Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.181.546
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
l0k1 kaže...

treba mi pomoc oko promjene sa ruskog na engleski

radim preko ovog tutoriala http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

napravio sam 1. dio skinuo failove sa torenta i 2. dio sam isto napravio a na trecem koraku skinem onaj program za promjenu jezika i sve napravim kako treba i kad ga idem otvoriti " open as administrator" pojavi mi se ova poruka http://imageshack.us/photo/my-images/100/newbitmapimageu.jpg/

ako se nekom to isto desilo ili zna moze pomoc{#}

neki Net framework ti fali po ovome,mislim framework 4

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 12:39 (Blade Runner31).
14 godina
Battlefield 3

pls addajte me u bettlelog Pomahnitaly

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CodMW3 kaže...

Koji ste kupili

Još malo pa ćemo se svi preseliti u Rusiju. 

15 godina
neaktivan

Nakon mučnih sati i dana provedenih u iščekivanju, PC mi napokon radi.

See you on the Battlefield.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
Battlefield 3

Decki nas par ceka na serveru tako da... pridruzite se

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Još malo pa ćemo se svi preseliti u Rusiju. 

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
l0k1 kaže...

radim preko ovog tutoriala http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

napravio sam 1. dio skinuo failove sa torenta i 2. dio sam isto napravio a na trecem koraku skinem onaj program za promjenu jezika i sve napravim kako treba i kad ga idem otvoriti " open as administrator" pojavi mi se ova poruka http://imageshack.us/photo/my-images/100/newbitmapimageu.jpg/

evo sve sam napravio,skinuo framework 4 i sve napravio a igra i dalje na ruskom :S

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jeli bilo :D

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gunner11 kaže...

Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer

(izlazi u prosincu)

Bilo je :D, ali nema veze, vjerujem da mnogo ljudi uopće nije ni vidjelo trailer od hrpe spama.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
13 godina
kalko1212 kaže...
skipe1994 kaže...

Iz imena foldera od bf3 makni tm i odi u registry i tamo isto napravi makni sve tm ( tako je bar meni proradilo)

,opet pitam kako je lik imao 2 mjesta u avionu? (jel to neki upgrade možda)

Vidio sam to kolko su dugo to na beti otključavali a čujem da neki već imaju te rakete.

Nemaš dva mjesta u avionu nego otključaš "GUIDED MISSILE". Tad možeš birati između topa i raketa zrak zrak ili topa i zrak zemlja. Ova zadnja kombinacija nije loša. Ionako mi rakete zrak zrak nisu nešto, a top je koma {#}

16 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 me podsjeća na:

1 Battlefield 2
25 Bad Company 2
8 Medal Of Honor
... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 13:28 (aufhenger).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Battlefield 3 me podsjeća na:

nista od navedenog{#}

14 godina
neaktivan
l0k1 kaže...
Blade Runner31 kaže...
l0k1 kaže...

evo sve sam napravio,skinuo framework 4 i sve napravio a igra i dalje na ruskom :S

i meni je tako bilo pa sam u registriu morao rucni napisat

17 godina
Battlefield 3

Onaj Matkovic s pocetka igre je nase gore list?

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E drustvo imam jedno pitanje u vezi BF3 FPS-a.

Sibam sve na ultra i nema greske samo sto su mi onda fps-i negdje oko 30-35(mjereno frapsima)

Jel to normalno ili bi trebalo biti bolje?

Moja kanta

AMD Phenom(tm) II X4 955 Procesor

3,2GHz

4 gb DDR 3

AMD Radeon 6900 Series (1408 sm5,0 800 mhz,2 gb ddr5 5GHz)

Da uzmem jos radne?Nekih 4 gb jos?Oce bolje biti?I koliko je para to(odo,odokativno)?

Inace,igra je mrak ali me jeb. crashanje svakih 20 min ali to ce valjda rijesiti sa nekim pachom...nmv.

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DesertRat kaže...

Da uzmem jos radne?Nekih 4 gb jos?Oce bolje biti?I koliko je para to(odo,odokativno)?

Trebalo bi bit bolje, a novi DDR3 rami na 1600mhz su ti oko 200kn

15 godina
neaktivan
DesertRat kaže...

Sibam sve na ultra i nema greske samo sto su mi onda fps-i negdje oko 30-35(mjereno frapsima)

Moja kanta

3,2GHz

4 gb DDR 3

Inace,igra je mrak ali me jeb. crashanje svakih 20 min ali to ce valjda rijesiti sa nekim pachom...nmv.

Tnx

Pa igrivo je sa 35 fpsa, smanji na medium detalje i sve pa probaj onda igrat i vidi koliki ti je fps pa ces osjetit razliku sa tih 80-100 fpsa koliko ces vec imat s manjim detaljima i tih 35 na ultra... Ne znam koliko ce ti sa 4 na 8 gb pomoci u preformansi, sa 2 na 6 bi ogromna razlika bila, no za ovo ne znam..

To ti nije više od 250 kn, ovisi di kupuješ :D protis npr 200 i nešto kn 4 gb modul 1333 mhz

16 godina
Battlefield 3

dodano još 4gb i nema razlike u lodanju,ali neka je ima dok je ovako jeftina

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pavlek kaže...
DesertRat kaže...

Moja kanta

3,2GHz

4 gb DDR 3

Tnx

Pa igrivo je sa 35 fpsa, smanji na medium detalje i sve pa probaj onda igrat i vidi koliki ti je fps pa ces osjetit razliku sa tih 80-100 fpsa koliko ces vec imat s manjim detaljima i tih 35 na ultra... Ne znam koliko ce ti sa 4 na 8 gb pomoci u preformansi, sa 2 na 6 bi ogromna razlika bila, no za ovo ne znam..

To ti nije više od 250 kn, ovisi di kupuješ :D protis npr 200 i nešto kn 4 gb modul 1333 mhz

jel ti čitaš šta pišeš???? Gluposti na Gluposti,njgov komp je 3 svjetlosne godine od tvog.

Sa 4 gb na 8 gb ne znaš koliko će pomoći a na 6 bi bila ogromna razlika?? Daj sjaši molim te {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 14:07 (ARazer).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jucer sam kupi bf3,uredno skinuo igru i sad kad hocu igrat nemogu!!kad se spajam na server stalno mi pise "joining server"  i igra se pali samo u procesima,otvaro sma portove,UPnP je ugasen,makno sam onaj "™" u registru sam isto bio slago i nista,pogledajte sliku za vise informacija

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BUG Online HC server?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 14:40 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
l0k1 kaže...
Blade Runner31 kaže...
l0k1 kaže...

i meni je tako bilo pa sam u registriu morao rucni napisat

ima neki tutorial kako da to napravim ?

17 godina
Gamer15 kaže...

jucer sam kupi bf3,uredno skinuo igru i sad kad hocu igrat nemogu!!kad se spajam na server stalno mi pise "joining server"  i igra se pali samo u procesima,otvaro sma portove,UPnP je ugasen,makno sam onaj "™" u registru sam isto bio slago i nista,pogledajte sliku za vise informacija

Meni se ovo jučer prvi puta dogodilo. Prvo sam kliknuo da mi prekine učitavanje, pa opet da mi uđe i tako stoji. U task manageru pogledaj je li ti uključen bf3 proces, i onda ga isključi. I onda ponovno probaj ući u neki server, trebalo bi raditi. Barem meni radi.

edit:

l0k1 ne trebaš ništa po registryu prčkati, skineš one engl datoteke, staviš ih u foldere gdje trebaju ići, ruske datoteke (RU im je u nazivu negdje) samo negdje backupiraš. Bitno je da u prave foldere staviš, onaj manji file ima već određenu putanju gdje idu datoteke tako da ne moraš cijele foldere kopirati, već samo kad otvoriš zadnju mapu, tako napraviš i na disku i tamo je kopiraš. Meni je tako radilo, ništa nisam prčkao po registryu. I mislim da ga nisam smjestio u OriginGames\...\ ili gdje već kako mi piše u uputama jer tamo nemam ništa, već u Electronic Arts\Battlefield3\...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 15:03 (Pero Dinamit).
13 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

Nema tu pomoći frende:(Čekati ćeš patch kao i mi ostali nesretni.Imas na njihovom forumu milion tema na zadanu varijaciju.Jedini je problem sto sa svakim patchom jedno poprave a drugo sje..,treba biti strpljiv:) Hvala dečki na savjetima.Odo onda u ponedeljak po još 4..od viška glava neboli:)). E da...još jedno pitanjce...di mogu skinuti nekakav pokazivac stanja graficke,procesora kad sibam igricu( tipa pokazivac iskoristivost memorije u postocima i temperatura )?? Nisam bas neki stručnjak pa neznam direktnu naredbu:( Sry na gnjavazi:)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izvoli

Jako zgodan gadget, koristim ga već dugo.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Izvoli

Jako zgodan gadget, koristim ga već dugo.

Hvala prijatelju. Imas cevape,blud i nemoral na moj račun:)
15 godina
Battlefield 3
Jel vama funkcionira invite na co-opu.Ja i frend nemožemo igrat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Konacno i ja zaigrao BF3.Uredno igra radi na ultra na 1680*1050 na HD 6850(875/1200) na stock naponu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
15 godina
CoKsA kaže...
Jel vama funkcionira invite na co-opu.Ja i frend nemožemo igrat

ako imate avast,stavite na gaming mode.pogasite antiviruse.

Cpt_LIAR
15 godina
Battlefield 3

Meni i dalje igra crasha s vremena na vrijeme ( izmđu 10 i 30 minuta). Smanjio sam detalje na minimum,stavio najnovije drivere,ugasio upnp,stavio sve exe od mozzile,bf3 i origina na admina,isto kao i od punkbustera koji je ručno updatean.

Nenam šta još da napravim.

Nisam još probao port fowarding.

Stvar je što mi ništa ne piše kad se crasha,samo se smrzne igra,sound loop i na desktop i close the program ili nekad sam moram preko task menagera,i to je sve.

Inače je igre super,samo da ne crasha i da mi ne s**bava partije,pogotovo kad recimo avion konačno  ulovim da je slobodan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice