Aha, da li će to opet biti na gamespotovom Stremu jer onaj na battlefiledovoj stranici jučer uopće nije radio ?
Kaj je to još uvijek E3 ?
Aha, da li će to opet biti na gamespotovom Stremu jer onaj na battlefiledovoj stranici jučer uopće nije radio ?
Kaj je to još uvijek E3 ?
iz buga su napisali da ce u OPEN betu moci samo koji su kupili MOH? (ea menager je to objavio na twitteru)...
sta je sad istina?
Rifleman = Medic iz BC2 sa AR umjesto LMG (moguće je dodati GL umjesto medic upgrade, valjda ne defiba)
Support = assault sa LMG umjesto AR
Engineer = AR umjesto SMG, RPG
Recon = c4 po defaultu + sniper
Ako sam dobro shvatio
Sviđa mi se, i čini mi se da sam nešto slično i predvidio.
Da tako nekako...samo što mislim da će inžinjerci koristiti crabine i smg jer piše gore da on ima M4 carbine, a ne AR.
Jer je AK74u sa BC2 zapravo carbine u RL, a oni su svrsali pod SMG.
iz buga su napisali da ce u OPEN betu moci samo koji su kupili MOH? (ea menager je to objavio na twitteru)...
sta je sad istina?
Ovi koji su kupili MOH će dobit key na mail,a mi ostali ćemo se morat malo potrudit da dođemo do kljuća.
challenge accepted
Napravi se fake order za moh,dode ti bf3 beta kljuc na mail i taman kad ovi skuze da je kartica nevazeca poniste igru ali kljuc ostane normalan,ah kad bi bar tak se moglo...ili ce se moc hmmm.
Da, inače shopovi imaju običaj davati key-eve i igre prije nego uplatiš.
Tak su meni poslali kljuc za bc2 betu,bio je neki shop koj ti automatski generira kljuc i posalje na mail prilikom kupnje igre,makar nije uplata izvrsena do kraja.Mozda ce bit tak nes i za bf3:)
A mislim sigurno neće samo Mohovci moć igrat Betu,bit će tu još svega
jel kome radi taj strema? ja samo imam podlogu..
Je već završil Battlefiled3?
^^ Kakva hebena budala moraš bit da staviš takvu lošost od pjesme na video. Zvučnici su mi bili na glasnijem i fino sam se stresao.
Nego ovaj stream ili laga ili nije još ni počeo. On line je ali samo stoji natpis Battlefield.
Meni nije još počelo ništa http://www.ustream.tv/battlefield3
Počelo je na Gamespot streamu, uglavnom melje o NGP-u neće stići u EA salu valjda do ponoći.
Kreće!!
na mom linku počinje video ;)
Počinje nešto.
ova dvojica stvarno misle da su zanimljivi?
šta oni tu rade?
koga briga gdje su bili u vojsci,oću malo o igri!
WTF? Kakve veze brbljanja ove dvojice imaju za igrom? Gledam još 10 minuta, ako ne bude kakvih klipova idem gledati neki film.
EDIT: Naravno recikliraju tenk klip. I sad sam tek shvatio da je to SP isječak a ne MP. Ispod je pisalo da je single player. Znači da su nas malo prevarili sa najavom MP videa na E3-u. Metro isječak ne računam jer je prekratak i izmonitiran tako da se ništa iz njega ne vidi.
Evo prikazuju demo od jučer,gledajte tek je počelo ovo zašto već mislite da neće bit ništa novo?
Nisu ova dvojica tak luda Fino imaju konzultantsku tvrtku ako sam ja dobro skuzio : http://www.offdutygamers.com/
hoće li mu ovaj i doslovno poljubiti pozadinu nakon što završi sa pitanjima? -.-
anketa
13 | gledam E3 |
---|---|
17 | ne gledam E3 |
Gledam ali pomalo je dosadno,valjda ce nam vise stavit neki video dosadno je ove slusat,sve stare stvari ma necu ni gledat vise