Pa kad tak gledaš.. da...
Ali, ovo smo sve započeli da bi dogovorili nekakve prijateljske runde s lokalnom ekipom, a to nije moguće na tuđem serveru.
Pa kad tak gledaš.. da...
Ali, ovo smo sve započeli da bi dogovorili nekakve prijateljske runde s lokalnom ekipom, a to nije moguće na tuđem serveru.
Naprotiv, ova tema je vrlo potrebna upravo ovakva kakva je, jer u suprotnom ne bi bilo ni zajednice.
bilo je ljudi jedno vrijeme na bf3 BUG serveru samo što su se s vremenom počeli ljudi bojati dolaziti
ali bio je jedno vrijeme fino popunjen i odlično se igralo i samo je naglo to sve prestalo.
razlog?
ranorazna ekipa koja pati od kompleksa domaćih ljudi koji ga zamisli "ubijaju" ili rejpaju ili ona druga skupina koja je jednostavno loša pa se ne žele prezentirati pred domaćima u tom svijetlu.
mislim ima svega i svakakvih ljudi ali to su otprilike razlozi radi čega je to naglo stalo.
O razlozima svi možemo nagađati i svako bi bio barem malo u pravu. Za 2. inkarnaciju se sjećam da je bila puštena kad je izašao Armored Kill i da je prvi tjedan bilo ludilo. Drugi-treći tjedan je već bio više prazan nego pun, da bi nakon toga i ekipa koja je donirala novac prestala dolazit. Mislim da je server živio cijeli mjesec, ili tako nekako.
Naprotiv, ova tema je vrlo potrebna upravo ovakva kakva je
Još kad bih smio staviti link na lemon party....
O razlozima svi možemo nagađati i svako bi bio barem malo u pravu. Za 2. inkarnaciju se sjećam da je bila puštena kad je izašao Armored Kill i da je prvi tjedan bilo ludilo. Drugi-treći tjedan je već bio više prazan nego pun, da bi nakon toga i ekipa koja je donirala novac prestala dolazit. Mislim da je server živio cijeli mjesec, ili tako nekako.
Lako je ugasiti server ako ne bude interesa.
Ovo sada je totalno drugačije. Nositelj ekipe bi bio G klan gdje vi svakako redovno igrate na HWBu, tako da možda i od tamo 5-6 ljudi nekad doleti. CHCovci isto igrajku češće njih 4-5, doduše domination, ali će možda naletiti koje večer za bacit CA Classic. Kod nas igra malo ljudi, ali tu smo onako nredovno Ja, Astra, perky, Boljak, Tiho, ....koji možemo uletiti za koju kvalitetnu PTFO partiju. Nekla svako večer bude 5na5 naših ljudi, i ostalo stranci, bile bi kvalitetne partije, te još pokoji lonewolfer sodade sa foruma, kao i dvojac Kuky-Pirat koji bi rado zginuli od mog metka i eto ga.
Ne treba sanjati da će server popuniti sve naša ekipa jer je to iluzorno poznavajući mentalitet, ali neka i mjesec se provjeri stanje, nije skupo.
Sve 5, ajmo vidjet kolko ljudi bi doniralo i ako je prihvatljivo, unajmit server.
Taman pokrenem dogovor i uhvati me strka na poslu Tako da ne stignem svima odgovoriti pa nemojte zamjeriti...
Vjerujem da neće biti problem napuniti server jer stvarno ima dosta domaće ekipe koja redovito igra, a tu su i stranci...
Večeras kad budem slobodan pogledat ću cijene i kod ostalih pa vam sve javiti. I tko god može molio bih ga da svarti na naš ts u večernjim satima kad nas je većina online da nam se lakše dogovoriti
Aj prvo da nađemo odgovorne na server.
Ja se ne bi isto osjećao da uplaćujem lovu za server Dami ili nekome tko se prvi put javio na ovoj temi....
Aj prvo da nađemo odgovorne na server.
Ja se ne bi isto osjećao da uplaćujem lovu za server Dami ili nekome tko se prvi put javio na ovoj temi....
Meni nije problem uzeti server, samo bi volio znati ko bi sve učestvovao u plaćanju (jedino paypal jer nisam u Hrv).
Ja bi naštimao server, i onda bi stavio prava na admina (mora se to vidjet ko će biti) da radi balance, kickanje nepoželjnih i tako...
Što se tiče providera. G portal je najbolji i nije sada ni skup.
Naprotiv, ova tema je vrlo potrebna upravo ovakva kakva je
Još kad bih smio staviti link na lemon party....
Smijes,ajde,ja ti dopustam.. Ja cu bit odgovoran.
Ionako sam los covjek,prema Piratu...
LOL, dama skuplja lovu za BMW. To ti je baš sigurna opcija...
Ali obriše svaki puta
Daj sad!
Daj sad!
Mislim da bi to bio PETI puta i vjerojatno bi po nekoj logici napokon morao dobiti karton za to
Daj sad!
Mislim da bi to bio PETI puta i vjerojatno bi po nekoj logici napokon morao dobiti karton za to
Razočaran sam, samo 4 puta do sad si pokušao?
Nisi loš.Jednostavno soldiera volim više.
Bilo bi treći put.
Iako te volim ko soldiera (koji he bolji čovjek od drahica) vjerujem da bi ti ga metnuo zaozbać ;)
Nisi loš.Jednostavno soldiera volim više.
Bilo bi treći put.
Iako te volim ko soldiera (koji he bolji čovjek od drahica) vjerujem da bi ti ga metnuo zaozbać ;)
Pa to ti kažem. Za ns iz XCTa treba najmanje 19 slotova da bi svi stali. Ja, Ti, Ara, Astra, Calinjos, Dzukac zauzimamo 16 od tih 19
Pretpostavljam da si mislio na automobil?
Ekipa evo jedan server, na koji kad se spojite dobijete 4 Golden Battlepacka. Treba iskoristit dok se server ne resetira : http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/9f277f4f-bc45-4448-8cd4-6130116f55cb/In-S-D-e-5-CONQUEST-LARGE-ONLY/
Ekipa evo jedan server, na koji kad se spojite dobijete 4 Golden Battlepacka. Treba iskoristit dok se server ne resetira : http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/9f277f4f-bc45-4448-8cd4-6130116f55cb/In-S-D-e-5-CONQUEST-LARGE-ONLY/
Hvala / Danke / Thanks / Arigato / Merci / Grazie
Koristi li tko Digital Vibrance?
Ja koristim Ralon!
Hvala / Danke / Thanks / Arigato / Merci / Grazie
Ma nis! Za sada 76 komada, 48 neotovreno :D
Ja koristim Ralon!
Dobri su i oni Konzumovi što su oko 20 kuna, a trenutno koristim onaj Annyer for men Dynamic.
Isto jeftinjak, al služi svrsi.
Ja koristim Ralon!
Dobri su i oni Konzumovi što su oko 20 kuna, a trenutno koristim onaj Annyer for men Dynamic.
Isto jeftinjak, al služi svrsi.
Čovjek ne može dobiti niti odgovor na pitanje ovih dana.
Ne znam što je Digital Vibrance.
A gle, netko vjerojatno koristi. Ne da mi se tražiti barem jednog koji koristi, a ja ne koristim.
Ne znam što je Digital Vibrance.
Sram te bilo.
A to. Vidio sam kod jednog pregledavanja drivera i zaboravio na to.
Igram igre kak su osmisljene, ne zanimaju me razna ispravljanja boja.
Evo, kako zadnji puta nisam bio dovoljno iskusan da iskoristim situaciju sa BP, ovaj put sam se opametio, stao sam dok sam otključao sve noževe
BTW, ovaj server isto "radi":
Što se tiče providera. G portal je najbolji i nije sada ni skup.
Ma, nek je on i malo skuplji ako to ok radi,(ne vrti hrpu instanci servera na jednom OSu) kada se podijeli na vise ljudi nije 20 neg 25kn tako nekako.
Vote poll netko pls, koliko slotova i kolikk ljudi sudjeluje.