeluje čisto, ali ako ima varijabilni ping vjerujem da može djelovati jako čudno.
Čestitke Cyber.
Znači ove godine toliko muških beba. Ima da bude vatreno u BF10. Ja sam svom malom dao miš u ruke da ga malo naučim forama, ali ga je odmah strapao u usta tako da sam vidio da je ješ malo rano
Sinoć se ostvarilo moje predviđanje da ćemo zaigrat 5na5 na G serveru i ovako je to nekako bilo:
Sinoć se ostvarilo moje predviđanje da ćemo zaigrat 5na5 na G serveru i ovako je to nekako bilo:
Prebili me Veki i Mrski jučer.
Večeras dolazim na revanš!
Mogu ti reći da te dvi partije i jesu bile najbolje. Tribalo bi češće ubaciti dominaciju
Zato si se na meni iživio.
I tebi pusa za dobro jutro..... prvo ...... pa onda ćemo vidit!
BTW pošto sam doma sa klincem na bolovanju bacio malo BFa prijepodne i opet ista situacija kao sa BF3 ..............bolesno dobro radi a navečer zna zajebavat!
Daklem, nemojte previše p1zdit previše na svoje ISPove već na hostere koji našpanano to drže!
Hvala svima! :D
Jucer sam zaspao ko Spelac! Komp nisam ni vidio :)
O, ima i 5 vs 5 akcije? Lijepo ;)
A vidio sam kud god okrenem na tebe nabasam i baš nisi imao sreće. Tako je i meni bilo sa Damom prvu partiju. Svaki susret sa njim je vrlo kratko trajao Ali dobro tek sam sjeo za komp pa dok malo opustim ruku jer već drugu partiju se nisam tako lako dao. Uglavnom super runde sinoć i žao mi je što nisam mogao ranije uskočiti
Čestitam na sinu Cyber,stvarno baby boom u temi!
A vidio sam kud god okrenem na tebe nabasam i baš nisi imao sreće. Tako je i meni bilo sa Damom prvu partiju. Svaki susret sa njim je vrlo kratko trajao Ali dobro tek sam sjeo za komp pa dok malo opustim ruku jer već drugu partiju se nisam tako lako dao. Uglavnom super runde sinoć i žao mi je što nisam mogao ranije uskočiti
S istim puškama smo se rokali i svaki duel je otišao na tvoju stranu :(
A Veki, on je brži sekundu od mene... kad ga ugledam on već puca na mene.
S istim puškama smo se rokali i svaki duel je otišao na tvoju stranu :(
Stariš
Hihihi, svako je nekog 'mečio', ja sam Mrskog izubijao malo puno
Veki je cheater
Sinoć sam shvatio da stomak pun janjetine, 5l pive i BF u 23h ne idu zajedno.
To je samo zato što sam ti to dopustio. Ja ginem samo onda kada mislim da mi je vijeme poginuti.
Pa to i je najbolja kombinacija, bf se nikad ne igra na prazan želudac
Ili gineš zato jer ti mali ne igra.
Dečki sa R9 karticama...jel igrate sa Mantle-om ili DX11?
...i sinoć tvoj komentar na lokerima kada je neko rekao idemo na A a ti: "ja znam gdje je A" Vidiš da si neophodan timu
Kad si škrt i nećeš dijelit janjetinu s ratnim drugovima
To je samo zato što sam ti to dopustio. Ja ginem samo onda kada mislim da mi je vijeme poginuti.
Antraks school of excuses?
Pa to i je najbolja kombinacija, bf se nikad ne igra na prazan želudac
Zato neki jedu na ts-u dok igraju, tako da ometaju pojedincima gameplay, pogotovo kad je kikiriki party
Dečki sa R9 karticama...jel igrate sa Mantle-om ili DX11?
Dx11.
...i sinoć tvoj komentar na lokerima kada je neko rekao idemo na A a ti: "ja znam gdje je A" Vidiš da si neophodan timu
Ja volim svoj tim.