OFF TOPIC.
Da sada reinstaliram windowse, stavim 8gb ram, novu zvučnu i ostavim matičnu sa realtekom bi li zezalo?
Pitam zato jer maknuo sam Realtek drivere i dalje zeza.
pogasi je u biosu...
OFF TOPIC.
Da sada reinstaliram windowse, stavim 8gb ram, novu zvučnu i ostavim matičnu sa realtekom bi li zezalo?
Pitam zato jer maknuo sam Realtek drivere i dalje zeza.
pogasi je u biosu...
na lapu imam realtek sound i na cudotvornu srecu igra mi radi sasvim ok..koliko to moze na 5650m..no jedini problem sa zvukom imam kad udem u vozilo(najvise tenk iako jednom je sve ok jednom nije) a to je da nestane zvuk tj kao da sam usao u gluhu sobu, tek pokoji zvuk pucnja itd..cudno se ponasa,dode nestane zvuk efekti bla bla no u ostalim slucajevima zvuk radi ok..
na lapu imam realtek sound i na cudotvornu srecu igra mi radi sasvim ok..koliko to moze na 5650m..no jedini problem sa zvukom imam kad udem u vozilo(najvise tenk iako jednom je sve ok jednom nije) a to je da nestane zvuk tj kao da sam usao u gluhu sobu, tek pokoji zvuk pucnja itd..cudno se ponasa,dode nestane zvuk efekti bla bla no u ostalim slucajevima zvuk radi ok..
već sam bio napisao...
"...a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4..."
Nebi te htio plašiti ili nešto slično, ali meni je igra radila savršeno prvih 15-ak sati i onda su počela sranja povremeno i sada maloprije mi je crashalo za rekordnih 9 minuta.
Nebi te htio plašiti ili nešto slično, ali meni je igra radila savršeno prvih 15-ak sati i onda su počela sranja povremeno i sada maloprije mi je crashalo za rekordnih 9 minuta.
a meni nikako da se sruši, već sam počeo spavat na stolici. a ne da mi se prekinut igrat, a evo igrao sam od 5 ujutro do sad pred malo i išao glasat i sad opet nastavljam...
Rusenje ti nema veze sa Realtek zvucnom. Updejtaj na najnoviju verziju 66 ako bas mislis da je to,ali je tvoj problem vezan za nesto drugo.
ima pravo covjek nije vezano za realtek zvucnu, rusenje u pocetku kada ulazim ostalo mi je i kada sam je iskljucio. A igra mi se tokom igranja nije nikada ni rusila sa ukljucenom a potom i iskljucenom realtek zvucnom karticom, tako da vas jebe nesto drugo.
već sam bio napisao...
"...a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4..."
Isti taj problem i ja imam! Hvala, idem probat...
već sam bio napisao...
To kralju....baš me mučio taj problem jučer kad sam bio u tenku. Nego dali znaš koja je razlika između 1 i 4?
btw...ja imam VIA zvučnu, a imam tja problem
Interesantno, oba gornja filmića u HC mode-u - ne bi imali takve streakove da ih se vidi na mapi, je'l?
Ali, svaka čast.
da .ali treba ostat u HC i na nogama jer brzo se pada... :) sto se toga tice meni puno bolje ide normal mode jer imam sve na pladnju pa kad se bas zelim opustit odem ljepo na Bug server :)
To kralju....baš me mučio taj problem jučer kad sam bio u tenku. Nego dali znaš koja je razlika između 1 i 4?
btw...ja imam VIA zvučnu, a imam tja problem
ako pročitaš boldano vidi se da je za audio kvalitetu, 0 je vjerovatno AUTO a 1-4 je custom, low-mid-high kvaliteta, a piše da quadovi bez problema guraju 4...
E i ako se koristi cloud savegames, onda prvi put samo treba odabrat da povuče saveove sa local, tj da povuče tu opciju za audio. i poslije je zapamti.
ajte na server ... gotovi su izbori :)
ima pravo covjek nije vezano za realtek zvucnu, rusenje u pocetku kada ulazim ostalo mi je i kada sam je iskljucio. A igra mi se tokom igranja nije nikada ni rusila sa ukljucenom a potom i iskljucenom realtek zvucnom karticom, tako da vas jebe nesto drugo.
Ma ja moram i nove windowse, jer su mi na servisu stavili 32-bitne na 4GB RAM.
I kada sam im reko čovjek mi kaže "klinjo ti šuti ja sam ti završio FER"
Dok sam mu ja reko "Ja barem nisam glup da stavim 32-bitne Windowse na 4GB".
Tipičan dan na Bug.ov serveru, gubimo valjda sedmu partiju za redom a ekipa od 7-10 ljudi se uredno steka kod heli spawna, nebitno sto nemamo ni jednu tocku, nebitno sto nas gaze ko mrave, ajde skuzio bi i da naprave neki posao s helicem ali ne pozive dovoljno dugo jer nemamo nikakvu AA obranu. I kada na serveru 20na20 10 tvoje ekipe 5-6 mapa za redom kempa za heli spawn napravis alt+f4 i cekas gw2 :)
public je najbolji za testirat taktike. a i za izivljavat se. naročito na mapi firestorm u mračnim hangarima nožićem operirat i sa c4, tekovima dizat tlak... :)
Jučer samo igrali damavand peak RUSH, nitko za Teamwork čuo. I takos sam napisao ajmo ekipa mlo teamwork, kao da sam reko dam vam 100kn ako budete koristili team work.
to ni meni nije bilo jasno za kempanje kod helia...u jednom trenutku ih je bilo 8 i svi čekaju?!?!?!i naravno da se partija izgubi...jer se ti ko konj zalijeces i zauzimas zastave.....a ovi tvoji ne rade nista....timski rad na 0....
Hehe ja znam tajnu koju nitko ne zna, kako prvi ući u bilo koje vozilo da budete vozač.
Hehe ja znam tajnu koju nitko ne zna, kako prvi ući u bilo koje vozilo da budete vozač.
znamo to još iz BC2, samo blizu vozila držiš tipku E ili s kojom već ulazite u vozila.
znamo to još iz BC2, samo blizu vozila držiš tipku E ili s kojom već ulazite u vozila.
Jack sada bi ti glavu otkinuo, otkrio si moju strogo čuvanu tajnu!!!!!
Sada moram nešto novo smisliti.
Probao sam maloprije igrati sa Disablanom onboard zvukom i opet se zablokiralo. Probati ću Reinstall pa ću vidjet što će biti...
jbg moraju ti dat neš na početku da imaš,nećeš s nožem u juriš
Jednom mi se i to dogodilo kada sam ostao bez sve municije. Ovi supportovi samo prolaze pored tebe i ništa.
Jučer samo igrali damavand peak RUSH, nitko za Teamwork čuo. I takos sam napisao ajmo ekipa mlo teamwork, kao da sam reko dam vam 100kn ako budete koristili team work.
Nisu ga još svi otključali. Polako.
Jednom mi se i to dogodilo kada sam ostao bez sve municije. Ovi supportovi samo prolaze pored tebe i ništa.
lako za to ja kad igram na HC bacim ljudima municiju a oni neće pokupit, a još im niš ne piše koliko metaka imaju. i kad ima zasteka ko ih hebe, mogli su uzet...
kontam te,tako se i ja derem "ammo,ammo!" kad ono 0 bodova pa onda čekam da me netko ubije,ali opet kada upadnem u neki dobar tim onda je druga priča,sve ovisi s kim igaš...
kontam te,tako se i ja derem "ammo,ammo!" kad ono 0 bodova pa onda čekam da me netko ubije,ali opet kada upadnem u neki dobar tim onda je druga priča,sve ovisi s kim igaš...
dobro da se ne dereš "ammo, ammo!" i onda 5 tipova te okruži i pita "Što je?" :)