ima ko key viska? xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne dobijaju se nikakvi bodovi.
Ma skužio sam to tako nakon što sam pretrčao preko mine i na tren se upali to "R". Vratim se nazad kad ono piše da ju mogu podignut :D
Ne dobijaju se nikakvi bodovi.
Ma skužio sam to tako nakon što sam pretrčao preko mine i na tren se upali to "R". Vratim se nazad kad ono piše da ju mogu podignut :D
Ma daj, onda radje raketu u njih pa odma dobijes i ribon!
Naravno, ako imas dobrog support lika u blizini :)
I jedno pitanje....
Na jednom videu sam vidio da tip mjenja oruzje izmedju snajpera i nekakve automatske puske! I jos k tome pistolj?!
Da li sam nesto sanjao, ili sam nesto propustio?? Na koju foru dva glavna oruzja?
Sad ne mogu vise pronaci taj video... ne znam da li sam ga nasao ovdje ili na Youtube-u.
E zato mi igramo preko TS-a....Od 10 mapa 8 win...A nas 4 iz squada sa TS-a na kraju svake mape medju prvih 10,nekad se zareda par mapa da budemo medju prvih 5...
Lakse je i bolje preko TS-a,svi se dogovaramo ko sta uzima i gdje idemo itd...
Uvijek je lakše preko TS/Venta/Mumblea/Skypa. Koristim ga i ja. Nije uopće poanta u tome. Bit ingame komunikacije je da se nešto dogovoriš i s random ekipom.
A mišljenja sam da je to prije bolje funkcioniralo. BF2 je recimo imao ingame voice chat i funkcionalan CommoRose. U BC2 su pokvarili voice chat, izbacili CommoRose i uveli "Q" sistem koji je čak donekle OK funkcionirao. U BF3 su sje**li sve. "Q" radi loše. CommoRose...kao da ga ni nema. Voicea (na PCu) nema uopće. Battlelog se ne računa jer podrazumjeva da igraš s nekim "frendom".
Komunikacija se sve više ograničava a BF bi navodno trebala biti timska igra. Right...
I sam kažeš (kao i svi drugi) da ti je ljepše igrati kad komuniciraš preko TSa. Po toj logici kvalitetna ingame komunikacija bi im trebala biti među najvažnijim prioritetima. Možda bi onda bilo svima zabavnije igrati.
Ne.
Tip je mjenjao izmedju snajpera, nekakve puske i pistolja.
Ali do koliko ostajem budan i igram BF 3 u zadnje vrijeme ne bi se cudio da mi se vec prividja!
Vec sam nekoliko puta sanjao Battlefield....
P.S. Kad ce Back to Karkand??
novo...još nisam vidio.
ja jesam. plugin za battlelog valjda zblokira.. i ne vidi igru.
Kao sto sam nedavno spomenuo, pokusao sam instalirati ENG verziju igre s RU kljucem.
Za sad radi, ali ne preporucam.. jos... jer nisam isprobao sto ce se dogoditi kad izadje nekakav patch.
Imao sam dosta problema prilikom instalacije, zato nisam siguran kako ce raditi.
Ako ima zainteresiranih, evo jako opsirno sto sam sve radio:
Upozorenje, ima jako puno teksta, pa nije za one kojima se ne cita :)
Napravio sam kopiju cijelog Battlefield 3 direktorija.
Formatirao sam komp. Snimio Windowse 7, i sve poslozio.
Skinuo Battlefield 3 torrent sa originalnim DVD-ima. (I crackom, al njega
sam ignorirao). Reloaded verzija.
Pokrenuo sam instalaciju BF3 i uredno me pitalo za jezik na kojem zelim igru!
Odabrao sam engleski.
Instalacija je uredno prosla.
Instalirao sam u direktorij "D:\Igre\Battlefield 3"
Zatim sam instalirao najnoviji Origin s neta.
U njemu je odma bila ikona BF3 RU jer sam prije vec registrirao igru.
Kliknem ja na nju.. a kad tamo "Game not installed, klik to install"
Onda se ja sjetim da postoje opcije za mjesto instalacije igre!
Naravno, po defaultu je bilo pogresno, i ja stavim svoj direktorij (D:\Igre)
Ponovo pokrenem origin, fodjem nad ikonu igre.. a kad tamo opet Not installed...
Onda sam vec odustao, kliknuo install...
A kad tamo, odjednm ispise 100% i Game installed, klik to play!!
Odlicno!
Ali znam da je igra stara jer je instalirana sa starih kopija DVD-a.
I stavim ja Update... a kad tamo ispise "You have newest version"..
Shit, a siguran sam da nemam....
Ok, ne radi ni repair install...
Nista, ja klinem i uredno se pokrene Battlelog.
A kad tamo, u Battlelogu mi ispise da imam staru verziju igre i Punkbustera.
Koja glupost od Origina... on ne zna da imam staru veriju, al nekakav tamo dodatak u Firefoxu da!
I nista od igranja..
I sjetim se ja onda da imam kopiju originalne igre koju sam napravio prije installa!
I ja ugasim Battlelog, ugasim Origin.
Presnimim cijeli stari Battlefield 3 preko ovog novog instaliranog.
Pokrenem Origin. Sve radi.
Pokrenem Battlelog, sve radi!
Pokrenem igu, sve radi i igra je na engleskom!
Bez podesavanja registrya!
E sad... sto ce se dogoditi kad stigne update?
Da li i dalje nece raditi update?
I izgleda da je hrpa fajlova drugacija, jer ih kopiranje stare verzije preko nove nije presnimilo i sad mi BF3 direktorij zauzima preko 20 GB!
Buš vidil kad izađe patch hoće ti raditi ili ne. Ako ne, opet sve ispočetka
Šta ti nije jednostavnije skinuti engl. datoteke i samo ih ubaciti na svoje mjesto? Ja za prvi puta nisam ništa prčkao po registryu, tek sam od 1. patcha morao promijeniti jednu jedinu vrijednost iz ru_RU u en_US i to je to.
kako mrzim kada za one koji ne igraju timski govore da su codasi.ja igram cod i u bf3 igram potpuno timski.
Meni je u COD4 lakše pratiti chat, nekako mi je vidljiviji i ne smeta toliko koliko u BF3. Tu ga nažalost rijetko pogledam, ima svega po ekranu pa ga niti ne stignem uhvatiti.
Buš vidil kad izađe patch hoće ti raditi ili ne. Ako ne, opet sve ispočetka
Šta ti nije jednostavnije skinuti engl. datoteke i samo ih ubaciti na svoje mjesto? Ja za prvi puta nisam ništa prčkao po registryu, tek sam od 1. patcha morao promijeniti jednu jedinu vrijednost iz ru_RU u en_US i to je to.
Hehe, a kako mislis da je radilo prije formata?
Ovo je bilo cisto onako.... da probam!
Formatirao sam komp pa reko ajd, da vidim sto ce biti ako instaliram EN verziju.
Pa onda jos probam ovo.. pa ono.. pa kako to ispravit.. i potrosio sam nekoliko sati, a da nisam ni primjetio :)
Al bitno da za sad radi....
Dobro kazes.. ako nece poslije novog patcha, sve iz pocetka
Može li jedno "tehničko" pitanje?
Na kojoj osjetljivosti miša igrate. Manje osjetljivije, više...?
Ja promijenio miš nedavno iz Logitech MX 518 u RAT 7 i ne mogu nikako se snaći.
ja na 990dpi
Može li jedno "tehničko" pitanje?
Ja igram na 5800dpi,s tim da mi je u igri ravno na pola naštelano.Skužio sam da se najboljne snalazim ako trčim i skočim pa se naglo okrenem dva,tri puta oko svoje osi sa naglim pokretom mišova.A dok igram sa takom postavkom nemoram radit take nagle pokrete jer je na velikom dpi postavkama.A u ostalom ovisi ti i kakvu podlogu imaš,sklisku ili više kontrol koja ti ne dopušta da ti miš sklizne sa nje pri naglom pokretu kad ga pustiš iz ruke.
Ovo se ne moze samo tako odgovoriti jer uz samu osjetiljivost misa, imas i (kod nekih miseva) opciju brzine uzorkovanja koja zajedno s DPI odredjuje brziju.
A uz sve to jos postoji i akceleracija!
I jos uz to igra ima svoje postavke za brzinu misa.
Tako da je pitanje uglavnom besmisleno.
A jos kad ti kazem da imam podeseno da na jednu tipku mjenjam DPI od misa u samoj igri... :)
Btw, zasto si prelazio s Logitecha na RAT? :)
Ako se netko zeli pridruziti TS-u a nema ga evo kratki tutorial kako to napraviti.
Team Speak 3 mozete ovdje preuzeti
http://teamspeak.com/?page=downloads
Ovdje mozete vidjeti kako izgleda instalacija.
http://www.pctrikovi.com/recenzije-softver/399-teamspeak-3.html
-Upisite svoj nick
-Voice activation
-Namjestite sensitivity mikrofona
Kada zavriste sa tim dijelom, kliknete na Connections/Connect/upisete ovaj ip 176.31.128.79 i eto vas.
Bit cete u Public room-u.
Nadite sobu BUG members,kliknete dvaput na nju i upisete pass bug malim slovima.
Ako vam nesto nije jasno tamo,slobodno dvaput kliknete na moje ime (Mr.astraOwner) i posaljite poruku.
Doci cu u vasu sobu ili vas move-at ako vec nismo u istoj sobi i pokusat rijesit problem.
Eto,to je to.
Pozdrav!
Evo da ponovim svoj post kako se spojit na TeamSpeak 3.
Iznad sve pise.
Sta se tice soba,nije problem,sad cu napravit jos par soba.
Bug Members soba je napravljena od sada za chill out. Znaci ona je pod passwordom i sluzi za razgovor i ˝odmor˝poslije par partija,da se ne smeta drugima dok igraju.
Za pocetak su sada ovako napravljeni channeli:
Team 1 ima 2 kanala za squad i Team 2 ima 2 kanala za squad.
Znaci,ako ste Ameri,i ima vas vise od 4,mozete se preseliiti u drugi squad( na TSu) sa jos njih par. Tako da niste u istom kanalu i da se mozete normalno cut.
Isto tako vrijedi i za Ruse.
Prvo pogledajte sa kime ste u igri u squadu i onda tog istog nadite na Ts-u. Zato vas molim da imate nickove na Tsu kao i u igri !
Za navedene kanale necu stavljat passworde. You are free to go. ;)
Ako trebate jos sta,slobodno pitajte.
BTW- SVIM SOBAMA JE DODIJELJEN PASS- bug malim slovima sve.
Ovaj tjedan cemo se selit kod drugog hostera,pa cu napravit nesto z aclanove Buga,da imaju permission ulazit u zakljucane sobe od buga,bez da moraju pass upisivat. Server admin ili admin ce mu dodijelit Bug ikonu pokraj imena.
Btw-ako imate 16x16 slicicu ˝bube˝ molim vas da mi posaljete (Danny,Pirat.. ? )
Evo i slika kako izgleda
Ovo se ne moze samo tako odgovoriti jer uz samu osjetiljivost misa, imas i (kod nekih miseva) opciju brzine uzorkovanja koja zajedno s DPI odredjuje brziju.
A uz sve to jos postoji i akceleracija!
I jos uz to igra ima svoje postavke za brzinu misa.
Tako da je pitanje uglavnom besmisleno.
A jos kad ti kazem da imam podeseno da na jednu tipku mjenjam DPI od misa u samoj igri... :)
Btw, zasto si prelazio s Logitecha na RAT? :)
Ma znam ja da ima postavki i u igri u na mišu, nego me zanimalo kako ljudi općenito igraju s većom ili manjoj osjetljivošću..
Prešao sam zato što sam dosta povoljno uzeo RAT. Sad kontam ga moižda prodat a uzet opet Logitech. Duduše RAT mi je malen za ruku kako god ga naštimao.
Radi toga imam slab osjećaj za nišanjenje. Neko iskoči ispred mene ja trznem prema njemu i nema šanse da ga roknem precizno. Više mi izgleda ko mučenje.
eno mene na slici
stavi pass jer je uletio neki padobranac danas i prdio u mic,vristo, dero se..
lol prvo što gledam kod billo kojeg miša kad ga kupujem je da bude što masivniji tj. kad ga stavim u ruku da mi ga je puna šaka. cjelodnevno mučenje sa premalim mišem zna dovesti do gadnih bolova u šaki i podlaktici.
eno mene na slici
stavi pass jer je uletio neki padobranac danas i prdio u mic,vristo, dero se..
To je rijeseno. Takvi su banirani ASAP.
probajte venom dignuti i brzo na minigun,skineš vipera i natrag na pilota...smiješno
tak ja stalno radim kad mi frend nije online...
Spremni za BTK? :)
https://help.ea.com/article/back-to-karkand-release-schedule
13th December
PC digital: starting at 08:00 GMT
Ok,ja sam se izgubio sada.
Ako je to nama + 8 sati unaprijed i ako je to po njihovom u 8:00 ujutro,to znaci da je nama onda u ponoc veceras?
Ili ?
Spremni za BTK? :)
https://help.ea.com/article/back-to-karkand-release-schedule
13th December
Ok,ja sam se izgubio sada.
Ako je to nama + 8 sati unaprijed i ako je to po njihovom u 8:00 ujutro,to znaci da je nama onda u ponoc veceras?
Ili ?
Pa piše ti GMT, mi smo GMT+01, znači u 9 navečer.
13th December
GMT = Greenwich Mean Time, Hrvatska je GMT+1 sat.
Kaj im ovo znaci pc code in a box, pa isto se moraju aktivirati putem origina.