Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
luckyluke kaže...

To sa keyem na kutiji sam i ja vidio. Prepisao sam dva komada ali mi je u startu bilo čudno kako su keyevi formata XXXX-XXXX-XXXX-XXXX umjesto XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX kakav sam ja dobio. I kad sam ih probao reedamati na Originu, uspjeli su ali radi se o Physical Warfare Packu a ne igri.

@Friday, tebi radi key?

Tadaaaam, ista stvar {#}

I bolje jer na ovom mom đubretu od računala svejedno ne bi radilo...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
luckyluke kaže...

To sa keyem na kutiji sam i ja vidio. Prepisao sam dva komada ali mi je u startu bilo čudno kako su keyevi formata XXXX-XXXX-XXXX-XXXX umjesto XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX kakav sam ja dobio. I kad sam ih probao reedamati na Originu, uspjeli su ali radi se o Physical Warfare Packu a ne igri.

@Friday, tebi radi key?

Tadaaaam, ista stvar {#}

I bolje jer na ovom mom đubretu od računala svejedno ne bi radilo...

Ukoliko vam ne trebaju, uvijek sam ih spreman prihvatiti :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
protjeran
ranko091 kaže...

ti si svoj bmw platio, dijelove, ruke, maržu, registraciju itd itd... i to je bilo recimo 40 000 eura. a ovu igru si platio 60 eura i kukaš. ma kako te nije sram. a oni ulozili stotine milijuna dolara i može im se desit da ništa ne prodaju i propast...

Ako nekog treba biti sram onda je to onaj koji nije platio. Nema to veze sa cijenom vec sa stavom da te ne mogu smatrati ovcom. I valjda ne kupujes nesto zato jer su ulozeni milijuni vec zato jer radi kako je i zamisljeno.

BTW ne kukam, vec se cudim ekipi koja se pak cudi da radi. Pa valjda i treba radit!!!! U tri coska.... to valjda treba bit normalno. 

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Istina, vidis na kaj je spao PC gejming, ljudi se isčuđavaju ako nesto radi od prve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Istina, vidis na kaj je spao PC gejming, ljudi se isčuđavaju ako nesto radi od prve.

Meni igra radi od prve. niti jednog jedinog problema nisam sa igrom imao. i izvrsno se zabavljam od bete pa do sad. pa ako to nije vrijedno mojih 200 kuna. i šta bi ja sad onda trebao reć?! da sam ofca jer mi sve radi kako treba...? ili da sam previše platio...?! a igra je naspram ostale ponuđene "zabave" za klasu bolja.

15 godina
neaktivan

{#}

So proud

AKA TheRoko121 (Origin/Steam) ///// Kad narastem bit ću Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 18:40 (roko121roko).
15 godina
protjeran
ranko091 kaže...

Meni igra radi od prve. niti jednog jedinog problema nisam sa igrom imao. i izvrsno se zabavljam od bete pa do sad. pa ako to nije vrijedno mojih 200 kuna. i šta bi ja sad onda trebao reć?! da sam ofca jer mi sve radi kako treba...? ili da sam previše platio...?! a igra je naspram ostale ponuđene "zabave" za klasu bolja.

Ma ti decec nista ne kuzis. I MENI radi od prve..... pa bog te mazo ne cudim se tome! To je pohvala u recenziji da radi od prve? Ma LOL, LOL i LOL. 

Pa jel kuzis glupost u tome? Ne? Nemoj usporedjivat s necim drugim. Gledaj bas taj proizvod, ma bilo koji zamislis. Jel ne treba radit od prve?

Brutal Truth \m/
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Problem u svemu tome je, što su oni - umjesto da igra s budućim zakrpama radi bolje - uprskali stvar. I beta i finalna igra su mi radile bez problema, ali nakon druge, treće zakrpe više ne radi kako treba. Povremeno rušenje možda i nije strašno, ali smeće od PB-a su odavno trebali ukloniti u korist VAC-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Pa jel kuzis glupost u tome? Ne? Nemoj usporedjivat s necim drugim. Gledaj bas taj proizvod, ma bilo koji zamislis. Jel ne treba radit od prve?

Mora radit od prve. Ali... uvijek postoji ali... i znamo da svijet nije savršen, i da je recesija, i da ima rokova (koji su ustvari najgori krivci, naspram tvog "bmw-a" koji prođe stotine crash i inih sigurnosnih testova prije prodaje), i ima još mnogo tih faktora koji uvjetuju kvalitetu finalnog proizvoda. A pošto je to samo zabava, ne vidim problem. Prodaš i kupiš nešto drugo.

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Tallahasee kaže...

Mora radit od prve. Ali... uvijek postoji ali... i znamo da svijet nije savršen, i da je recesija, i da ima rokova (koji su ustvari najgori krivci, naspram tvog "bmw-a" koji prođe stotine crash i inih sigurnosnih testova prije prodaje), i ima još mnogo tih faktora koji uvjetuju kvalitetu finalnog proizvoda. A pošto je to samo zabava, ne vidim problem. Prodaš i kupiš nešto drugo.

Da al, to je onda dokaz da su se ljudi pomirili sa cinjenicom da ce rijetko kad kupiti igru za pc koja ce raditi kak spada iz prve, a ne da iscekuju kad ce patch, kad ce patch, i to je zalosno.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I mene je PB kikao nakon patcha,odma sam ga updejtao i sad sve radi.Gledajte ljudi jedino rijesenje vam je brisat i stavit nanovo windowse,jer ocito je da je u vama problem,nemrem meni  i jos podosta ljudi raditi,a vama ne.Jedino kaj nesmijem tokom igre radit je alt tabat,onda se sve skresa i to je zato jer imam samo 4 gb rama.

Bilo bi vrijeme da shvatite to i prestanete srat po igri bezveze.

x3Cks
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 19:34 (kach).

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kill frenzy u cemu je problem?

x3Cks

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Jedeš govna majstore.

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte pokopati ću ovo crashanje, na BUG-u sam prvi, ostane 10 ticketa neprijatelju i crash.{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jedeš govna majstore.

Ok znaci ne vjerujes da mogu igru igrat bez crashanja?(dosta ljudi se sad smije)

x3Cks
16 godina
neaktivan
kach kaže...

I mene je PB kikao nakon patcha,odma sam ga updejtao i sad sve radi.Gledajte ljudi jedino rijesenje vam je brisat i stavit nanovo windowse,jer ocito je da je u vama problem,nemrem meni  i jos podosta ljudi raditi,a vama ne.Jedino kaj nesmijem tokom igre radit je alt tabat,onda se sve skresa i to je zato jer imam samo 4 gb rama.

Da pa to se cini kao ludilo od ideje....idem zbrisat windowse jer tebi radi....aj ne trkeljaj gluposti

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
@Gogica01 Da sam u situaciji ko vi,i frenovi mi govore da im radi sve normalno,pa poludio bi i srusio komplet sve dole i probao instalirat igru,drivere ma komplet cijeli. Sve bi probao sam da mi igra proradi.Ako ste sve probali i dalje ne radi,rusenje i slaganje ponovno svega je nazalost najlogicniji izbor.
x3Cks

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dajte pokopati ću ovo crashanje, na BUG-u sam prvi, ostane 10 ticketa neprijatelju i crash.{#}

Mda... tebe uvijek izbaci kad si prvi, sa K/D 4.68 i skorom 150000 {#}

AKA TheRoko121 (Origin/Steam) ///// Kad narastem bit ću Mentalist.
17 godina
Battlefield 3

Ubijaju me Sound Loopovi, ne igram uopće zadnje vrijeme. Zna li netko netko dobro rješenje?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni su prestali nakon bete. Jesi probao updateat drivere za zvučnu? Probaj SFC SCANNOW u powershellu, možda pomogne.
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Krasno - LOL - sada je IRNV prebačen u NV light amplifier, a ne termalni i čak su dodali stalni mod rada "pokvaren". http://bf3blog.com/2011/12/battlefield-3-irnv-scope-is-practically-useless-after-new-patch/

Koji idioti.

Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako da otkljucam dog tag-ove koje sam uzeo od drugih igraca??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Ubijaju me Sound Loopovi, ne igram uopće zadnje vrijeme. Zna li netko netko dobro rješenje?

snimi kod nekog zvuk kako igra i pusti si na winampu dok igras...a igru muteaj.

no more sound loop.

problem?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cinjenica je da sto developeri vise iskustva imaju da su igre sve gore i gore. Mislim pa prastari cs 1.6 je imal hit detection napravljeni kak spada a ovi bogatuni nemogu popravit to. Citam malo po forumu i ljudi pricaju da je u beti hit detection bio u redu i da su pokvarili kad su presli sa server side na client side, neam pojma.

Bitno da je grafika odlicna. Ako ne uzmemo u obzir kolko blooma su stavili. Ja sam tek danas skuzio, dajte si malo pogledajte kak se svijetli sve, zidovi, puske, sve zivo. A po noci na lcd 24 inch nist ne vidim opce, izgleda da cu morat iz podruma stari CRT monitor 17" izvadit.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Isss, koji si ti luzer, meni se ne crasha tokom alt taba a imam 4gb rama ko ti.

Problem?

edit: daj me nemoj, sad je ekipa pocela srati po hit detectionu koji je presavrsen, za razliku od bc2. Uvijek ima vas koji iz zraka stvarate govna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 23:04 (dedaa).
16 godina
Battlefield 3

Koristi li netko commo rose?

Ja ne.Nekako mi je nepraktično izvedeno a i trebali bi ubacit više opcija(mislim da su rekli da hoće)

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ja ne.Nekako mi je nepraktično izvedeno a i trebali bi ubacit više opcija(mislim da su rekli da hoće)

Trebali su uvest commo rose kratice prek tipkovnice. Kao u CoDu 4, npr stisnes "B" i otvori ti se commo rose, i sad ti stisnes 1 ako trebas backup, 2 za "go go go" i slicno.

Ovako je dosta neprecizno, kazem "Need backup!" umjesto "Thank you!", nemam vremena pogađat s mišem...

I prejadno je sto nema NEED MEDIC, ili NEED AMMO...

15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Commo rose u ovoj igri izgleda kao da je iz tetrisa. A i funkcionalnost mu je 0.

Brutal Truth \m/
14 godina
Battlefield 3

hahha sta je ovo nek mi netko objasni., lolo

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

hahha sta je ovo nek mi netko objasni., lolo

sta ti tu nije jasno,vidis da ga noge bole od te torbe na ledjima{#}