Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.690.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Igramo propagandu i jedino pravilo je da nema korištenja onog malog traktora i mortara

Po meni nekako najbolja mapa jer nema visokih krovova i sličnih pozicija za kempere, nema vozila na zastavicama ili bilo čega drugog šta bi dovelo do lošeg balansa i svađe oko pravila

battlelog - Volume_CRO

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Op je g i xct....just saying.

{#}

da se nitko ne naživcira jako, dapače. {#} 

I ja sam to pomislio na prvu, ali s obzirom da su Veliki Vodja i vrhovnistvo CHC iz istog kraja lokalpatriotizam bi tu mogao donjeti prevagu. Uostalom mi smo najaci kad smo sami protiv svih. {#}

Vezano za drugi citat, ja se uvijek mogu jako izivcirat, netreba mi razlog! {#}

13 godina
fila2208 kaže...

Op je g i xct....just saying.

{#}

Zar nisi ti nedavno seruckao kad se pričalo o praviima? Ili sam te pobrkao sa nekim drugim njubom?
Pravila da, realna da bi teamplay došao do izražaja i da se nitko ne naživcira jako, dapače. {#} 

Ne znam kakvi su CHC-ovci jer s njima nisam igrao od BF3, ali ponavljam, nije bitno tko s kim igra nego da se zabavimo.

Ne zaboravi da mi imamo čitera + ja koji sam OP sam po sebi.

Ja seruckao?!

Nikad!!!

Nisi valjda i ti na krokodila prešao?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
desh kaže...
lokalpatriotizam bi tu mogao donjeti prevagu. Uostalom mi smo najaci kad smo sami protiv svih. {#}

Krepat ma ne molat!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Volume kaže...

Igramo propagandu i jedino pravilo je da nema korištenja onog malog traktora i mortara

Po meni nekako najbolja mapa jer nema visokih krovova i sličnih pozicija za kempere, nema vozila na zastavicama ili bilo čega drugog šta bi dovelo do lošeg balansa i svađe oko pravila

Zanimljiv odabir mape, ali na žalost mi otpadamo ako se igra bilo koja mapa koje nema u vaniliji.

Name, ključan igrač nam je bez Premiuma.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Volume kaže...

Pravila bi trebala biti ovisna o mapi.

Nema smisla na Caspianu zabraniti npr. granate i airburst, a na lockerima npr 2 vozila po timu :D

A to znaci, prvo odabrati mape.

Jedna infantry (lockeri ili neki domanation), jedna velika npr Propaganda, i jedna rezervna old school iz BF3, npr Caspian ili Firestorm.

I kombinacija CHC i G vs 19xx i XCT zvuci OK.

Samo ne znam tko je iz CHC-a jos aktivan na forumu. Jer se ne javljaju puno, pa ne znam tko cita.

P.S. Ja vjerojatno ni ne bi mogao igrati, jer sam svakih 15-20 min. odsutan od kompa :D

P.P.S. Slobodno se jave i durgi klanovi koji su na forumu, imamo 48 mjesta.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Zanimljiv odabir mape, ali na žalost mi otpadamo ako se igra bilo koja mapa koje nema u vaniliji.

Name, ključan igrač nam je bez Premiuma.

1. Lako se dogovorimo za mapu.

2. Jos lakse mu kupimo Premium :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Pravila bi trebala biti ovisna o mapi.

Nema smisla na Caspianu zabraniti npr. granate i airburst, a na lockerima npr 2 vozila po timu :D

A to znaci, prvo odabrati mape.

Jedna infantry (lockeri ili neki domanation), jedna velika npr Propaganda, i jedna rezervna old school iz BF3, npr Caspian ili Firestorm.

Otpadaju nam i Caspian i Firestorm jer to opet nije vanilla...

Pitat ću RAZ-ovce, oni će sigurno biti zainteresirani

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Sinoć dok je mali mrski igrao, ja sam na mobitelu mijenjao loudaut na puškama. Nakon svake smrti čekala ga je nova puška i egzotični atačmenti u raznim kombinacijama. Često sam koristio previše zapostavljeni bipod {#} Tako se čeliče pravi igrači {#}     I ko je rekao da nam trebaju dva accounta, meni je i ovako bilo zabavno i smiješno....sa naglaskom na smiješno. Ali je opet na kraju runde imao bolji skor nego što bi ja imao u normalnoj rundi {#}

Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

I kombinacija CHC i G vs 19xx i XCT zvuci OK.

Samo ne znam tko je iz CHC-a jos aktivan na forumu. Jer se ne javljaju puno, pa ne znam tko cita.

P.S. Ja vjerojatno ni ne bi mogao igrati, jer sam svakih 15-20 min. odsutan od kompa :D

Ja vas stalno čitam samo ne pišem baš, a niti ne igram preaktivno zadnje vrijeme. Vjerujem da bi nas se našlo barem nekoliko koji bismo to rado odigrali (u kojoj god kombinaciji). 

15 godina
Battlefield 4

Ja ne znam koliko xctovaca ima aktivnih...a to bi trebalo bit barerm 12v12 minimalno?

dobro popunit će antrakševe pokretne mete 19xx.

Ugl. ajde cyber složi nešto, a ja ću vidjeti dal ko iz xct ima zainteresiran osim dame pretpostavljam. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Meni odgovara samo kombinacija timova takva da džukelu mogu lupat jajcima kad ga patosiram oneshotom.

U tom slučaju može i bez pravila {#}

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Meni odgovara samo kombinacija timova takva da džukelu mogu lupat jajcima kad ga patosiram oneshotom.

U tom slučaju može i bez pravila {#}

Ni u najvećim hitovima znanstvene fantastike takav slučaj nije moguć i to dobro znaš, ali dobro, maštaš to je dobra osobina, znači da imaš bujnu maštu i relativno si inteligentan :)

Ajde složite nešto pa ako budem domeka, rado dođem gledati antraksa kako se muči imati pozitivan score. {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Razovaca će valjda biti barem za jedan squad, možda i više pa računajte i na njih

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Ni u najvećim hitovima znanstvene fantastike takav slučaj nije moguć i to dobro znaš, ali dobro, maštaš to je dobra osobina, znači da imaš bujnu maštu i relativno si inteligentan :)

Ajde složite nešto pa ako budem domeka, rado dođem gledati antraksa kako se muči imati pozitivan score. {#}

U ovoj igri je sve moguće.

Recimo, jučer smo se smijali dok smo rejpali Špelca sa helićem pa sam dobio HS sa snajpačem u kabini.

Ako Špelac to može, zamisli što sam ja u stanju tebi napraviti {#}

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...

Recimo, jučer smo se smijali dok smo rejpali Špelca sa helićem pa sam dobio HS sa snajpačem u kabini.

I ćorava koka vele ljudi...

a vidjet ćemo, složite war pa ako mi se bude dalo doći ću da ti objasnim neke stvari jer nakon par tisuća sati i dalje ne kužiš :(

{#}

{#}

13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Vidi li to podsmjeh na igru kolege Spelca ?

Sram te bilo : )

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ima netko da mu računanje skilla ne radi kako treba? Meni se non stop događa... Evo npr. bio mi je oko 430 otprilike, odigram jednu partiju, dobijem skill -2 i sad imam 358 {#}

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Ima netko da mu računanje skilla ne radi kako treba? Meni se non stop događa... Evo npr. bio mi je oko 430 otprilike, odigram jednu partiju, dobijem skill -2 i sad imam 358 {#}

Pa 1000-ti put, nemoj gledati skill, i uzivaj u igranju {#}

Ma, svako malo netko napise da mu nesto ne stima sa skillom. Ili naprave ludi KD, SPM i imaju jako negativan Skill. Il odigraju sve u negativu i dobiju +20..

I sad jos ovo tvoje, da krivo racuna... Ma, ja sam to presato gledati prije oko pola godine.

Ovaj put ne mogu biti odgovoran za dogovaranje wara jer me ponekad (neplanirano) nema nekoliko sati za kompom, pa da se to ne dogodi u najkriticnijem trenutku.

Ako se nista ne stigne danas dogovoriti, sto kazete za "probni war"?

Otvoren server, svi "glavni" se pojave u 8 ili 9. Volume vas poslozi tocno po timovima i igra se.

Moze i bez pravila, pa odma vidimo sa kojim oruzjem ce biti sranja, koja pravila treba uvesti, sa cime ce se spamati..

Ako upadne netko random, super, bit ce ko oni botovi u Titanfallu :) Za skupljanje bodova.

Evo, ovo je moja ideja, opet moram ici, pa me dopunite/ispravite/popljujte :)

Pozdrav!

P.S. Dajte popis vanila mapa koje bi bile dobre za ovaj dogadjaj!

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Ma, svako malo netko napise da mu nesto ne stima sa skillom. Ili naprave ludi KD, SPM i imaju jako negativan Skill. Il odigraju sve u negativu i dobiju +20..

I sad jos ovo tvoje, da krivo racuna... Ma, ja sam to presato gledati prije oko pola godine.

Ovaj put ne mogu biti odgovoran za dogovaranje wara jer me ponekad (neplanirano) nema nekoliko sati za kompom, pa da se to ne dogodi u najkriticnijem trenutku.

Otvoren server, svi "glavni" se pojave u 8 ili 9. Volume vas poslozi tocno po timovima i igra se.

Moze i bez pravila, pa odma vidimo sa kojim oruzjem ce biti sranja, koja pravila treba uvesti, sa cime ce se spamati..

Ako upadne netko random, super, bit ce ko oni botovi u Titanfallu :) Za skupljanje bodova.

Pozdrav!

Šangaj,zavod,hainan?

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Pozdrav!

Ma briga mene za skill, koliko puta ostanem na serveru da niti ne igram pa dobijem -50 {#} Nego eto, upao mi je u oko i ovaj fičr pa samo kažem

I još jednu stvar sam sad primjetio kako imam invite za rifle expert mission. Blesavi battlelog uopće ne računa statse ponekad, jučer sam nakupio preko 300 killeva za taj mission ali battlelog je to zaokružio na 55 i dalje od toga ne ide bez obzira koliko novih partija odigrao {#}

Šta se tiče igre od mene ništa sljedeća 2-3 dana jer su svima u kvartu isključili net dok nas ne pribace u novu centralu. Pokušao sam sad odigrati koju partiju preko 3g-a na mobu ali to j*beno neigrivo

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 16:14 (Volume).
13 godina
Battlefield 4

Nas ima nekoliko (par) i svi smo za WAR {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

A kaj je sa nama smrtnicima, only BOL crew? (oni kaj nemaju veze sa G, XTC, 19xx...)
Taman sam počeo dizat homo-AEK pa bi sad isao bez beda medu vas{#} 

EDIT:
Predlazem da se war izbalansira prema K/Du.

Tu su najmanje greške, a poznatim tenk-camperima se ubacuju dodatni negativni koef., za kvalitetniji balans 

EDIT2:
A mogli bi nekak sredit poseban sektor za nas na Reebotu, onak "BOL sektor" svako svoje mašine, okrenemo odojka, police, zagrijemo se za martinje i te stvari.... {#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 19:10 (Paradox1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

A kaj je sa nama smrtnicima, only BOL crew? (oni kaj nemaju veze sa G, XTC, 19xx...)
Taman sam počeo dizat homo-AEK pa bi sad isao bez beda medu vas{#} 

EDIT2:

A mogli bi nekak sredit poseban sektor za nas na Reebotu, onak "BOL sektor" svako svoje mašine, okrenemo odojka, police, zagrijemo se za martinje i te stvari.... {#}

Pa gore sam dao ideju da uz klanove ostatak slotova popune ljudi s foruma.

Naravno, vjerojatno ima ljudi kojima se to ne bi svidjalo, npr Djukela.

Haha, super ideja za Reebot, nek nam oni osiguraju 64 kompa i server na optici :)

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo mali giveaway: 

Kod za 15% popusta na bilo koju stvar kupljenu preko origina u roku od 30 dana. 

BA7P-A7DV-8DXE-E2YA-RWLH

Uzivajte :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 19:45 (CroRex).
Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Haha, super ideja za Reebot, nek nam oni osiguraju 64 kompa i server na optici :)

EDIT: btw čestitke na prinovi!

Krivo razmišljaš.

Mi ćemo kompove, neka oni hranu srede.{#}

Evo imam jedan prijedlog dobrog dizajna za hladno predjelo (ili ti zagrijavanje na hladno):

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 19:54 (Paradox1).
11 godina
Battlefield 4

jel netko zna kako da fix fps u igri imam 10 fps a prije 20 dana imao sam 60+ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Da opet napomenem. Iole ozbiljan war, pa makar i fun tipa, se igra s pravilima. Bez pravila je bućkuriš i za to služi public.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koje bi bilo veca fora, public protiv iskusnih u warovima, ili mjesano?

XCT i CHC vs 19xx i G

ili

19xx i CHC vs XCT i G (ili druga kombinacija, CHC i G i 19xx XCT....)

(EDIT: a prazna mjesta dopune igraci s foruma bez klana)

G vozi vozila, a mi pješadija. {#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Bez pravila je bućkuriš

O da, vidjet ćeš kad malac prohoda {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice