Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

OFF TOPIC.

Da sada reinstaliram windowse, stavim 8gb ram, novu zvučnu i ostavim matičnu sa realtekom bi li zezalo?

Pitam zato jer maknuo sam Realtek drivere i dalje zeza.

pogasi je u biosu...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

na lapu imam realtek sound i na cudotvornu srecu igra mi radi sasvim ok..koliko to moze na 5650m..no jedini problem sa zvukom imam kad udem u vozilo(najvise tenk iako jednom je sve ok jednom nije) a to je da nestane zvuk tj kao da sam usao u gluhu sobu, tek pokoji zvuk pucnja itd..cudno se ponasa,dode nestane zvuk efekti bla bla no u ostalim slucajevima zvuk radi ok..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yoga kaže...

na lapu imam realtek sound i na cudotvornu srecu igra mi radi sasvim ok..koliko to moze na 5650m..no jedini problem sa zvukom imam kad udem u vozilo(najvise tenk iako jednom je sve ok jednom nije) a to je da nestane zvuk tj kao da sam usao u gluhu sobu, tek pokoji zvuk pucnja itd..cudno se ponasa,dode nestane zvuk efekti bla bla no u ostalim slucajevima zvuk radi ok..

već sam bio napisao...

"...a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4..."

17 godina
Yoga kaže...

Nebi te htio plašiti ili nešto slično, ali meni je igra radila savršeno prvih 15-ak sati i onda su počela sranja povremeno i sada maloprije mi je crashalo za rekordnih 9 minuta.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Nebi te htio plašiti ili nešto slično, ali meni je igra radila savršeno prvih 15-ak sati i onda su počela sranja povremeno i sada maloprije mi je crashalo za rekordnih 9 minuta.

a meni nikako da se sruši, već sam počeo spavat na stolici. a ne da mi se prekinut igrat, a evo igrao sam od 5 ujutro do sad pred malo i išao glasat i sad opet nastavljam...

17 godina
Battlefield 3

Rusenje ti nema veze sa Realtek zvucnom. Updejtaj na najnoviju verziju 66 ako bas mislis da je to,ali je tvoj problem vezan za nesto drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ima pravo covjek nije vezano za realtek zvucnu, rusenje u pocetku kada ulazim ostalo mi je i kada sam je iskljucio. A igra mi se tokom igranja nije nikada ni rusila sa ukljucenom a potom i iskljucenom realtek zvucnom karticom, tako da vas jebe nesto drugo.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Yoga kaže...

već sam bio napisao...

"...a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4..."

Isti taj problem i ja imam! Hvala, idem probat...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
ranko091 kaže...
Yoga kaže...

već sam bio napisao...

To kralju....baš me mučio taj problem jučer kad sam bio u tenku. Nego dali znaš koja je razlika između 1 i 4?

btw...ja imam VIA zvučnu, a imam tja problem

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:10 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Interesantno, oba gornja filmića u HC mode-u - ne bi imali takve streakove da ih se vidi na mapi, je'l?

Ali, svaka čast.

da .ali treba ostat u HC i na nogama jer brzo se pada... :) sto se toga tice meni puno bolje ide normal mode jer imam  sve na pladnju pa kad se bas zelim opustit odem ljepo na Bug server :)

14 godina
neaktivan
meni je se rusila igra poslije zadnjih nvidia drivera, ali sam to rjesio tako da poslije pokretanja orgina i igre samo ponovo pokrenuo instalaciju istih i poslije mozes igrati koliko hoces ako netko hoce budem napravio video sta tocno uradim....
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ranko091 kaže...

To kralju....baš me mučio taj problem jučer kad sam bio u tenku. Nego dali znaš koja je razlika između 1 i 4?

btw...ja imam VIA zvučnu, a imam tja problem

ako pročitaš boldano vidi se da je za audio kvalitetu, 0 je vjerovatno AUTO a 1-4 je custom, low-mid-high kvaliteta, a piše da quadovi bez problema guraju 4...

E i ako se koristi cloud savegames, onda prvi put samo treba odabrat da povuče saveove sa local, tj da povuče tu opciju za audio. i poslije je zapamti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 1:03 (ranko091).
14 godina
neaktivan
da ali su i meni govorili da je do realtek zvucne, pa da je do smart doctora i da ga trebam izbrisati(wtf) pa preko njega upravljam karticom. Problem je uvijek bio i ostao orgin koji se kolje sa svim zivim u kompu. Sutra budem napravio video pa ga postavim da pokazem kako jednostavno se rusenje da rjesiti ...
14 godina
neaktivan

ajte na server ... gotovi su izbori :)

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ima pravo covjek nije vezano za realtek zvucnu, rusenje u pocetku kada ulazim ostalo mi je i kada sam je iskljucio. A igra mi se tokom igranja nije nikada ni rusila sa ukljucenom a potom i iskljucenom realtek zvucnom karticom, tako da vas jebe nesto drugo.

Ma ja moram i nove windowse, jer su mi na servisu stavili 32-bitne na 4GB RAM.

I kada sam im reko čovjek mi kaže "klinjo ti šuti ja sam ti završio FER"

Dok sam mu ja reko "Ja barem nisam glup da stavim 32-bitne Windowse na 4GB".

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tipičan dan na Bug.ov serveru, gubimo valjda sedmu partiju za redom a ekipa od 7-10 ljudi se uredno steka kod heli spawna, nebitno sto nemamo ni jednu tocku, nebitno sto nas gaze ko mrave, ajde skuzio bi i da naprave neki posao s helicem ali ne pozive dovoljno dugo jer nemamo nikakvu AA obranu. I kada na serveru 20na20 10 tvoje ekipe 5-6 mapa za redom kempa za heli spawn napravis alt+f4 i cekas gw2 :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tipičan dan na bilo kojem public serveru...
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Tipičan dan na bilo kojem public serveru...

public je najbolji za testirat taktike. a i za izivljavat se. naročito na mapi firestorm u mračnim hangarima nožićem operirat i sa c4, tekovima dizat tlak... :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer samo igrali damavand peak RUSH, nitko za Teamwork čuo. I takos sam napisao ajmo ekipa mlo teamwork, kao da sam reko dam vam 100kn ako budete koristili team work.{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

to ni meni nije bilo jasno za kempanje kod helia...u jednom trenutku ih je bilo 8 i svi čekaju?!?!?!i naravno da se partija izgubi...jer se ti ko konj zalijeces i zauzimas zastave.....a ovi tvoji ne rade nista....timski rad na 0....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehe ja znam tajnu koju nitko ne zna, kako prvi ući u bilo koje vozilo da budete vozač.{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kalko1212 kaže...

Hehe ja znam tajnu koju nitko ne zna, kako prvi ući u bilo koje vozilo da budete vozač.{#}

znamo to još iz BC2, samo blizu vozila držiš tipku E ili s kojom već ulazite u vozila.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
kalko1212 kaže...

znamo to još iz BC2, samo blizu vozila držiš tipku E ili s kojom već ulazite u vozila.

Jack sada bi ti glavu otkinuo, otkrio si moju strogo čuvanu  tajnu!!!!!

Sada moram nešto novo smisliti.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 10:04 (kalko1212).
17 godina
Battlefield 3

Probao sam maloprije igrati sa Disablanom onboard zvukom i opet se zablokiralo. Probati ću Reinstall pa ću vidjet što će biti...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

jbg moraju ti dat neš na početku da imaš,nećeš s nožem u juriš{#}

Jednom mi se i to dogodilo kada sam ostao bez sve municije. Ovi supportovi samo prolaze pored tebe i ništa.

13 godina
kalko1212 kaže...

Jučer samo igrali damavand peak RUSH, nitko za Teamwork čuo. I takos sam napisao ajmo ekipa mlo teamwork, kao da sam reko dam vam 100kn ako budete koristili team work.{#}

Nisu ga još svi otključali. Polako.

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
lobotomac90 kaže...

Jednom mi se i to dogodilo kada sam ostao bez sve municije. Ovi supportovi samo prolaze pored tebe i ništa.

lako za to ja kad igram na HC bacim ljudima municiju a oni neće pokupit, a još im niš ne piše koliko metaka imaju. i kad ima zasteka ko ih hebe, mogli su uzet...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je lik okinuo dobar screenshot, perfect moment

http://i.imgur.com/jafjX.jpg

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:16 (thesekiman).
Moj PC  
13 0 hvala 1
17 godina
NiramX kaže...
lobotomac90 kaže...

kontam te,tako se i ja derem "ammo,ammo!" kad ono 0 bodova pa onda čekam da me netko ubije,ali opet kada upadnem u neki dobar tim onda je druga priča,sve ovisi s kim igaš...

17 godina
lobotomac90 kaže...
NiramX kaže...
lobotomac90 kaže...

kontam te,tako se i ja derem "ammo,ammo!" kad ono 0 bodova pa onda čekam da me netko ubije,ali opet kada upadnem u neki dobar tim onda je druga priča,sve ovisi s kim igaš...

dobro da se ne dereš "ammo, ammo!" i onda 5 tipova te okruži i pita "Što je?" :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:27 (Latz).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice