Kolko vidim počeli ste dogovarati WAR-ove, pa razmišljam da pokrenemo temu dogovaranje War-ova kao što je bilo u BC2.
Evo ankete:
27 | Pokreni temu |
---|---|
5 | Nemoj pokrenuti temu |
Kolko vidim počeli ste dogovarati WAR-ove, pa razmišljam da pokrenemo temu dogovaranje War-ova kao što je bilo u BC2.
Evo ankete:
27 | Pokreni temu |
---|---|
5 | Nemoj pokrenuti temu |
Hebote ovaj metro samo s nozevima je smijeh totalni :)
Inace, nisam probo nikad...
LOL A ti si tko ovdje?
Mališa,smiri strasti i radije odi ucit za skolicu. :)
LOL A ti si tko ovdje?
Nisam sad netko ovdje, ali vidim da ste počeli dogovarati WAR-ove u temi pa da je ne punimo otvoriti ću temu za WAR-ove.
Ajde bas krasno od tebe :)
LOL A ti si tko ovdje?
Nisam sad netko ovdje, ali vidim da ste počeli dogovarati WAR-ove u temi pa da je ne punimo otvoriti ću temu za WAR-ove.
Hvala frende
Sta sve Kalko nece napraviti za par thumb up-ova... :) looooooool
Pa lakse bi ti bilo da pitas Dannya koliko kosta jedna zvijezda pa nek ti proda...
Al s druge strane,dobar prijedlog...
Govorim o Caspian borderu, kad sam ušao u drugi tim nakon čekanja u que 20 min, na kraju runde.
Što se tenka tiče, ako čekamo tenk, nije u redu uletiti i uzeti mjesto, sačekaj red.
sto se tenka tice vidim usao si, sta ja znam jel cekate ili ne na tenk. samo si ti bio kod tenka, tj usao u njega. mogo si reci da oces za gunnera nekog svog, pa bi ja na CITV station otisao i popravljao tenk ako treba i lockao
Ma nema veze, čekao sam ovogonog (slackspace), bio je s druge strane tenka pa ga nisi vidio.
Ljudi, molim vas za malo pomoci...
Evo mucim se citav dan sa igrom, poludio sam...
Znaci igra mi laga i jako me nervira, totalno je neigrivo...prvo sam mislio da je do hardwera,pa sam instalirao milion drajvera...onda sma nasao dobre drajvere, ocisti malo komp itd spustio detalje na low i dobijem na low oko 60-70 fps....ali lag je i dalje tuu...!! Znaci nije do grafike, igram na laptopu i mislio sam da wirles koci, pa sam ukljucio prko kabla...ali opet lagaa!!! Intermet mi je 3mb.....i jos nesto da.....jel samo meni ne pokazuje ping kad stisnem tab ?? pored mog nicka je - nema broja pinga, dok od ostalih igraca vidim ping
Da li ej mozda problem u vezi?
U svakom slučaju lijepo smontirano, a onaj zadnji kadar juriša s nožem na grupu mučkih razbojnika je neprocjenjiv.
jeb... vas palčevi
Lol nema šanse.
Poznati problem sa 1GB verzijom 560TI. Nedostaje memorije za ultra.
Da, zato me u principu i cudi da netko vrti na ultra. Jos k tome imam 8gb rama, ali to ne pomaze.
Meni vrti MSI-jeva gtx560 ti Twinfrozr II sve ultra AA post high, i Msaa off, AF 16x na 90-100 fps rezolucija monitora 1280x1024. To štekanje šta je on spominjao mi je bilo u početku, nestalo kad sam stavio nove beta drivere i prvi patch za bf3. Ako ništa ne pomaže probaj ugasit aero dok igraš.
Znaci igra mi laga i jako me nervira, totalno je neigrivo...prvo sam mislio da je do hardwera,pa sam instalirao milion drajvera...onda sma nasao dobre drajvere, ocisti malo komp itd spustio detalje na low i dobijem na low oko 60-70 fps....ali lag je i dalje tuu...!! Znaci nije do grafike, igram na laptopu i mislio sam da wirles koci, pa sam ukljucio prko kabla...ali opet lagaa!!! Intermet mi je 3mb.....i jos nesto da.....jel samo meni ne pokazuje ping kad stisnem tab ?? pored mog nicka je - nema broja pinga, dok od ostalih igraca vidim ping
Savjet:
1. Pogledaj da li ti se netko spaja
2. Ako se spaja stavi šifru
3. isključi sve porgrame koje ne koristiš a koriste internet ( torrent i ostali)
4. Postavi portove kao ja i više neće biti lagga
Pa čovječe napravi pingtest i speedtest. Upiši u google i odma će ti izbaciti link.
Ja imam download 12, ali mi je upload 0.15-0.2 i zbog toga se mogu hebat. Plus na ping od 70 imam jitter 40-50.
Danas mi dolazi tehničar iz bneta, baš me zanima šta će napravit. Ako mi proba prodat onu foru sa speedtestom prema njihovom serveru proletit će kroz prozor sa 5. kata.
Da, zato me u principu i cudi da netko vrti na ultra. Jos k tome imam 8gb rama, ali to ne pomaze.
Meni vrti MSI-jeva gtx560 ti Twinfrozr II sve ultra AA post high, i Msaa off, AF 16x na 90-100 fps rezolucija monitora 1280x1024. To štekanje šta je on spominjao mi je bilo u početku, nestalo kad sam stavio nove beta drivere i prvi patch za bf3. Ako ništa ne pomaže probaj ugasit aero dok igraš.
Boldano i potrcrtano "MSAA OFF" je ono što je bitno da ne bi bilo frame dropova kod 560 TI. Znači, nema govora o ultra postavkama ukoliko je MSAA isključen. To dosta korisnika zapravo zbunjuje. Pogotovo ekipa sa 560 TI karticama razbija glavu kako kod nekog radi uredno na ultra a kod njega ne. Radi uredno zato što je MSAA isključen a kaže se da je sve na ultra. :) Već sa MSAA 2x sam imao velike frame dropove dok sam imao 560 TI. Naravno, i rezolucija igra bitnu ulogu (kod mene 1920x1200). Ponavljam, ne radi se o problemu sirove snage GPU, već o nedostatku memorije kod 1GB modela da bi se igra mogla uredno vrtiti sa MSAA.
Meni sa tim MSAA sve bude presvijetlo, sve nekak reflektira, ugl previše mi efekata, pa mi je to po defaultu isključeno. Inače vrtim na high većinu detalja, tu i tamo nešto je na ultra mislim. Iako i to planiram smanjiti, ne volim baš te sve efekte gdje se sve živo reflektira.
hvala momci na pomoci....
kalko, prve tri stavke sam odradio ...portove jos nisma dirao, danas cu u toku dana pokusati,ako se snadjem u tome...
vash...ma isao sam je na speedtest....ping mi nije puno bolji od tvog , nekad bude 18,20 ali obicno je oko 50, upload oko 0,35 0,40
Boldano i potrcrtano "MSAA OFF" je ono što je bitno da ne bi bilo frame dropova kod 560 TI. Znači, nema govora o ultra postavkama ukoliko je MSAA isključen. To dosta korisnika zapravo zbunjuje. Pogotovo ekipa sa 560 TI karticama razbija glavu kako kod nekog radi uredno na ultra a kod njega ne. Radi uredno zato što je MSAA isključen a kaže se da je sve na ultra. :) Već sa MSAA 2x sam imao velike frame dropove dok sam imao 560 TI. Naravno, i rezolucija igra bitnu ulogu (kod mene 1920x1200). Ponavljam, ne radi se o problemu sirove snage GPU, već o nedostatku memorije kod 1GB modela da bi se igra mogla uredno vrtiti sa MSAA.
Zapravo, postoji rješenje za to. Napisat ću optimization guide danas.
Meni naprosto nije jasno kako može 'nedostajati memorije' na kartici koja ima 1 GB DDR5 a
na drugoj kartici istog ranga (po performansama), bila to 460 OC ili 5850-70 (recimo, karikiram) sa također 1GB sve radi ok?
Mislim, fizički na čipu je prisutna jednaka količina memorije na obje kartice.